Elutasítva Nam Hyungjae -- Davee

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

PatrikHUN01

Újonc
2020. 04. 11.
18
67
LV karakter
Nam Hyungjae
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Nam Hyungjae >

Kitiltás időpontja:
<
2023.12.16. 21:40 >

Kitiltás időtartama:
<
3 hónap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Davee >

A kitiltás indoka:
<
PG, RP megtagadása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Kellemes ünnepeket mindenkinek aki ezt olvassa elsősorban! Az unban kérelmemet azzal kezdeném hogy bocsánatot kérek az adminügyben résztvett admintól, Daveetől az OOC stílusom miatt, éppen készültem volna a szerverről lelépni ezért voltam ideges. Az adminügy során nem volt szó bannról, ezért mondtam hogy inkább vállalom a jailt, mert már fáradt voltam, másnap mentem dolgozni. Ha tudtam volna a bannról egyértelműen nem így viselkedtem volna az ügyintézés során. Szeretnék visszatérni a szerverre, folytatni munkásságomat a Neverleft Crewban mint egy leader. Remélem megfontolják a döntéshozók hogy adnak egy esélyt nekem és társamnak. Utóiratként írnám hogy egy adminjailen kívül ezelőtt tiszta volt az UCPm, amit szerettem volna így is tartani. Köszönöm hogy elolvastátok! >

Davee.

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 23.
386
680
V4 karakter
Flynn_Powers
LV karakter
Ian_Vale
Szia, pár nap telt el a pk, illetve a kitiltás óta. Két lehetőséged van, PK-t írni vagy Unban kérelmet. Ezek "Kombózásáról" Kon régebbi szavait idézném.
De kombózni nem lehet a lehetőségeket, ez nem két skill amiket eltudsz sajátítani magadnak.
Ezen felül, elég korai még az unban kérelem, marad a kitiltás. Zárom.

• Tetszik
Reactions: bencce
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.