Nagyker futár munka fizetés - munkakocsi épsége

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
Szaisztok!
Előzmény: Rengetegszer tapasztalom, hogy vannak olyan emberek (tisztelet a kivételnek), akik a munkajárművüket (itt most konkrétan a nagyker futárra gondolok) nem Rp-sen vezetik, baleset okozása után nem nagyon RP-znek, stb... Jelenleg úgy van, hogy a levonás a jármű állapota szerint van.
Ötlet: A futár a fizetését az áruk kiszállítása után a telepre való visszatéréskor kapná meg, a munkajármű állapotához mérten. Hogy ez mire jó? Ha egy futár végzett a fuvarlevelen szereplő összes a fuvarral, akkor nem vezethet akárhogy vissza a telepre, mert a munkakocsijának állapota szerint megkaphatja a levonást. Ezáltal kevésbé mehet árkon-bokron keresztül. Cserébe, ha egy futár pl.: csak egy címre tudott kiszállítani, akkor azt az összeget megkapja, nem kötelező a teljes fuvarlevelet megcsinálnia, ahogyan eddig sem volt (bár ezt nem tudom, mennyire lenne megvalósítható).
A megvalósítás részére annyira gondoltam, hogy Trent mellett egy másik NPC is állhatna, akire kattintva megkapja a futár a pénzét.
Várom a Ti ötleteiteket, hozzászólásaitokat is!

Nolan

Barangoló
Támogató
2019. 05. 01.
112
227
Sárvár
V4 karakter
Ben Nolan
LV karakter
Nathan Garcia
V2 karakter
-
Alapvetően nem tűnik rossz ötletnek. Sajnálatos módon azonban én nem látom benne a megoldást a tragikus vezetési morálra, mivel nagyon sok ember így sem törődik a kocsi állapotával már az áruk bepakolásakor sem. Töri-zúzza, csak, hogy benyomoroghasson a raktárba, ahelyett, hogy kint keresne (és találna) helyet. Rengetegen már rommá törött Sprinterrel állnak be a berakodáshoz, aminek értelmét nem látom, de ők tudják.
Azt viszont remek lehetőségnek tartom, hogy ne kelljen teljesíteni a fuvarlevelet (ha megoldható). A fuvarlevél átvétele után a Trent NPC-re való újabb kattintással tudjuk leadni a fuvart, mely az eddig leadott áruk alapján mérlegel és oszt fizut (ha nem adtunk le sehol semmit, akkor evidens, hogy 0$ fizetséggel távozunk). A munkakocsiknál már jól megszokott időlimit segítségével lehetne elkerülni a "fuvarlevél rulettet", azaz azt a jelenséget, hogy az emberek addig veszik fel és adják le a melót, amíg nekik tetsző fuvarlevelet nem kapnak.
De persze ez csak az én véleményem, az alapötlet azonban nagyon is tetszik!

• Tetszik
Reactions: Icco és sinskoma

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.