Natalia Cappelletti Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

K3tchup

Újonc
2019. 02. 16.
52
43
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Norman ~

[#2] Korod:
~15 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2019-Február/ voltak kihagyások! 20449 percem van~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://kepkuldes.com/image/htxxDL ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Sok legális frakcióban volt szerencsém tevékenykedni az utóbbi évek során, és már merem azt mondani hogy van tapasztalatom de persze ez majd kiderül.. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom, hogy kellő tapasztalattal rendelkezek ahhoz, hogy szerepet kapjak a frakcióban ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok Norman.nak hivnak. Szabadidőmben szeretek focizni Bmx ezni haverokkal. Szakácsnak szeretnék tovább tanulni majd a munkámban szeretnék elhelyezkedni érdekelnek az autók. Ha éppenséggel otthon vagyok szüleimnek segítek takarítani de viszont a pihenés se maradhat ki. Ha éppen ki szeretném magam kapcsolni akkor vagy gépezek vagy xbox-on játszok haverokkal. Amiért szeretnék jelentkezni a frakcióba és alkalmasnak tartom magam napi 2óra aktivitás a szerveren vagy több attól függ h hétköznap vagy hétvége van. Hétvégenként nyilván többet tudok fent lenni a szerveren. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Natalia Cappelletti ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1995.01.21 Los Santos Medical Center ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Véleményem szerint a NAV-nak a feladata az adóigazgatás, ezáltal az ehhez tartozó adóügyek kifogástalan rendszerezésének fenntartása ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Az általános szabályokhoz mérten a napszaknak megfelelő köszönés és bemutatkozás után tájékoztatom az úrat hogy milyen intézkedés alá vonjuk, ezután a személyazonosító okmányait elkérjük tőle, majd ellenőrizzük annak hitelességét. Ha mindent rendben találtunk akkor meg kell kérnünk a úrat hogy nyissa fel a gépjárműve csomagtartóját ezután ellenőrizzük hogy rendelkezik-e a szabályok által feltüntetett EÜ. dobozzal~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs. Viszont az utóbbi évek során számos hivatásos szerv hosszú időtartalmú tagja voltam ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ szerintem mindenféle akadály nélkül tudnám végezni a nekem kiszabott feladatokat, valamint szeretek csapatban dolgozni, tapasztalattal rendelkezem a rendvédelmi pályán belül, ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ rendkívül széles hatáskörrel rendelkezik, PL: alaptörvények betartatása, illetve adóigazgatási jogköre van ennek a szervnek ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Abban az esetben, ha a helyzet és a körülmények úgy kívánják ezt ugy értem hogy támadások esetén is felszólítás mellett az adott kényszerítőeszközt alkalmazhatom ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ A nevem Natalia Cappelletti, 22 éves Los Santos-i lakos vagyok. 1995.01.21-én születtem a Los Santos-i kórházban. Átlagos családba születtem. 3 tesóm van, John Jhonson és Frank Jhonson és Joe Jhonson. Teltek-múltak az évek, 7 éves voltam, mikor elkezdtem az Általános iskolai tanulmányaimat, a Los Santos Primary School-ban. Tanulmányi átlagom nem volt rossz, 4-es, de persze mint mindenkinek nekem is folytak be rosszabb jegyek. Nyári szüneteimet az udvaron töltöttem, sportoltam, játszottam barátaimmal, testvéreimmel vagy segítettem édesapámnak. Sok sportot kipróbáltam biciklizést, kosarazást, úszást és még sok minden mást. ~

BenOfficial

Újonc
2019. 01. 25.
31
12
Szeged
www.bendev.hu
V2 karakter
Ben De Bracco
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Natalia Cappelletti!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((Privátban vagy TS-en keress fel, hogy neked mikor lenne jó))

Tisztelettel:

Ben D Revench

Altábornagy

• Tetszik
Reactions: Benyeee
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.