Nathan Barnett - Mordaly

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
254
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Nathan Barnett >

Panaszra tett Admin neve:
<
Mordaly >

Panasz oka:
<
FK társ lekickelése, kocsijának lefogalásának megmentése érdekében. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<

[2025-04-21 17:38:23] [Output] : [SeeMTA - AdminDuty]: Mordaly kilépett az adminszolgálatból.
[2025-04-21 17:38:47] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Matthijs Hoffes ki lett rúgva a szerverről Mordaly által.
[2025-04-21 17:38:47] [Output] : [SeeMTA - Kick]: Indok: AFK
illetve, https://streamable.com/l8ybx2
>

Megjegyzés:
<
Pont akkor lesz az emberünk lekickelve, mikor az autójáért jövünk, hogy lefogaljuk egy körözés végett. Ekkora véletlen szerintem a világon nincs, pont akkor, pont ott, főleg miután dutyból kiállt. >

mordaly

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2024. 03. 18.
107
226
LV karakter
Pim Veen
Szép estét! Elment otthonról a srác. Láttam, hogy bekapcsolva maradt a gépe, így lekickeltem. Több nincsen a story mögött. Nem tudhattam, hogy a kocsijával interaktáltok/szándékoztok. Videóból látva ez világos. Elintézzük, hogy a kocsi le legyen foglalva, felvettem a sráccal a kapcsolatot. Elnézést a kellemetlenségért.

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
254
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
Szép estét! Elment otthonról a srác. Láttam, hogy bekapcsolva maradt a gépe, így lekickeltem. Több nincsen a story mögött. Nem tudhattam, hogy a kocsijával interaktáltok/szándékoztok. Videóból látva ez világos. Elintézzük, hogy a kocsi le legyen foglalva, felvettem a sráccal a kapcsolatot. Elnézést a kellemetlenségért.
Ez mind szép és jó, viszont még a 20 perc se telt el neki AFK-ból, amikor lekickelted, mert előtte még mozgott a kocsival a srác, Stripről ment be és bejelzett az egyik kamera rá. Ott köröztünk nála, aztán átmentünk egy másikra és úgy tértünk vissza rá.
[2025-04-21 17:27:04] [Output] : [SeeMTA - MDC]: A rendszer egy járművet (Mercedes-Benz GT 63 S (BLCK-ICE)) érzékelt, melynek rendszáma körözött.
[2025-04-21 17:27:04] [Output] : [SeeMTA - MDC]: Zóna: Come-A-Lot
[2025-04-21 17:27:04] [Output] : [SeeMTA - MDC]: Indok: 7(03) [SASD] (2025. 04. 05. 15:49)
Itt jelzett be először. Ott köröztünk, többször is lekérdeztük a kocsit, egyszer 17:29-kor, egyszer meg 17:34-kor. Fentebb meg látható, hogy 17:38-kor kickeled a srácot, szóval nekem eléggé érdekes ez a része.

mordaly

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2024. 03. 18.
107
226
LV karakter
Pim Veen
Az állításod valótlan. Több, mint egy órája AFK volt az illető. Kit szeretnél megvezetni? A 'Come-A-Lot' zóna a Holland HQ, közelében nincsen traffipax. A kocsi rendszámát egy rendvédelmi tag lefuttatta, miközben az út szélén parkolt. Ezért logolta a körözést. Más a járművet nem használhatta, a tulaj nem volt gépközelben. A jármű nem volt mozgásban. Kicsit utána néztem a körözésnek, mivel már eljárt felette az idő. A kirakása óta öt alkalommal ölte meg rendvédelmi tag az érintett játékost. Ezeknek a tudatában kérem a körözés levételét, továbbá a lefoglalás sem aktuális már.

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
254
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
A kirakása óta öt alkalommal ölte meg rendvédelmi tag az érintett játékost. Ezeknek a tudatában kérem a körözés levételét, továbbá a lefoglalás sem aktuális már.
Ha nem ezzel a kocsival halt meg a srác, addig nem szoktuk levenni, amíg azzal nem történik meg. Nem csak nála van így, hanem mindenkinél. Ha ezzel halt meg már valamikor, mutassa és levesszük róla szívesen.
Az állításod valótlan. Több, mint egy órája AFK volt az illető. Kit szeretnél megvezetni?
Én senkit. Mielőtt megírtam, direkt megkérdeztem a többieket, legalább három ember plusz én láttuk (SD részéről is), hogy az autó mozgott, szóval nem tudom akkor, hogy most ezzel mi a szitu. Tehát akkor vagy mi vagyunk a vakok és gyengénlátók vagy egy szellem mozgatta az autót.
A 'Come-A-Lot' zóna a Holland HQ, közelében nincsen traffipax.
Edit: Kamerával kérdezték le az autót. Strip benzinkút melletti útszakasztól már Come-A-Lot térsége van, szóval azért írta azt.

Grego

Aktív fórumozó
2020. 03. 14.
267
254
V4 karakter
Greg Sanders
LV karakter
Nathan Barnett
V2 karakter
Greg Sanders
A jármű egész nap ott parkolt.
Tegyük fel akkor, hogy tényleg ott állt egész nap az autó és tényleg egy órája afkolt a srác. Nem tudom, hogy akkor az alatt a tizenegy perc alatt, amíg mi ott köröztünk a HQ-nál, mind SD, IRS és MPD egységek, mert nem mindenki ment át BB-be, miért nem került lekickelésre a srác. Még olyan is volt, hogy az egyik SD-s egység, erősítéskérést is nyomott és ott körözött az autó körül, amíg mi a másik körözött autóval foglalkoztunk. Még egy másik érdekes dolog, hogy pont, ahogy bemondtam voice rádióba, ami egyébként a klippen is látható, hogy használom, kimondom, hogy megérkeztem és láss csodát, abban a pillanatban tűnik el az autó.
Több, mint egy órája AFK volt az illető.
Ha már tényleg több ideje afkolt, akkor addig miért nem került lekickelésre, ha tudtad/tudtátok, hogy nincs otthon? Ez nekem továbbra is magas.
Itt van hanggal is, amikor odaértem, túl sok a véletlen egybeesés, amit már fentebb is mondtam

mordaly

Barangoló
SzerverAdmin
LV
2024. 03. 18.
107
226
LV karakter
Pim Veen
Nincsen rálátásom, hogy ti mit tevékenykedtek, beszéltek, cselekedtek. Sehonnan nem tudhattam, hogy le akarjátok foglalni bármelyik járművet. A napi logomból látszik, hogy nem nézek, felügyelek egyetlen rendvédelmi tagot sem. Nem csak tegnap, egyáltalán nem szokásom. Ha néztelek volna és tudomásom lett volna a lefoglalásról megérteném a panaszt. Nem tőletek függ a szerver, összeköttetést keresel a te RP-d és a kick között, mintha én belátnék a munkásságodba és a többi egység mozgását is rögeszmésen monitoroznám. Egy időbe esett a lefogalás szándéka és az afkoló játékos kickelése. Nem eget rengető dolog. Gondolj bele, hogy a parkolófelügyelet hányszor jár hasonlóképp, hogy kilép/kirúgásra kerül a céljármű tulaja. A kártalanítást felajánlottam, viszont, mint fény derült rá a jármű tulaját már többször hatástalanítottátok azóta. A hang nem tudom, hogy mit változtat a videón, megtudtuk, hogy valaki nagyot alakított a kaszinóban.
Edit: Kamerával kérdezték le az autót. Strip benzinkút melletti útszakasztól már Come-A-Lot térsége van, szóval azért írta azt.
Ki volt az? Véleményem szerint kisebb utánajárást igényel az állítás.
legalább három ember plusz én láttuk (SD részéről is), hogy az autó mozgott
Kik látták? Lesz róla bizonyíték?

Mindennel dobálózol, valótlan dolgokat állítasz és hazugságokkal próbálsz hiteles lenni.

Jhnny

98
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
2 135
3 644
LV karakter
barry.reynolds
Átnéztük többen is a bizonyítékokat. A kapott logokban egyértelműen látszik, hogy rádiózás történt arról, hogy négy jelöletlen járőr tartózkodik a HQ előtt. Matthijs fegyverrel a hátán AFK-olt, amit az alábbi log is alátámaszt.
[2025-04-21 16:28:19] [Output] : *** Matthijs Hoffes elrakott egy fegyvert (AR-15 + HOLO [mafiavezer]).

@mordaly, nem teljesen értem ezt az érvet, hogy azért kickelted le, mert bekapcsolva maradt a gépe. A statisztikád sem azt mutatja, hogy rendszeresen kickeled az AFK játékosokat.

A panasz jogos, az admin írásbeli figyelmeztetésben részesül.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.