Nancy Faith ---> Nadine Werner [Fallen]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Aaronn

Zöldfülű
2021. 09. 03.
206
228
V4 karakter
nancy faith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Nancy Faith

Panaszra tett személy InGame neve:
Nadine Werner

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp stílusú vezetés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szerintem nem nagyon fér bele az rp kereteibe ha valaki balesetet okozz majd minden nélkül tovább megy, nem gondolnám, hogy valaki ilyen stílusban vezett irl is, majd eztkövetően tovább megy.

Aaronn

Zöldfülű
2021. 09. 03.
206
228
V4 karakter
nancy faith
A vezetési stílusod van a középpontban az hogy te indokolatlanul szembesávba jössz ezáltal balesetet okozzol majd tovább mész mintha semmi nem történt volna, ezzel leszarva mindezt beleertve a karakterem egészségügyi állapotát, lehet hogy cserbebhagyas volt, oké. De ettől még szerintem nem kell ilyen módon vezetni, mert ez hosszútávon nem éri meg.

Várom a bírálatot.

pumca_05

Barangoló
2021. 07. 06.
97
104
Nagykanizsa
V4 karakter
Valon Dervishaj
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Egy ilyen eset nem bizonyítja a vezetési stílusomat, ez egy elsietett eset volt. Hibázni hibáztam, kiszállhattam volna stb. Viszont nem adtam meg az elsőbbséget, és kissé lassítva fordultam ki kis ívben. Ez szerintem nem Non.

• Tetszik
Reactions: Kokesz.

FalleN.

ezek csak betűk amit írsz
2021. 06. 23.
1 178
6 449
18
V4 karakter
Darryl Nordin
Megértem, hogy event van és mindenki siet, de azért ez nincs rendben.
Nem értem szerinted miért okés minden körültekintés nélkül kivágódni az alagútból, úgyhogy nagy eséllyel ott mindig jön valaki, mivel a szerver egyik legforgalmasabb útszakaszáról beszélünk.
Illene megállni és megnézni nem-e jön ott valaki, majd csak azután kimenni az alagútból. 90 perc NonRP -t Adminjailt kaptál erre a trükkre.

Áron, te keress fel szerveren egy fixért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.