Naser Boja ----> Jimmy Houghton[Eduard]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

hgergo6

Barangoló
2019. 06. 02.
128
65
V4 karakter
Naser Boja
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Naser Boja

Panaszra tett személy InGame neve:
Jimmy Houghton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Zacisnál nyitva hagytam az autómat és amíg ott tartózkodtam eltulajdonította, majd zacis körül körözött vele. Ez alatt én rázártam az autót ami után elkezdett kocsikázni vele LS, SF-be. SF-be utol is értem, rákérdeztem miért lopta el de érdemi választ nem kaptam. Ezután Ls-be hajtott és hívtam egy rendőrt útközben, mire odaértünk Tomasso de Martel rendőr segítségével a helyszínre lelépett a szerverről, mivel rá volt zárva az ajtó. Ezután vártuk, hogy térjen vissza de nem történt meg.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/NkNALqNP
Felvétel sajnos nem készült, mivel írtam egy reportot már a legelején és azt hittem időben fog érkezni admin de csak a kilépés után érkezett segítség.

Megjegyzés:
Az attrakció alatt sikeresen lapátra tette a futóművet és még jópár kárt okozott az autón.

• Tetszik
Reactions: PatlikTTV

Joey69

Újonc
2022. 05. 25.
7
21
V4 karakter
Jimmy Houghton
Hello, sziasztok!
Én szemszögem: ott voltam zacisnál, antikokat adtam el, aztán eszembe jutott, hogy a farmra rákéne nézni, majd gondoltam megnézem a parkolót, van e nyitva hagyva kocsi. Pont volt egy, be is indítva, így gondoltam ellopom, hogy eljussak farmomhoz (Visszafele találkoztunk favágó telepi farmoknál) Ahol annyit láttam, hogy nem nyitja ki a kocsit, hogy legalább eltudjak menni, hivta a rendőrt gondolom, mert telefonált, nyilván menekülni fogok. Menekülés közben sajnos balesetet szenvedtem, vártam kb egy 5 percet, majd leléptem, mivel már késői órákban volt az eset. Szerintem IC ügy volt az egész, hisz le is állíthatta volna és be is zárhatta volna, hogy ne vigyék el, de ha más az ítélet, akkor megértem.
Minden jót, Jimmy

hgergo6

Barangoló
2019. 06. 02.
128
65
V4 karakter
Naser Boja
Hello, sziasztok!
Én szemszögem: ott voltam zacisnál, antikokat adtam el, aztán eszembe jutott, hogy a farmra rákéne nézni, majd gondoltam megnézem a parkolót, van e nyitva hagyva kocsi. Pont volt egy, be is indítva, így gondoltam ellopom, hogy eljussak farmomhoz (Visszafele találkoztunk favágó telepi farmoknál) Ahol annyit láttam, hogy nem nyitja ki a kocsit, hogy legalább eltudjak menni, hivta a rendőrt gondolom, mert telefonált, nyilván menekülni fogok. Menekülés közben sajnos balesetet szenvedtem, vártam kb egy 5 percet, majd leléptem, mivel már késői órákban volt az eset. Szerintem IC ügy volt az egész, hisz le is állíthatta volna és be is zárhatta volna, hogy ne vigyék el, de ha más az ítélet, akkor megértem.
Minden jót, Jimmy
Tisztában voltál vele, hogy rád van zárva az autó, mégis amikor találkoztunk elhajtottál vele ennek tudatában. Egyébként miután találkoztunk fatelepen rá 6 percre rendőrrel voltunk a házad előtt, az 5 perces várakozási idő nekem nem reális mert a skodával nem vagy LS-be 1,5 perc alatt szerintem(főleg nem a város másik végén és amikor elindultunk a rendőrrel akkor még emlékezetem szerint mozgott az autó), de nem ezen van a hangsúly.

[2023-07-08 00:02:23] [Output] : Jimmy Houghton: (( nyitva volt és kellett egy autó ))
[2023-07-08 00:08:46] [Output] : Naser Boja: (( lelépett.. remek. )
EDIT: Ha annyira késő lett volna, akkor nem zacisnál körözgetsz az eset előtt. Tudtad, hogy rendőrt hívok és előtte IC is sikerült találkoznunk, vállalhattad volna a felelősséget a tettedért.

Utoljára szerkesztve:

Joey69

Újonc
2022. 05. 25.
7
21
V4 karakter
Jimmy Houghton
Tisztában voltál vele, hogy rád van zárva az autó, mégis amikor találkoztunk elhajtottál vele ennek tudatában. Egyébként miután találkoztunk fatelepen rá 6 percre rendőrrel voltunk a házad előtt, az 5 perces várakozási idő nekem nem reális mert a skodával nem vagy LS-be 1,5 perc alatt szerintem(főleg nem a város másik végén és amikor elindultunk a rendőrrel akkor még emlékezetem szerint mozgott az autó), de nem ezen van a hangsúly.

[2023-07-08 00:02:23] [Output] : Jimmy Houghton: (( nyitva volt és kellett egy autó ))
[2023-07-08 00:08:46] [Output] : Naser Boja: (( lelépett.. remek. )
EDIT: Ha annyira késő lett volna, akkor nem zacisnál körözgetsz az eset előtt. Tudtad, hogy rendőrt hívok és előtte IC is sikerült találkoznunk, vállalhattad volna a felelősséget a tettedért.
Lopás után nyilvan "felfokozott állapotban voltam", azt se tudtam hirtelen merre menjek, az a körözgetés 1 kör volt... Irl is ha nyitva hagyod a kocsit beindítva, szerintem számíthatsz rá, hogy valaki elfogja vinni. Valóságban belülről kilehet nyitni az autókat, de nyilvan, itt a script nem teszi ezt lehetővé, ami szerintem nem reális, bár ez már más téma. Részemről folytathatjuk az RP-t ha ezt szeretnéd, de nekem gyanus, hogy te mindenkepp admin jail-be szeretnél tenni. Ahhoz meg szerintem se jogod, se közöd, hogy mikor akarok aludni menni, mert másnap kelnem kell.

Eduard.

everything will end someday
Támogató
2021. 04. 13.
568
744
17
Kaposvár
V4 karakter
marco vinzent
LV karakter
magdy hadi
V2 karakter
eric keller
Nos, ahogy látom mindenki ki fejtette bőven a véleményét az esetről.
@Joey69 nem fogsz meg egy kocsit, amit az út mentén látsz nyitva hagyva járó motorral és lopod el mert ,hogy neked éppen el kell menned farmot locsolni ilyen nincs és nem is lesz.
A panasz egyértelműen jogos , a szankció a szerveren ki osztásra került.
@hgergo6 pedig keressél fel kérlek a szerveren és adok egy fixet a kocsira.

Z/H

• Tetszik
Reactions: Radi07
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.