Natalie Marinyina SGH adminsegégnek való jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Erikaviking

Újonc
2019. 08. 23.
24
14
V4 karakter
Pablo Wilson
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Barna Erik vagyok,17 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 21154 percel rendelkezek. >>
Mi az SGH feladata?
<< A játékosok kisegítése, útbaigazítása, a szerver szabályzattal kapcsolatos dolgok elmondása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném kisegíteni a játékososkat. Tetszett az ideiglenes adminsegéd lét és jól is ment, ezért szeretném megpróbálni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Mert megbízható vagyok azokból a szempontokból ami egy SGH-nak a feladata. Pl: fent vagyok eleget, válaszolok a PM-ekre és nem szoktam afkolni >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 10 órát tudok fent lenni. Hétvégente többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen 1 bannom volt. http://prntscr.com/rxezlm >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< http://prntscr.com/rxf099 >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Jólelkű vagyok, Pozitívan állok a dolgokhoz, segítőkész vagyok, Negatív: Adott esetekben hamar ideges leszek, frusztrált helyzetekben rosszúl érzem magam, Nem tűröm ha belevágnak a mondandómba >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen. Mert kiszeretném próbálni az adminkodást. Mindig is érdekelt hogyan működik ez az egész. Adminként is szeretnék a játékosoknak segíteni. Rengeteg szabaidőm van az adminkodásra. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< /vá xy Szia! Olvasd el a szabályzatot, de ha szeretéd elmondom neked TS-en hogy működik ez az egész. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szólok egy adminnak as chat-en, hogy adjon egy fixet, ha jogos. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< /vá xy Előszőr is megkérdezném hogy miért halt meg, és ha nem RP-sen halt meg as chat-en szólnék adminnak hogy segítsen neki. >>

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Imádom
Reactions: REFLEX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.