Natalia Romanova---> Walter_D_Veneno [Stille]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 13.
13
1
V4 karakter
Natalia Romanova
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Natalia Romanova

Panaszra tett személy InGame neve:
Walter Bronsons (jelenleg nem ez a neve)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Megismertem ezt a srácot, és nem tudtam eladni a kocsimat, ezért oda adtam neki, hogy ő majd eladja. Sikeresen el is adta, de amikor a pénzről volt téma, akkor azt mondta hogy később ideadja.Nem tette meg. 2.700.000$ adta el a kocsi abból egy fityinget sem láttam. Mivel átvert engem így változtatott gyors nevet hogy ne is tudjak rákeresni. Walter Bronsons néven volt fent, de már "nem található ilyen nevű játékos".

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Mivel ez az eset pár napja történt (3-4 napja), nem tudok logot másolni, ezért szeretném kérni, hogy keressétek vissza nekem a logot (tudom elég nagy kérést kérek.)

Megjegyzés:

<23:52:42> "Natalia Romanova": Walter Bronsons
<23:54:49> "~Cross~": Nincs fent.
<23:55:11> "Natalia Romanova": Azt tudom hogy most nincs fent, de hogy mikor volt elérhető
<23:55:18> "~Cross~": Nézem.
<23:55:33> "Natalia Romanova": Mivel a telefonját is ha hívom azt irja, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható
<23:56:46> "~Cross~": Nem létezik ilyen nevű játékos.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.
Utánapróbálok keresni.

Axtron

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 09.
3 294
406
V4 karakter
Adam Kearney
Sziasztok,

Az új neve: Walter_D_Veneno

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Köszi szépen Axtron <3
Téma címét módosítom.
Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Van bármi bizonyítékod arra, hogy odaadtad neki a kocsidat?

2019. 01. 13.
13
1
V4 karakter
Natalia Romanova
Esetleg ha a logból vissza tudjátok nézni, mivel nem csináltam képet. Viszont most jut eszembe, hogy mivel ugyabár odaadtam a kocsimat neki, ezért meg van az adásveteli, amin ha jól tudom rajta kell legyen, hogy mikor történt és mennyi pénzért adtam oda ((1$)). Ilyen bizonyítékkal tudok szolgálni, ha megfelel.

Screw

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
90
6
V4 karakter
Walter D Veneno
LV karakter
-
V2 karakter
-
Helló. Na most ez az egész úgy volt,hogy egy random garázsban voltunk és te ic mondtad hogy mennyire eleged van a camarobol nemtudod eladni stb. én mondtam hogy akkor add ide,ha neked nem kell. te aztmondtad a kulcs nálam van,mondtam hogy azzal én nem tudok mit kezdeni. erre elfutottál papírért,visszajöttél és rámírtad az autót,majd ic aztmondtad hogy javittassam meg én autóm,majd visszajövök vele. erről mind képem is van

6NYWdLi.jpg

Mellesleg ezt a szabályt kiemelném számodra
  • A hitelek, kölcsönadások törlesztése ic ügy. Csak saját felelősségre adjatok kölcsön pénzt másnak mert ilyen esetekben nem kötelező visszaadni a pénzt.
Szükség esetén van még pár képem de Stille már látta mindet.

• Tetszik
Reactions: AcCsU
2019. 01. 13.
13
1
V4 karakter
Natalia Romanova
Igen, gondlom ezekről csinált képet, mint ha csak úgy oda adtam volna neki. Aztán megbeszéltük hogy pl.: nekem ad 2.5 öt a többit meg megtarthatja. Hirtelen amikor már eladta és a pénzemet kértem, azt írta, hogy elvitte az adó.... gyönyörű mondhatom. Persze ez már nincs a képen mivel így akarja azt bizonyítani, hogy én "csak úgy odaadtam" . Meg egyébként is, miért kellett akkor nevet változtatni, és a telefont kidobni? Arra utaló tény, hogy le akartál rázni, te elvetted a Camarot és most milliomos lettél, hurrá hatalmas nagy siker.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Erről legyél szíves bizonyítékot felmutatni, illetve, ha a másik félnek van logja arró lan apról, az szeretném, ha leküldené nekem privátba.

2019. 01. 13.
13
1
V4 karakter
Natalia Romanova
Erről legyél szíves bizonyítékot felmutatni, illetve, ha a másik félnek van logja arró lan apról, az szeretném, ha leküldené nekem privátba.
Mint a pk-ban is irtam vissza kellene nézni. Nem fotós vagyok hogy mindenről képet készítsek. Játék élménye miatt vagyok fent de hát az ilyenek elég könnyen elveszik. Részemről ennyi, most ha ő boldog azzal a 2.7 millioval és neki az többet ér mint a szava, felőllem legyen. Nem is várhattam mást az emberektől, korcsul a világ egyre jobban :)

Screw

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
90
6
V4 karakter
Walter D Veneno
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nincs logom rola ez mar nem uj eset. Amim volt bizonyitékom már elküldtem.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Egy TS megbeszélés mikor lenne jó nektek?

Screw

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
90
6
V4 karakter
Walter D Veneno
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem értem,hogy mégis mit kéne ezen megbeszélni. Ő már le minősített,stb. Így már aztán végképp nem lát tőlem pénzt. Bizonyítéka semmi nincs,csak szavakkal tud dobálózni, míg én mutattam az egész témáról képet hogy hogy alakult ki. Külön szabályzat van erre a szerveren amit be is másoltam,holott ez az ügy még mindig elvan húzva.. nem értem megmondom őszintén.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
Járművel nem lehet átberni továbbra sem.
Egyébként ott normálisan kultúrált körülmények között megbeszéljük, jogy mi történt. Holnap 19:00 jó nektek?

Screw

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
90
6
V4 karakter
Walter D Veneno
LV karakter
-
V2 karakter
-
De ezen mi lett volna átverés? aztmondta ic nem kell neki lebontja és utána ideirta,semmi extrát nem irtunk utána se ooc se ic. Ha felmegyünk ts re, ugyan ez lesz a vége mint ami itt is,hogy semmire nem jutunk :D nekem vannak bizonyitékaim,alá tudom támasztani a történteket ő pedig nem. De I guess nincs jobb választásom,megpróbálok megjelenni az időpontban.

Stille

Zöldfülű
2019. 01. 09.
219
147
V4 karakter
Johnny Corncob
LV karakter
Honti Jeno
A panaszt TS-en átbeszéltük.
A végeredmény az lett, hogy jogtalan, így zárom.
Helyezhető, köszönöm.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.