Nagyker futár jelzőlámpa

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
Sziasztok!
Többször is találkozom olyan esettel, amikor az LMVPD és a nagyker. futár munkát összekötő kereszteződésnél (https://imgur.com/POJng9A) az emberek kb. 90%-a nem áll meg a pirosnál, szétnézés nélkül behajt a kereszteződésbe, nekem itt többször is okoztak balesetet, majd nagyrészük minden RP nélkül továbbhajt. Ezek nem csak munkaautóval történnek, hanem civil autókkal is. Meg gondolom nem is valami Rp-s, hogy állok a pirosnál, és négy autó kielőz, majd átmegy, mintha az a lámpa nem is létezne. Lényeg, az lenne a gondolatom, hogy ezt a lámpát büntetőssé tenni, mert remélhetőleg ezt ezzel meg lehetne szüntetni. Várom a Ti véleményeteket is!

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nincs mit leírni, teljes mértékben támogatom!
Az összes lámpának kéne bírságolnia, sőt, még 1-2 helyre plusz lámpa is kéne.
Egyetértek, sőt a bírság árát is nyugodtan duplájára lehetne emelni.

aKodi

Újonc
2020. 03. 26.
71
79
19
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Duke Vinyard
V2 karakter
Nincs
Egyetértek, sőt a bírság árát is nyugodtan duplájára lehetne emelni.
Mondjuk az azért túlzás lenne.Egy sima GV,KV,KTM 10500$ ami alapból nem olyan kevés de a 21000$ meg sok lenne egy civil munkát végző játékos kb 25-30.000$ hoz jut óránként és ebből 21.000 csekk re el költeni nem kevés es akkor mindenki a ticket-re menne.(no offensive/fk, player minősítés)//telo

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nem arra a büntetésre gondoltam, hanem a lámpa scrip szerinti büntetésére, ha nem voltam egyértelmű, akkor szeretnék elnézést kérni.

• Tetszik
Reactions: FR0314 és aKodi

Brody

Sic mundus creatus est
2020. 06. 29.
183
312
27
Pécs
LV karakter
Chloe Fleming
Tom36 jó gondolatnak tartom én is az ötleted. Teljesen jól kifejtetted, hogy miért is kellene, egyet tudok veled érteni.

• Tetszik
Reactions: sinskoma

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
A lámpára amire gondolsz, GTA:SA-s.
Ami four dragons és strip területén található, az külön lett lerakva. (ezek büntetnek is)
Mindenki maga dönti el miként közlekedik Old Venturas Stripen, ha rendőr előtt hajt átt a "piros" lámpán, nyomós indok arra,
hogy traffic stop alá legyen véve.

Egyfajta lehetőség van a gondod megoldására, a lámpát kivenni a szervermapolásból, és egy ELSŐBBSÉG jelző táblát lerakni.

• Tetszik
Reactions: 1saac

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
A lámpára amire gondolsz, GTA:SA-s.
Ami four dragons és strip területén található, az külön lett lerakva. (ezek büntetnek is)
Mindenki maga dönti el miként közlekedik Old Venturas Stripen, ha rendőr előtt hajt átt a "piros" lámpán, nyomós indok arra,
hogy traffic stop alá legyen véve.
Ha kiveszik az alap GTA-s lámpákat, és betesznek a helyére scriptelt lámpákat, akkor ez megoldható lenne. Ugyanígy van az általad említett területen is, mert az alap Sa-ba is voltak ott lámpák.
Egyfajta lehetőség van a gondod megoldására, a lámpát kivenni a szervermapolásból, és egy ELSŐBBSÉG jelző táblát lerakni.
Az elsőbbségadás táblát szerintem ugyanúgy nem vennék figyelembe, mint a lámpát, de ne legyen így.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Alpár

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
Sziasztok!
Szerintem az egész közlekedést kicsit szigorítani kéne, mert minden második ember Giorgi Tevzadzenek érzi magát. Ezzel még nem is lenne baj, ha úgy csinálnák ezt, hogy ne okozzanak kárt másokban. Főleg a nagykeresek terén, mert 90%-uk azt hiszi, hogy egy rally autót vezet. Gondolok itt pl. erre: https://streamable.com/rptbbp
Néhány forgalmasabb helyen szerintem lehetne simán 1000-1500$ is a lámpa büntetése.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Az a baj ezzel, hogy nem egyszer történt meg velem, szabályosan veszem be a kanyart a kaszinónál és valamit rosszul érzékel így akaratlanul is büntet a script. Ha ezt valahogy tudnák javítani akkor támogatnám!

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Teljes mértékben támogatom! Jó lenne ha ez az ötlet, ha nem így. De valamilyen formában bekerülne.

drjuan

Zöldfülű
2019. 01. 10.
216
901
Hell
V4 karakter
Santiago Moya
Abban az esetben hogyha a lámpa tényleg jól és hiba mentesen érzékelne akkor legyen növelve mindenképpen a piros lámpán való áthajtás, de ne csak a duplájára hanem sokkal nagyobb összegre. Ezzel TÉNYLEG visszaszorítva azokat a játékosokat akik száguldoznak, és ezzel anyagi kárt okoznak másoknak, arról nem is beszélve hogy időt vesznek el tőlük azzal hogy szereltetni küldik mert ők nem volta képeske várni pár másodpercet egy zöld lámpára, vagy esetleg betartani minimálisan a kreszt.

Eltérve kissé a témától a piros lámpákon való áthajtás mellett ugyanúgy idegőrlő az amikor az én sávomban közlekednek úgy hogy közben végig velem szemben jönnek, egy kereszteződésnél Ken Blockot megszégyenítve keresztbe drifeltelnek úgy hogy engem azért még telibe ver és tovább hajt. Azokról nem beszélve akik úgy hajtanak át minimum 250 km/h-val a STOP táblánál mintha még nekik lenne elsőbbségük. Azzal ha csak fizetős lesz pár plusz lámpa ugyanúgy nem fognak tudni normálisan közlekedni a játékosok. Sokkal nagyobb követelmény kellene ahhoz hogy valaki autóba ülhessen a szerveren és útnak indulhasson vele.

• Tetszik
Reactions: DiorUr és sinskoma

Hedi

Barangoló
2019. 05. 08.
115
114
otamoon.hu
V4 karakter
Jessica Morten
LV karakter
Jessica Morten
Nincs mit leírni, teljes mértékben támogatom!
Az összes lámpának kéne bírságolnia, sőt, még 1-2 helyre plusz lámpa is kéne.
nem kell plusz lámpa inkább mindegyik lámpa ami létezik a szerveren büntesen az is bőven elég lenne

DenielLV

~ Diplomás érdekfeszítő ~
2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Teljes mértékben felesleges.. IC esemény és ha úgy döntessz, hogy átmész rajta, akkor IRL se tiltják meg, max kapod a bírságot érte vagy balesetet okozol..

• Tetszik
Reactions: Janivagyok

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
Teljes mértékben felesleges.. IC esemény és ha úgy döntessz, hogy átmész rajta, akkor IRL se tiltják meg, max kapod a bírságot érte vagy balesetet okozol..
Itt se tiltaná meg senki (egyébként dehogynem, a KRESZ tiltja), ugyanúgy átmehetsz, majd megkapod a bírságot, mint IRL, azzal a különbséggel, hogy IC helyben, IRL meg utólag, de formailag nem látok különbséget. Csak több lámpa lenne büntetős. A balesetes résznél meg az a gond, hogy nagyon kevesen szoktak megállni, megtéríteni a kárt, mint IRL (ott is van ilyen, hogy elhajtanak, de nem ilyen nagy számban, mint IC).

• Tetszik
Reactions: DenielLV