Naime Kike -----> Shawn Claybrooks [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Naime Kike

Panaszra tett személy InGame neve:
Shawn Claybrooks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Heló, eléggé unalmas kezd lenni, hogy te minden szituációban / lövöldözésben, smoke-al/gránátokkal-al próbálsz érvényesülni.

Alapjáraton nem lenne ezzel semmi probléma csak , hogy ez már nem szerepjátékos amit te csinálsz és idegesítő.
Minden szituációban smokeolni próbálsz, még akkor is ha lőnek rád közben és ez szerintem kimeríti a NONRP fogalmát.
A videóban az látható, hogy te egyből smoke-al szálsz ki miközben én már lövök rád folyamatosan, és el is dobod, utána is folyamatosan gránátokkal dobálózól ami némelyik szituációban igen hasznos lehet a számodra, de nem akkor amikor lőnek rád. Végül a végzeted is ez okozta, próbáltam veled megbeszélni de látom nem érted amit mondani akarok ezért született meg a panasz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
cuki lenne ha nem dobalnad a smokejaidat meg akkor is amikor lonek rad es az eletedre akarnak torni SZALADGALVAA, hogy utana hatbasokkolj köszönöm.

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
már smoke-al a kezedben szálltál ki amikor szaladtam rád, amikor dobálod fedezék mögül a legkevésbé ,,rossz" de amikor látod hogy szaladok rád és inkább fegyvert vennél elő hogy megvédd magad de neked inkább a flash dobása a fontosabb.. nem tudom mi volt a terved alapból ezzel az egésszel, rámész egy fegyveresre fogócskázni mert te smokeot meg flasht akarsz dobálni unalmadba hogy animba pötyögtethess vagy lesokkolhass amikor fuldoklok ha de ezzel. totálisan ki vagy békülve miszerint inkább fogócskázol egy fegyveressel meg inkább smokeot meg flasht dobálhatsz ezzel nem foglalkozva semmire az életeddel.. AM még mindig nem a smoke és flashel lenne a probléma hogy használod, hanem ahogyan használod, azzal van a probléma. totál szürreális hogy szalad rád egy fegyveres és nekiállsz fogócskázni a kezedbe flashel meg smokevel és dobálgatod az emberre.

Shawn Claybrooks

Írnok deák
2020. 04. 02.
591
2 271
Blueberry
V4 karakter
Shawn Claybrooks
Továbbra sem fogok szemtől szemben kiállni ellened, időhúzás volt a cél. Amennyiben sikerül 1-2 gránát, akkor megfelelő időben likvidálás. Természetesen sokkolásról szó sincsen, amikor füstben vagy, meg alapból sem 1v1-ben. Időhúzásnak is megfelelő volt a fedezékből fedezékbe rohangálás, hiszen addig se tudtál lövöldözni a hídra a rendőrökre mesterlövészeddel.

Te is tudod jól pontosan, egyértelmű a végkimenetele annak, hogy szemtől szemben kiálljak ellened fegyverrel a nyílt tetőn.

Tartom magam ahhoz, hogy a videóban mind látszik az, hogy fedezékből hajítom a gránátokat, 1-2 szépen be is talál. Amennyiben fedezék nélkül hajítanám rád a gránátokat, akkor kifogásolható lenne a történet, de így szabályos volt.

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
Továbbra sem fogok szemtől szemben kiállni ellened, időhúzás volt a cél.
Szerintem az minden csak nem időhúzás, hogy amint beszállok a helibe leszállsz mellém, SMOKE-AL a kezedben, hogy elkezdődjön a fogócska.

Amennyiben sikerül 1-2 gránát, akkor megfelelő időben likvidálás.
Természetesen sokkolásról szó sincsen, amikor füstben vagy, meg alapból sem 1v1-ben.
Én ezt nem így tudom, mivel pont te csinálod ezeket ---végülis nem rád jellemző az ilyen, de a klippjeim között találok egy ilyet is levágva : mint a videón is látszik, rámdobod a smokeot megintcsak lövöldözés közben, és utána le is sokkolsz.

Na meg ilyen is van, ez a te szemszöged: https://streamable.com/mefwwn
Időhúzásnak is megfelelő volt a fedezékből fedezékbe rohangálás, hiszen addig se tudtál lövöldözni a hídra a rendőrökre mesterlövészeddel.
Igen, megfelelő volt arra, hogy megölesd magad mert neked fontosabb volt a fogócskázás, meg a flash meg a smoke dobálózás.
Tartom magam ahhoz, hogy a videóban mind látszik az, hogy fedezékből hajítom a gránátokat, 1-2 szépen be is talál. Amennyiben fedezék nélkül hajítanám rád a gránátokat, akkor kifogásolható lenne a történet, de így szabályos volt.
De még mindig nem érted, hogy 1v1 be vagy egy fegyveressel szemben aki arra hajt, hogy megöljön téged neked meg az a prioritásod, hogy gránátokat dobálsz, csak azért mert fedezékbe vagy, nem mellesleg ezzel meg is öletve magad, azzal hogy a flash eldobása fontosabb a rádszaladó emberre , mint hogy megvédd magad fegyveressel szemben.

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
A sokkolós téma már le lett zárva Escobar által. Meg lett beszélve, hogy ilyenkor nem fair sokkolni (egyébként nem ütközik szabályzatba), viszont a smoke, füst mehet, aztán az elkapás/likvidálás. Azóta nincs ilyen és nem lesz ilyen. Várom a bírálatot.
Valótlant akkor sem állítanék a helyedben. Akkor is csak azért nem lettél lelőve mert nem vettem észre, hogy hárman voltatok, de látom még mindig nem érted.
Várom a bírálatot.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Én ezt nem így tudom, mivel pont te csinálod ezeket ---végülis nem rád jellemző az ilyen, de a klippjeim között találok egy ilyet is levágva :
Nem értem miért kell felhozni pont ezt a videót, amikor te is ott voltál, és teljesen jól tudod, hogy mit beszéltetek Escobarral.

Továbbá nem véltem felfedni semmi kivetni valót, hogy mi a gond abban, hogy Shawn használja a gránátokat. Mindig fedezékből dobta a gránátot, és nem úgy, hogy ki állt az épület közepére. Az eldobásuk után volt bőven ideje egy lőfegyvert elővenni (kivéve az utolsó klippen). El kell fogadnia mindenkinek, hogy valaki használja a gránátokat. Duty itemek ezek, ti is ugyanúgy, és ugyanígy tudjátok használni, mint Shawn, nincs ez megtiltva ez netek sem.
A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.