Nart Sava - James Ronen [marcy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daniel__

2022. 07. 16.
55
540
19
sopron
V4 karakter
Ash Nordin
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nart Sava

Panaszra tett személy InGame neve:
James Ronen

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP. Az akció sikerét, az élete elé helyezi.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Videó

Megjegyzés:
Nem tartom reálisnak, hogy egy autó elé állva, te bevágod a kocsi alá a szögest. Sajnos mivel nem volt más lehetőség az elütésen kívül, mert a kocsi előtt rohangálsz, ezért megkaptuk a tűzparancsot abban a pillanatban ahogy kilapítottunk. Mellesleg a spikeod is hagy kivetni valót a szemembe. Hasonló panaszkönyv a közelmúltból.

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 272
V4 karakter
Aristide Nease.
Várom a válaszát

• Tetszik
Reactions: daniel__

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
223
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
Sziasztok.
Szerintem a SPIKE-al nem volt probléma, mivel eléggé távol voltatok Gyártól. Azért tudtam csak így dobni, mivel közben Moses Richardson majdnem elütött és arrébb kellett mennem, addig az autó mögött álltam és nem volt probléma. Tűzparancsot meg nem kaptátok meg. Illetve megkérdezhetem, hogy mennyivel mentetek, mivel múltkor egy hasonló ügy miatt kaptam én NonRP-s jailt, videón is látszik hogy rám húztátok az autót amikor az is volt opció és, hogy tovább mentek. Továbbá az elütés után mentek tovább mintha mi sem történt volna.
Videó

daniel__

2022. 07. 16.
55
540
19
sopron
V4 karakter
Ash Nordin
Pontokba szedem álláspontom.
1. Mit mindenki tudja a v3-as szögessel gyakran megtörtént hasonló eset, ezért kapott egy animációt a V4 kijövetelével. Itt a kép a spikeról ami a jobb első kerekünket kilyukasztotta: KÉP . Nem azzal van a probléma ahol kidobtad, hanem ahogyan kidobtad.

2. Egy tekes személytől érkezett válasz számunkra, hogy mivel elütöttünk EKHSZSZ-nek minősül, ha nem is törént meg a tűzparancs kiadása, akkor is kilőttek minket abban a pillanatban ahogy elütöttük személyed.

3. Elütésről annyit, nemtudom mit vársz el tőlünk, jobbra spike --> Fixen meghalunk/ nem érünk el a gyárig. Balra --> te, azaz elütünk és megyünk tovább mitha mi sem történt volna, így igaz. Csak jelen esetben ott volt a spikeod, aminek éppen csak elindult az animációja, és meg is fogta a kereket.

4. Az elütéses NONRP Jailedről nemtudok semmit, nem is tartozik a panaszkönyvem alá. V4-el érkezett kéztörés, lábtörés --> sokkal reálisabb scriptek, amik szószerint megbüntetnek ha hasonlót csinálsz. Ebből származik az is, hogy ütközést sem kell már rpzni. Itt hagyok erről egy PK-t amelyben színtén mint az előzőben is, egy főadmin fejti ki véleményét hasonló esetekről. PK .

5. Ha már felkérdezel, megteszem én is. Mire mi a gyár utcájába fordulunk, addigra te autód mellett várod az érkezésünket spikeozásra készen. Érdekes mit ne mondjak, te kapásból tisztába voltál az uticélunkkal, és 100%-ban felkészülve vártad a támadásunk, amikor Moses Richardson megzavart. Ezt nemtudom hová tenni, vele beszéld meg.

Tehát akkor szerinted rendben van az, hogy jobbra balra szaladgálsz egy autó előtt, és azon a véleményen vagy, hogy a sofőrünknek kéne óvni a te életed. Egy illegális személynek, akit éppen 5 egység üldöz alsóhangon.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
223
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
1-es re válaszolva, szóval az a problémád, hogy a belebugolt a járdába, ami nem az én hibámból született?
2-es ugyanaz a válaszom akkor ez IC hibának minősül hogy rád lőttek, tűzparancsot senki nem adott ki ezért nem értem miért lőttek. ATM-et raboltok nyílván nem késsel és boxerrel fogtok menni. Továbbá akkor lőttek rátok amikor már kiszálltatok gyárnál.
3-as még mindig nem kaptam választ arra hogy mennyivel mentetek, mivel egy bizonyos sebesség felet NonRP. Ha meg ezt a döntést hozta sofőr IC akkor nem értem miért a probléma.
5-ös Akkor az egész gyár utcában nem lehet lenni mivel MG lesz? Eléggé messzire voltam tőle, hogy ne minősüljön annak. Még City hall bejáratánál voltam. Továbbá még mindig IC hibának minősül az is hogy bezavart engem, mivel véletlen történt az eset.
"Tehát akkor szerinted rendben van az, hogy jobbra balra szaladgálsz egy autó előtt, és azon a véleményen vagy, hogy a sofőrünknek kéne óvni a te életed. Egy illegális személynek, akit éppen 5 egység üldöz alsóhangon." egyszer sem mondtam ezt, ha ezt a döntést hoztátok akkor ez történt most erre mit tudok mondani?
EDIT: Amúgy már az elött rám huzzátok a kocsit mielött kidobtam volna a Spike-ot
Továbbá több hátrány kellettkezett a rendvédelem oldaláról mivel vagy 5-en átmentek a Spike-on.
Szerintem rosszul jöttek ki az események nem tartanám NonRP-nek

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Vince

daniel__

2022. 07. 16.
55
540
19
sopron
V4 karakter
Ash Nordin
A bizonyítékként beküldött videóban látszik, hogy kb másfél méterre vagyunk tőled, és a te döntésed az elfutás/elugrás/ vagy akármi más helyett, hogy LEGUGGOLSZ ÉS ELKEZDED AZ ÚTRA FEKTETNI A SZÖGEST. Mi ez, ha nem NONRP? Inkább megöletnéd magad, minthogy a magánakciód elbukjon. Kérdésedre a válasz: 113 KM/H-val mentünk neked. A spikeanimáció épphogy elkezdődik, de te már fekszel a földön, nem azzal van a gond, hogy te beledobod a járdába, hanem az előbb leírtakkal.

Továbbá akkor lőttek rátok amikor már kiszálltatok gyárnál.
Videó a lövöldözésről.
5-ös Akkor az egész gyár utcában nem lehet lenni mivel MG lesz?
Egy dologban vagy biztos, ATM fúrás van Cityhallnál. Te ahelyett, hogy odamennél, gyár utcájában készíted a spikeod. 2-3 videót küldtem már arról, hogy mire kijövünk Cityhall felől, te már a kocsidnál állsz
közben Moses Richardson majdnem elütött és arrébb kellett mennem
Moses Richardson elől odébb kell menned, de egy nagy sebességű, fegyveresekkel teli autó elé kiállsz, és dobod a szögest.
"Tehát akkor szerinted rendben van az, hogy jobbra balra szaladgálsz egy autó előtt, és azon a véleményen vagy, hogy a sofőrünknek kéne óvni a te életed. Egy illegális személynek, akit éppen 5 egység üldöz alsóhangon." egyszer sem mondtam ezt, ha ezt a döntést hoztátok akkor ez történt most erre mit tudok mondani?
'videón is látszik hogy rám húztátok az autót amikor az is volt opció és, hogy tovább mentek." --> Itt konkrétan leírod, hogy problémád van a sofőr döntésével.

Nincs olyan szabályozás, hogy xy km/h felett NonRP lenne az elütés, illetve de.. volt, V3 végén maga Borisz írta le, amire magasról tesz a mostani pillanatig valahogy mindenki a mi oldalunkról és a ti oldalatokról is, mint a Dinis PKnál is ki lett fejtve, be lett küldve az amit Borisz írt, mégse kezdtek vele SEMMIT. --> És már vissza is kanyarodtunk oda, hogy a v4-es scriptek realitása miatt más a szituáció.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
223
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
Nincs olyan szabályozás, hogy xy km/h felett NonRP lenne az elütés, illetve de.. volt, V3 végén maga Borisz írta le, amire magasról tesz a mostani pillanatig valahogy mindenki a mi oldalunkról és a ti oldalatokról is, mint a Dinis PKnál is ki lett fejtve, be lett küldve az amit Borisz írt, mégse kezdtek vele SEMMIT. --> És már vissza is kanyarodtunk oda, hogy a v4-es scriptek realitása miatt más a szituáció
Én ugyanilyen elütés miatt kaptam NonRP jailt pont Marcy-tól 100-felett mész és még meg is nyomod a gázt, majd rám is lett húzva az autó.
Nyilván nem tudok elfutni a kocsi elől mivel az animáció blokkolja, másrészről én honnan tudja hogy ti akik ATM-et raboltok elfogtok ütni ahelyett hogy menekülnétek.
Videó a lövöldözésről.
Én nem tehetek arról, hogy mások hogy döntenek és lőni kezdtek rátok én nem tudtam hogy EKHSZSZ-nek számít az elütés mert nem történt még ilyen, mindig a lövésre adtunk tűzparancsot, de most már tudom (nem mentség, azt is tudom). Még mindig ugyanazt tudom mondani, hogy ATM-et raboltok nem kávéval fogunk várni titeket.
Moses Richardson elől odébb kell menned, de egy nagy sebességű, fegyveresekkel teli autó elé kiállsz, és dobod a szögest.
Nem volt szándékom kiállni, nem tudtam jobban megoldani, szerintem még mindig IC ügy.
Egy dologban vagy biztos, ATM fúrás van Cityhallnál. Te ahelyett, hogy odamennél, gyár utcájában készíted a spikeod. 2-3 videót küldtem már arról, hogy mire kijövünk Cityhall felől, te már a kocsidnál állsz
Amikor oda értem már volt kazetta jel és mentetek nem fogok odamenni, majd hogy ne legyen ott senki.

daniel__

2022. 07. 16.
55
540
19
sopron
V4 karakter
Ash Nordin
Én ugyanilyen elütés miatt kaptam NonRP jailt pont Marcy-tól 100-felett mész és még meg is nyomod a gázt, majd rám is lett húzva az autó.
Nyilván nem tudok elfutni a kocsi elől mivel az animáció blokkolja, másrészről én honnan tudja hogy ti akik ATM-et raboltok elfogtok ütni ahelyett hogy menekülnétek.
Nincs olyan opció, hogy menekülünk. Hova menekülsz 4 lyukas kerékkel? Az, hogy mire jár jail, és mire nem. Véleményem szerint helyzet függő. --> Mi az indok? Kit ütsz el? Van más lehetőséged? stb-stb.
Nem volt szándékom kiállni, nem tudtam jobban megoldani, szerintem még mindig IC ügy.
A NONRP fogalmát ooc értelmezve azt kapjuk, hogy: AZ IC KARAKTERED OLYAN DOLGOT KÖVET EL AMIT NEM TENNÉL MEG A VALÓ ÉLETBEN.
A jobb megoldás egyenlő lett volna a kudarcoddal, és nem sérültél volna meg semmilyen szinten. MINT AHOGY EZ A PANASZ LERÁSA IS.
Amikor oda értem már volt kazetta jel és mentetek nem fogok odamenni, majd hogy ne legyen ott senki.
Itt meg konkrétan leírod, HOGY AZÉRT MÉSZ GYÁRHOZ, HOGY OTT IS LEGYEN VALAKI.
Továbbiakban nem szándékozok hozzászólni, mert akár egy fehér fallal is beszélgethetnék, az eredmény ugyanez lenne.

Várom Marcy bírálatát.

Roland001

Zöldfülű
2019. 01. 10.
223
584
21
Gyál
V4 karakter
James Ronen
Itt meg konkrétan leírod, HOGY AZÉRT MÉSZ GYÁRHOZ, HOGY OTT IS LEGYEN VALAKI.
Nem gyárhoz mentem, tovább mentem rajta bőven.
Nincs olyan opció, hogy menekülünk. Hova menekülsz 4 lyukas kerékkel? Az, hogy mire jár jail, és mire nem. Véleményem szerint helyzet függő. --> Mi az indok? Kit ütsz el? Van más lehetőséged? stb-stb.
Én a múltkori esetben írom ezt, mert hasonló eset volt.

Leírtam mindent amit tudtam, várom Marcy bírálatát én is.

• Tetszik
Reactions: Aaronn

marcy.

i dont think i can explain any better
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 282
18 272
V4 karakter
Aristide Nease.
Bőven időben észlelted azt, hogy feléd közeledik az autó de neked valahogy fontosabb a spike mint hogy az, hogy elmenj az út közepéről és védd a saját testi épségedet.
Ezek mellett ne a zsebedből dobd ki a spikeot, állj egy kocsi csomagtartójához például ahonnan reális a spike kidobása és történjen valami szerepjáték arról, hogy honnan is veszed azt elő.

Jogos a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.