Nastya Kalashov jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Domaaaaa

Barangoló
Támogató
2019. 06. 11.
86
145
22
Budapest
V4 karakter
🇫🇷 Aymeric LeBeau
LV karakter
Fred Guliner
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Adamcsik Dominik a becses nevem és Májusban töltöm a 18. életévemet. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 55.120 perccel rendelkezek jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?

<< Tudtommal az a feladatuk hogy az egyes játékosok kérdéseire választ adjanak és segítség az adminisztrátorok munkáját, esetlegesen a kezdő játékosokat útbaigazítani. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH tag lenni mivel szeretek az embereken segíteni mind egy játékban vagy esetleg a való életben. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem alkalmas lennék erre a ''munkára''. Jó szívű, barátságos vagyok. Szívesen, nyugodtan és nagy kedvvel csinálnám a csapat munka sem akadályozza meg a gondolkodásomat. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mivel jelenleg a TEK frakcióban szolgálok és ott is szeretnék aktiv lenni és erre az otthon maradós helyzetre tekintve naponta 6-7 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem még nem voltam.(https://imgur.com/a/FPzqJUM)>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<< Igen voltam, de megbántam nagyon, mivel rájöttem, hogy nagyon nagy butaságot csináltam.(https://imgur.com/a/Fb3V3kb)>>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumnak mondanám,hogy tisztelettudó,kedves,barátságos és türelmes vagyok az emberek iránt. Negatívumom van. Ez például, hogy vannak olyan dolgok amik felidegesítenek, gondolom mindenki életében vannak ilyen dolgok vagy cselekedetek. Ha ez mondható ennek, akkor hogy sokáig alszok és hogy gyakran piszkálnak itthon a tanulmányaim miatt.>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem szeretném tagadni, igen szeretnék adminisztrátor lenni és szeretném a szervert segíteni a munkámmal. Egy új közösséget szeretnék megismerni az adminok közül. Adminisztrátor azért lennék ugyanis nagyon szeretek ügyeket megoldani és szívesen kipróbálnám magamat.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elmagyaráznám,hogy ez egy roleplay szerver ahol szabályzatok vannak, és elküldeném neki a szerverszabályzatot.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Mivel jogosultságom nincsen ehez, ezért megkérdezem hogy mi történt és ha jogosnak tartom a fixet akkor szólok egy adminisztrátornak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Ez magában nyers információ, szükséges lenne a körülmények elmondás. Kérlek mondd el hogy pontosan mi történt. Ha indokoltnak tartom akkor ezt jelzem egy admin számára. >>

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.