Neved:
< Nancy McClay >
Kitiltás időpontja:
< 2023.12.24 19:10 >
Kitiltás időtartama:
< Örök. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Parker >
A kitiltás indoka:
< Accunt megosztás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia. Nem magyarázkodni szeretnék meg semmi lehet egy kicsit hihetetlen lesz a story neked , de hidd el minden szavam teljesen igaz. Kezdjük a legelején Barátnőmnél tartózkodtam mikor az öccse elkérte a laptopom amin játszok én. Jó hiszeműen oda adtam neki. Fortniteozni kezdett majd játszott is egy jódarabig vele. De mivel ismerte a szervereteket az elmondása alapján tudta hogy mi ez a SeeMta szerver tudtom nélkül fel lépett és mivel be volt álítva hogy legyen elmentve a jelszó be is lépett. Ha tudok róla egyértelműen nem engedem meg neki mivel tisztába vagyok a szabályzattal. Igen Sajnos el ismerem abban a hibámat hogy felelőtlen voltam és ezért kérek elnézést mégyegyszer ilyen nem fordul elő ezt megigérem szokás mondani ,,Az ember a hibáibol tanul". 21 éves vagyok Munka után Mikor haza érek és nincs mit tennem jól esne egy kis kikapcsolódás. Nagy örömömet leltem a see világában és nagyon élveztem a játszott perceket még akkor is ha a kaszinó elvitte a vagyonom nagyrészét. Nagyon szeretnék vissza térni hozzátok és újra rp-zni a barátokkal . Köszönöm hogy végig olvastad ezt a hosszas indoklást. Mégegyszer Bocsánat a felelőtlenségem miatt de nem is gondoltam volna. Én csak a jófej akartam lenni hogy az öccse játszon a fortniteon és hogy azzal le kösse magát meg persze hogy ne a mi nyakunkon lógjon nem gondoltam volna hogy ő fel csatlakotik hozzátok. >
Utoljára szerkesztve: