Panasztevő InGame neve:
► Nakai Nobuyoshi ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Marc D Martines ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Feltételezett RP nélküli nagy értékű csomagtartózás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Szeretnék kérni arról logot, hogy volt-e RP egy ekkora mennyiségű kifosztás mögött. ◄
Megjegyzés:
► Zacisnál tároltam egy autóm, melyben sok értékben hemzsegtek az antikok, mire egyszer odamentem, és arra lettem figyelmes, hogy több mint a fele érték (kb. 1,5 millió dollárnyi) hiányzik. Egyből odamentem az ott tartózkodó srácokhoz, megkérdeztem ki vehette ki az antikokat, mire az egyik tudott felelni a kérdésemre. (Owen Botondnak hívják). Elkezdte OOC leírni hogy az egyik felét ő vette ki, de mivel ő nem RP-zett így egy admin kérte a dolgok visszapakolását az autómba. Azt mondta, hogy a másik részét is tudja ki tette, ő az egyik haverja volt, (Owen Botondnak), név szerint a panaszkönyvre is írt Marc D Martines. Viszont Owen elmondása szerint ő nem RP-zett, és mire rávette volna hogy tegye vissza a cuccaim, leléptem a szerverről (feltételezem hogy esze ágában sem volt visszarakni). Mire leírtam hogy ez nem volt szép dolog, odahívta a barátját, hogy elintézze a cuccok visszapakolását, megkérdezte tőle IC, hogy hol vannak a cuccok, ő azt felelte: "Már csak pénzben vannak meg,,.
Nos, ennyi a történet, alapvetően nem esik jól hogy ennyi fáradalom után ekkora mennyiségű érték veszik oda egy figyelmetlenség miatt, viszont legalább az lett volna korrekt módon, RP-vel kivitelezve. Ezért szeretnék meggyőzödni arról, hogy valóban nem volt-e RP a dolog mögött.
* Kicsomizott kocsi ID-je: 308261 *
Utoljára szerkesztve: