Nathan Miralles - Brownie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ese clayton

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
795
2 484
Békéscsaba
www.youtube.com
V4 karakter
Nathan_Miralles
LV karakter
Nathan_Dale
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Nathan Miralles

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brownie

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Túlzott, helytelen szankció

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/j2qhhXoFaMdhI1H1Q/ZnzrGlYnidkj?invite=cr-MSxUSlYsMjI4NDIxNzY2LA

Megjegyzés:
A fent látható videóra kaptam 90 perc adminjailt NonRP indokkal, mivel eltávolítottam az autópálya sávjában álló két autót úgy, hogy a saját autóm alapjáratával letoltam őket a fűre. Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is fizikai vagy lelki fájdalmat okoztam volna, vagy egyáltalán elkövettem volna a NonRP-t. Nem fun miatt toltam az autót, nem km-eket mozgattam, öt métert toltam le kb. hárommal közlekedve, hogy ne az út közepén legyenek az autópályán. Kövezzetek meg, de ha még ebbe valaki szabálysértést is lát, akkor szerintem egy figyelmeztetéssel meg lehet oldani, és nem másfél óra adminjaillel.

Browniee

Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
609
926
Mátraszentimre
V4 karakter
Chloe Cavanagh
LV karakter
Laura Brown
V2 karakter
Camilla Roberts
Hali! Az ügy alatt többször is leírtam az ügy alatt, hogy ez ebben a formában nem reális. Több lehetőséged is lett volna a helyzet megoldására, de te mégis e mellett döntöttél. Kikértem egy nagyobb adminisztrátor véleményét is, aki szintén osztotta az álláspontomat. Amennyiben szükséges a bíráló főadminnak továbbítom az adminügy logjait.

ese clayton

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 11.
795
2 484
Békéscsaba
www.youtube.com
V4 karakter
Nathan_Miralles
LV karakter
Nathan_Dale
k_p_2024-11-07_202743473.png

Nem gondolnám, hogy lehetetlen kivitelezni egy ilyet, főleg nem ilyen elenyésző távolságon.
Ha még valamiért azt is gondolod, hogy ez lehetetlen, akkor nem értem mi értelme van ilyen mértékű szankciónak annak függvényében, hogy lényegében nem történt semmi olyan, amivel megkárosítottam volna bárkit, vagy előnyhöz juttattam volna magam bármiben, vagy funolást kövessek el.
Egyetlen célom az volt, hogy ne okozzak fejtörést annak aki nagy sebességgel érkezik a pályán és letarolja az autókat, meg azoknak akiknek az autójukat letarolják.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 927
5 402
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Hello, semennyire nem volt reális az amit csináltál, több helyes opció is lett volna. 1:segítesz bikázni, 2:megkéred hogy üljön be a kormányhoz, te meg letolod NORMÁLISAN. - Te inkább megfogod és letolod kocsival, hozzáteszem.. az egész frakció szeme láttára.
Az admin dönti el hogy ad-e szankciót vagy sem. - egyébként adható volt, jogtalan a panaszod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.