Nagyker feljáró

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dppzenron

Újonc
2022. 08. 18.
50
14
V4 karakter
Aaron Vercetti
Támogatom az ötletet! Utálok abba a parkolóba járni. Passatban fixen törik egy ajtó legalább, de rosszabb esetben végtag is.

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Az út bal oldalán könnyebben át lehet haladni, érdmes lehet az airrideot maxra tolni, a probléma megoldva

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Átlósan kell bemenni/kijönni és nem törik meg az autó. Nem rossz gondolat, de szerintem nem a legfőbb probléma amin dolgozni kell. 😊

Swathed

Aktív fórumozó
2019. 10. 30.
272
625
V4 karakter
ivo.popa
Az ötlet jó viszont, ténylegesen van fontosabb dolog nála. Ennek ellenére támogatom a javítását!

dexteer

Újonc
Támogató
2021. 09. 23.
8
13
V4 karakter
Kalderral Riccardo.
Hasznalj tempomatot, kisebb fokoztaban.
#telo

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Támogatom, ha egyáltalán javítható, mivel alap játék mappolásról beszélünk, ezért eléggé macerás lenne megoldani. Egyelőre 2 dolgot tudok javasolni, teljesen felrakott airride vagy nagyon lassan 5-10km/h-val menj fel úgy, hogy keresztbe van az autód a rámpán, ahogy a videón is mutatom.

hernyo

Zöldfülű
2020. 11. 22.
187
1 126
V4 karakter
Ane Tinsley 🇪🇸
Nem sűrűn járok arra, viszont belegondolva, hogy egyes játékosoknak milyen kellemetlenségeket okoz, illetve ritka alkalmakkor nekem is, ezért támogatom. Tény, ha permetező traktorrá alakítod a kocsidat az airride segítségével és valami ritka érdekes pókmászásban feldöcögsz, akkor talán nem törik meg az autó, de kétlem, hogy ez lenne a megoldás. Régebben erről volt egy topic és megoldást is csatoltak mellé, de sajnos valamiért nem találom.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
414
1 121
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Tény, ha permetező traktorrá alakítod a kocsidat az airride segítségével és valami ritka érdekes pókmászásban feldöcögsz, akkor talán nem törik meg az autó, de kétlem, hogy ez lenne a megoldás.
Igen sajnos csak ideiglenes megoldásnak jó, főleg, hogy nagyrészt kezdő játékosok járnak arra, akiknek feltehetőleg nincsen pénze airridera.

• Tetszik
Reactions: Sgergo
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Én úgy szoktam elkerülni ott a törést, hogy a "rámpa" tetejétől olyan 10-15 méterre megállok, megnézem, hogy van-e fönt valaki az utamban, majd ha nincs ott senki, nagy gázzal átugratok. Nem a legelegánsabb, főleg nem egy RP szerveren, de csak ezzel a megoldással sikerült elkerülni, hogy bármije is leérjen a kocsinak. Nem kell nagyot ugratni, épp akkora elég, hogy a hátsó kerekek már fent a lapos részen érjenek le.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.