- 2025. 01. 14.
- 46
- 24
- V4 karakter
- Nathan Wallace

Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Nathan Wallace
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S-02
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
Nathan Wallace
Rendfokozat:
Főtörzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
S-02
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
-
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Daan Claasen
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Toyota Camry V70 - AG-HG-62
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
Az intézkedés részletes leírása:
S-02 egységszám alatt teljesítettem közlekedésrendészeti járőrszolgálatot mikor egy közúti kihágót félreállítottam 15 óra 30 perckor, Blueberry térségében. A felszólításnak eleget téve, leállította a motort, és a járműben maradt. Leszálltam a motorról, bemutatkoztam, és az iratait kértem. Minden rendben ment, a fokozott ellenőrzés miatt a csomagteret ellenőriztem, amiben nem találtam semmilyen illegális tárgyat. Megkértem az urat, hogy szálljon ki a ruházata átvizsgálása céljából. Az átnézés közben farzsebében egy kést találtam, aminek ellenőriztem a sorozatszámát a nyilvántartási rendszerben, de nem találtam bejelentést, az úr fegyverengedéllyel nem rendelkezett. A kést elkoboztam, és motorom csomagtartójába helyeztem. Az úr kérésemnek megfelelően hátra tette kezeit, majd megbilincseltem. Rádión kérvényeztem egy beszállító egységet, amire Ben G Ross Altábornagy válaszolt, K-003 egységszám alatt. Az urat besegítettem a kocsiba, majd elindultunk a Dillimorei kirendeltségre. Kisegítettem az urat a kocsiból, majd a kihallgató helyiségbe vittem. Az úr tisztában volt a jogaival, egyikkel sem kívánt élni, beismerte a törvénysértést. Együttműködése miatt húsz százalék enyhítésben részesítettem. Közöltem az úrral a büntetését, ami 48 nap letöltendő szabadságvesztés, és 78000 dolláros pénzbírság volt. Azt is közöltem vele, hogy a Büntető Törvénykönyv alapján jogosult az óvadék letételének lehetőségére. Az úrnak nem voltak további kérdései, így a cellákhoz kísértem így április 29-én 15:50 perckor megkezdte a letöltendő börtönbüntetését.
Daan Claasen
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
Toyota Camry V70 - AG-HG-62
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.04.29.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
83.2 § Illegális fegyver birtoklás - Engedélyköteles fegyverek (IFBK)
Az intézkedés részletes leírása:
S-02 egységszám alatt teljesítettem közlekedésrendészeti járőrszolgálatot mikor egy közúti kihágót félreállítottam 15 óra 30 perckor, Blueberry térségében. A felszólításnak eleget téve, leállította a motort, és a járműben maradt. Leszálltam a motorról, bemutatkoztam, és az iratait kértem. Minden rendben ment, a fokozott ellenőrzés miatt a csomagteret ellenőriztem, amiben nem találtam semmilyen illegális tárgyat. Megkértem az urat, hogy szálljon ki a ruházata átvizsgálása céljából. Az átnézés közben farzsebében egy kést találtam, aminek ellenőriztem a sorozatszámát a nyilvántartási rendszerben, de nem találtam bejelentést, az úr fegyverengedéllyel nem rendelkezett. A kést elkoboztam, és motorom csomagtartójába helyeztem. Az úr kérésemnek megfelelően hátra tette kezeit, majd megbilincseltem. Rádión kérvényeztem egy beszállító egységet, amire Ben G Ross Altábornagy válaszolt, K-003 egységszám alatt. Az urat besegítettem a kocsiba, majd elindultunk a Dillimorei kirendeltségre. Kisegítettem az urat a kocsiból, majd a kihallgató helyiségbe vittem. Az úr tisztában volt a jogaival, egyikkel sem kívánt élni, beismerte a törvénysértést. Együttműködése miatt húsz százalék enyhítésben részesítettem. Közöltem az úrral a büntetését, ami 48 nap letöltendő szabadságvesztés, és 78000 dolláros pénzbírság volt. Azt is közöltem vele, hogy a Büntető Törvénykönyv alapján jogosult az óvadék letételének lehetőségére. Az úrnak nem voltak további kérdései, így a cellákhoz kísértem így április 29-én 15:50 perckor megkezdte a letöltendő börtönbüntetését.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$78,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
48 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$78,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
48 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
((PP-s item, figyelmeztetés kiosztva))
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
((PP-s item, figyelmeztetés kiosztva))
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Nathan Wallace
Nathan Wallace
Utoljára szerkesztve: