Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Dávida Mihály>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Dávida Mihály vagyok, 15éves. Szabolcs - Szatmár - Bereg megyében élek szüleimmel, és testvéreimmel! Eléggé sok hobbim van, általában Focizni szoktam, Futni, számitógépezni és még ehhez hasonlók. Nagyon sokat MTA-zok, RP-zni már régóta RP-zek, és ismerek minden fogalmat, és RP szabályt, és azon belül a hasonlókat. Ha megunom az MTA-t akkor áttérek a Rocket League-ra, Warzone-ra, LOL-ra, CSGO-ra, meg ilyen hasonló játékokra amelyek elüzik az unalmasságomat. Eléggé sok szabadidőm van, még iskola időben is, és ezáltal sok időt tudok szánni a szerverre és a frakcióra.>
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 4550>
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< https://imgur.com/a/gdAcNS6 >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért szeretnénk a frakció tagja lenni segiteni szeretnénk az embereken ki szeretnem a városból üzni a rossz embereket. Sok időt tudok forditani a szerverre.>
[#6] Miért téged válasszunk?
< Mivel vagyok olyan értelmíségi típus, hogy jól tudjam kezzelni a frakciót vagy is viselkedni és ne 1 nap alatt rúgjanak ki. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam még. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
<
Alaptevékenysége az adók, illetékek, vámok beszedése, a vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása. A NAV vezetőjének négy szakmai helyettese van:
- adószakmai ügyekért
- adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért
- bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért
- vámszakmai és nemzetközi ügyekért
>
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 4-5 órát Hétvégén: 5-6-7 órát >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Jó a jellemem mindenkin észre tudok venni mi a baja. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< A csapatmunka szerintem egy család, és a család kitart, és együtt dolgozik, így alapjáraton a csapatmunka is kitart és együtt csinálja a dolgokat. Szerintem csapatmunka nélkül nehezebb lenne dolgokat megvalósítani, ezáltal jobb a csapatmunka, gyorsabb és jobb munka van. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor az 14.>
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Gipsel Rork >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1990.09.20 >
[#3] Anyja neve:
< Horváth Enikő >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/gezywHN https://imgur.com/a/2oSp1LH >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Még mindig bányász vagyok. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Vagyok olyan értelmess ember hogy végig tudjak dolgozni ebbe a pozicioba >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
<
Alaptevékenysége az adók, illetékek, vámok beszedése, a vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása. A NAV vezetőjének négy szakmai helyettese van:
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap: 4-5 órát Hétvégén: 5-6-7 órát >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Jó a jellemem mindenkin észre tudok venni mi a baja. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< A csapatmunka szerintem egy család, és a család kitart, és együtt dolgozik, így alapjáraton a csapatmunka is kitart és együtt csinálja a dolgokat. Szerintem csapatmunka nélkül nehezebb lenne dolgokat megvalósítani, ezáltal jobb a csapatmunka, gyorsabb és jobb munka van. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem a kor az 14.>
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Gipsel Rork >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1990.09.20 >
[#3] Anyja neve:
< Horváth Enikő >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/gezywHN https://imgur.com/a/2oSp1LH >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Még mindig bányász vagyok. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Vagyok olyan értelmess ember hogy végig tudjak dolgozni ebbe a pozicioba >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
<
- adószakmai ügyekért
- adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért
- bűnüldözési és nyomozóhatósági feladatok ellátásáért
- vámszakmai és nemzetközi ügyekért
>
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Hát úgyebár kezdek Hallgató ként és ameddig csak tudok addig megyek. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Franz Adlesberger vagyok 1990.09.20 jöttem a világra Los Santos korházba születtem meg. Anyukám neve Horváth Enikő Apukám neve Franz István van 3 testvérem Sofia Adelsberger Maxi Adelsberger Justin Adelsberger. Kijártam az Altalános Iskolát mentem Főiskolára és utána egyetemre diblomát szerezzni Tesi tanár szakkra. 3 évig tanitottam See City Általános Iskolájában és azután ott hagytam vagy is fel mondtam, úgy gondoltam megnyitom az appot és ide irok egy jellentkezési lapott. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Hát úgyebár kezdek Hallgató ként és ameddig csak tudok addig megyek. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< Franz Adlesberger vagyok 1990.09.20 jöttem a világra Los Santos korházba születtem meg. Anyukám neve Horváth Enikő Apukám neve Franz István van 3 testvérem Sofia Adelsberger Maxi Adelsberger Justin Adelsberger. Kijártam az Altalános Iskolát mentem Főiskolára és utána egyetemre diblomát szerezzni Tesi tanár szakkra. 3 évig tanitottam See City Általános Iskolájában és azután ott hagytam vagy is fel mondtam, úgy gondoltam megnyitom az appot és ide irok egy jellentkezési lapott. >
Moderátor által szerkesztve, ekkor: