Nancy Faith - Nii Eyoh, Edward Winston [Dini]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Aaronn

Zöldfülű
2021. 09. 03.
206
228
V4 karakter
nancy faith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nancy Faith

Panaszra tett személy InGame neve:
Nii Eyoh, Edward Winston

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szereptévesztés. - Lényegében ez a két srác a tegnapi nap folyamán kiléptek SCH-ból, ezzel semmi gond nincsen, addig ameddig nem ugyan azzal a névvel kezdtek el volna illegálozni, mert személy szerint nincsen olyan, hogy még délelőtt véded a hazád, meg bla-bla-bla utána fogod magad és még aznap ugyan azzal a névvel elkezdesz darálni. Röviden, tömören enny.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Biráló adminnak tudok küldeni pár logot, amikor még benne voltak SCH-ba ugyanezzel a névvel, csak alátámasztás képpen.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Slippery

Barangoló
Támogató
2022. 08. 04.
81
70
Németország
V4 karakter
Ethan Fisher
LV karakter
Steve Wright
V2 karakter
Oscart Wilson
Sziasztok szép napot! Első sorban is elolvastam a PK-t, majd egy picit meglepődtem amikor megláttam a V4 karakter neved. Nem akarok bele menni itt dolgokba, viszont legelsőnek annyit szeretnék mondani hogy nem túl szép és erkölcsi dolog bosszúból PK-t rakni az emberre. Saját nevemben fogok beszélni és nem Nii nevében, saját véleményemet fogom kifejteni. Legjobb tudomásom szerint, több forrásból is megerősítve amennyiben illegál frakcióban tartózkodtál és priuszaid vannak, ez esetben nem mehetsz legál frakcióba, viszont!! Amennyiben legál frakcióból léptél ki áttérhetsz névváltás nélkül is az illegál szerepbe. (IRL részbe nem akarok belemenni, mivel ez egy játék viszont annyit még leírnék hogy több story is van katonákról, nem feltétlen magyarországon hanem külföldön, ahol leszerel a katona és az ott tapasztalt történésekkel, képességeivel belekezd valami illegális folyamatba.) Másrészt folyamatban van a csatlakozás és a hasonló dolgok egy bizonyos illegál frakcióhoz, nem ezzel a névvel szerettem volna tovább tevékenykedni illegálba, viszont amennyiben így szeretném ezzel se lenne semmi baj az utóbbi soraim alapján. Az új nevem megvan, a leader rábólintását várom a névváltásomra. Ennyit tudok az én részemről mondani. További szép napot neked illetve a bíráló adminnak is, sziasztok.

Aaronn

Zöldfülű
2021. 09. 03.
206
228
V4 karakter
nancy faith
Amennyiben legál frakcióból léptél ki áttérhetsz névváltás nélkül is az illegál szerepbe.
Körülményekről beszélek, mert nem látom annak realitását, hogy délelőtt még az illegált daráltad, este megmár te daráltál illegálosKÉNT. De megköszönöm, ha bármiféle rp-t átdobsz nekem privátba arról, hogy mi vezérelte a karakteredet, hogy egy honvédből illegális legyen. Az meg, hogy IRL dolgokba nem akarsz belemenni, akkor nem tudom hogyan kezelsz néhány rp szituációt, ha azt nem úgy kezeled, mintha IRL történne. Várjuk a biráló admin válaszát.

EDIT: Miért lett volna bosszúból a PK? - Semmit nem csináltál velem.

Slippery

Barangoló
Támogató
2022. 08. 04.
81
70
Németország
V4 karakter
Ethan Fisher
LV karakter
Steve Wright
V2 karakter
Oscart Wilson
Körülményekről beszélek, mert nem látom annak realitását, hogy délelőtt még az illegált daráltad, este megmár te daráltál illegálosKÉNT. De megköszönöm, ha bármiféle rp-t átdobsz nekem privátba arról, hogy mi vezérelte a karakteredet, hogy egy honvédből illegális legyen. Az meg, hogy IRL dolgokba nem akarsz belemenni, akkor nem tudom hogyan kezelsz néhány rp szituációt, ha azt nem úgy kezeled, mintha IRL történne. Várjuk a biráló admin válaszát.
Csak ismételni tudom magam. Várom az admin válaszát úgyszint!

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
730
1 723
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
Az új nevem megvan, a leader rábólintását várom a névváltásomra
Ide csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy igazán nehéz lehet megvárni az a maximum 1-2 napot dara nélkül, amíg a leader azt mondja a névre, hogy OK, majd elfogadja egy admin.

Reflektálva arra a gondolatszálra, hogy katonából bűnöző. - Van benne valami, de ezt én komolyan kivitelezve karakterdevvel meg hasonlókkal tudom elképzelni. Természetesen ezt csak akkor, ha ténylegesen normálisan van foglalkozva vele, meg hasonlók.

Mindenesetre a panaszra tett felek intézzenek mihamarabb egy névváltást, szerintem nem csak én vagyok azon a véleményen, hogy eléggé illuzióromboló maga a tény, hogy kedden Honvéd Pista a hazát védi, szerdán pedig a bajtársait lövi a másik oldalról.

Különösebb szankciót nem fog maga után vonni a panaszkönyv, egyébként részben jogos.
A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.