- 2020. 05. 24.
- 848
- 4 168
- V4 karakter
- nakata hanae
- LV karakter
- cino tani
- V2 karakter
- krisztián lovász
Teljes név:
Nakata Hanae
Rendfokozat:
Zászlós
Beosztás:
Operátor
Pilóta:
Nakata Hanae
Másodpilóta:
Kian Berger
Kísérő:
Egységszám:
CH-2
Lajstromszám:
RB-CH2
Felszállás helye és ideje:
H2
2024.11.02 17:08
Leszállás helye és ideje:
H2
2024.11.02 22:49
Repülés típusa:
Készenléti
Repült percek:
341
Légi járőrszolgálat részletes leírása:
CH2 egységet előszőr csak Berger Zászlós alkotta, azonban 17:08-kor én is csatlakoztam az egységhez. A készenléti repülés elején repülőket kezdtünk el igazoltatni, melyik közül csak egynek nem volt légtérhasználati engedélye, de rövid várakozás után egy Honvéd egység jött ki a jelünkre, akik intézték a férfival a további teendőket. Ezek után két nagyobb esemény is történt, egyrészt egy rablást akadályoztunk meg azzal, hogy a rabló közelébe kerültünk és egy rövid lövöldözés közepette likvidáltuk a személyt, a másik pedig, hogy egy kis fegyveres csoport a San Fieroi gyárba menekült, és addig amíg behatoltak mások, addig mi mesterlövész biztosítást végeztünk. Késöbb Berger Zászlós kivált tőlem és egyedül LINCOLN-ban végeztem a további készenléti repülést. Először egy aranybank rablás volt, mely körülbelül fél óráig tartott, addig én mesterlövész biztosítást végeztem a régi kormányzati épület tetejéről. Ezután megint egy San Fiero-i gyárba való behatolásra indultam, ahol egy rövid ideig mesterlövész biztosítást végeztem, végezetül pár rádió vételezésre mentem ki, ahol szanitéci munkákat végeztem. Végül 22:49-kor a H2-re leszállva bomlott fel az egység és végeztem a készenléti repüléssel.
Aláírás:
Nakata Hanae
Nakata Hanae