Naime Kike ------> Frenkie_Di_Gallonzo [Levi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Naime Kike

Panaszra tett személy InGame neve:
Frenkie_Di_Gallonzo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
SK, volt egy társa a tetőn ő kicsit komolyabb szintekbe nyomta, sajnos az én povomból nem derül ki hogy ki is volt.
nagyon megrazo volt szamomra ez ,szivinfartus kerulgetett

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Remelem nem lesz tobb ilyen nagyon szomoru

Kajmán

Újonc
2021. 05. 22.
33
19
V4 karakter
Sabrina P Pawloski
Az őrmester a bejárat előtti polcon, akinek nem emlékszek a nevére, mert nem vagyunk frakciótársak, a névmemóriám meg a nullával egyenlő, már rég lőtt rátok, mikorra én elkezdtem lőni. Én arra vártam, hogy ő mikor kezd, mert akkor már úgy vélem lőhetek, hisz nem régóta vagyok frakciótag, egy őrmester egy ilyen helyzetben biztosan jobban tudja mikortól lőhetek. A tetőről pedig fogalmam sincs mi is történik, hisz az elmúlt 10-12 percben kint fogtam azt az ajtót, amin alul kijöttettek.

• Tetszik
Reactions: Eduard. és aDaw

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Szia a panaszt én fogom bírálni várom az érintett válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: Yummy

Yummy

Újonc
2021. 07. 04.
65
514
V4 karakter
Naime Kike
Az őrmester a bejárat előtti polcon, akinek nem emlékszek a nevére, mert nem vagyunk frakciótársak, a névmemóriám meg a nullával egyenlő, már rég lőtt rátok, mikorra én elkezdtem lőni. Én arra vártam, hogy ő mikor kezd, mert akkor már úgy vélem lőhetek, hisz nem régóta vagyok frakciótag, egy őrmester egy ilyen helyzetben biztosan jobban tudja mikortól lőhetek. A tetőről pedig fogalmam sincs mi is történik, hisz az elmúlt 10-12 percben kint fogtam azt az ajtót, amin alul kijöttettek.
Az a baj egy ilyen szituációban az illegálosokhoz kell igazodnod, nem pedig a többi rendvédelmishez, ha valaki SK-zik, nem muszáj neked is elkezdened lőni a CP-t, mert ugyan úgy szabálytalanságot követsz el. Legközelebb figyelj az ilyen szitukra, mert elég kellemetlen a számunkra. Szankciót nem akarok felőlem zárható.

Levi

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 09.
335
145
Pécs
V4 karakter
Lambert Augustin
Nos sziasztok!
Frenkie, a szabályzat is leírja, hogy csak akkor kezdeményezhető lövés olyan emberrel szemben aki interiorból jön ki, ha már elhagyta a CP-t, ezzel jelezve, hogy betöltött neki a játék.
A videóban tökéletesen látszik, hogy nem az első leadott lövés volt az ami Naime-t eltalálta, hanem már előtte 1-2 másodperccel lőttél, ezzel pedig elkövetted az SK-t, hiszen akkor még többen is álltak a cp-ben, sőt szinte mindenki.

A fentiekre való tekintettel a panaszt jogosnak ítélem, azonban mivel a panasztevő nem kér szankciót ezért Frenkie Di Gallonzo-t szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

Zárom, helyezhető.

• Tetszik
Reactions: sCoolby
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.