Nandris jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nandris.

Barangoló
Támogató
2019. 06. 30.
149
91
www.youtube.com
LV karakter
Benito Gaos
Ksz.png

< Neved >

< Andris >

< Mesélj magadról (minimum legyen azért 4 mondat) >

< Egy 16 éves budapesti srác vagyok, versenyszinten kajakozom. Hobbiként tolom a képszerkesztést lassan már három éve. Szeretek videójátékokkal is játszani, de most az a háttérbe szorult műszaki okok miatt.. Jó tanulónak tartom magam, angol nyelvből szeretnék a közeljövőben felsőfokú nyelvvizsgát tenni, és hozzá németet is tanulok. >

< Mennyi időt tudnál képszerkesztésre szánni? >

< Igazából mindennap megvan nekem nyitva a photoshop, mindennap csinálok rajta valamit, legfőképp csak az óráimtól és az edzéseimtől függ, kb. 3-4-5 óra.>

< Referencia (néhány általad készített kép) >

< mint fentebb is említettem, műszaki okok miatt egy halom cuccom eltünt, és általában ismerőseimnek segítek, amiben személyes dolgok is vannak, de itt van pár: katt ide (imgur link)>

< Megjegyzés >

< Ilusztrálni, és képet 'készíteni' kevésbé tudok mint képet át 'editelni', ugye ez a képszerkesztő fogalom... :D>

Darell

Zöldfülű
2019. 01. 10.
186
1 090
LV karakter
Darell Humphrey
Én nem vagyok a képszerkesztők tagja, de ha megfogadsz egy tanácsot akkor a körbevágásnál figyelj oda jobban, mivel a képeid nagy részénél ott maradtak fehér csíkok. Általában ez annak a jele, hogy nincs rendesen körbevágva.
Illetve eléggé pixelesek képek szélei és nagyon látható. Például ennél a művednél illusztráltam mire gondolok ( Link )

• Tetszik
Reactions: Nandris.

Nandris.

Barangoló
Támogató
2019. 06. 30.
149
91
www.youtube.com
LV karakter
Benito Gaos
Én nem vagyok a képszerkesztők tagja, de ha megfogadsz egy tanácsot akkor a körbevágásnál figyelj oda jobban, mivel a képeid nagy részénél ott maradtak fehér csíkok. Általában ez annak a jele, hogy nincs rendesen körbevágva.
Illetve eléggé pixelesek képek szélei és nagyon látható. Például ennél a művednél illusztráltam mire gondolok ( Link )
Hali,
Köszönöm szépen, megfogadom tanácsodat. Odafigyelek rá. :D

wex

𝖕𝖍𝖆𝖓𝖙𝖔𝖒 👤
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
933
2 104
V4 karakter
Dexter Bowman
LV karakter
Louvell Parks
Szia. Vannak képek amelyikekben van egy-két hiba, de adunk egy esélyt neked. Beírlak a tagok közé, sok sikert!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.