- 2019. 01. 13.
- 13
- 1
- V4 karakter
- Natalia Romanova
Panasztevő InGame neve:
► Natalia Romanova ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Walter Bronsons (jelenleg nem ez a neve) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Megismertem ezt a srácot, és nem tudtam eladni a kocsimat, ezért oda adtam neki, hogy ő majd eladja. Sikeresen el is adta, de amikor a pénzről volt téma, akkor azt mondta hogy később ideadja.Nem tette meg. 2.700.000$ adta el a kocsi abból egy fityinget sem láttam. Mivel átvert engem így változtatott gyors nevet hogy ne is tudjak rákeresni. Walter Bronsons néven volt fent, de már "nem található ilyen nevű játékos". ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Mivel ez az eset pár napja történt (3-4 napja), nem tudok logot másolni, ezért szeretném kérni, hogy keressétek vissza nekem a logot (tudom elég nagy kérést kérek.) ◄
Megjegyzés:
►
<23:52:42> "Natalia Romanova": Walter Bronsons
<23:54:49> "~Cross~": Nincs fent.
<23:55:11> "Natalia Romanova": Azt tudom hogy most nincs fent, de hogy mikor volt elérhető
<23:55:18> "~Cross~": Nézem.
<23:55:33> "Natalia Romanova": Mivel a telefonját is ha hívom azt irja, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható
<23:56:46> "~Cross~": Nem létezik ilyen nevű játékos.
◄
► Natalia Romanova ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Walter Bronsons (jelenleg nem ez a neve) ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Megismertem ezt a srácot, és nem tudtam eladni a kocsimat, ezért oda adtam neki, hogy ő majd eladja. Sikeresen el is adta, de amikor a pénzről volt téma, akkor azt mondta hogy később ideadja.Nem tette meg. 2.700.000$ adta el a kocsi abból egy fityinget sem láttam. Mivel átvert engem így változtatott gyors nevet hogy ne is tudjak rákeresni. Walter Bronsons néven volt fent, de már "nem található ilyen nevű játékos". ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Mivel ez az eset pár napja történt (3-4 napja), nem tudok logot másolni, ezért szeretném kérni, hogy keressétek vissza nekem a logot (tudom elég nagy kérést kérek.) ◄
Megjegyzés:
►
<23:52:42> "Natalia Romanova": Walter Bronsons
<23:54:49> "~Cross~": Nincs fent.
<23:55:11> "Natalia Romanova": Azt tudom hogy most nincs fent, de hogy mikor volt elérhető
<23:55:18> "~Cross~": Nézem.
<23:55:33> "Natalia Romanova": Mivel a telefonját is ha hívom azt irja, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható
<23:56:46> "~Cross~": Nem létezik ilyen nevű játékos.
◄