Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Bence, Nada Valo, 16.
Hány játszott perccel rendelkezel?
225 638 perc, LVL 67.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Adminisztrációs feladatokban való segédkezés, kisebb-nagyobb kérdések megválaszolása-feladatok ellátása. Fontos a helyes példamutatás a játékosok számára. ( Hibáztam én is a közelmúltban tény, viszont tanultam hibáimból. )
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mindig is érdekelt ez a "feladatkör," játékostársak felé segítségnyújtás..
Miért pont téged válasszunk?
Több mint három-ezer óra tapasztalatom van a szerveren, ami mind rendvédelem mind illegális téren megtérült. Későbbiekben akár adminisztrátor szerepet is elvállalnám, amivel szintúgy nem lenne probléma. Megfontolt, precíz és maximalista vagyok, ezek mellett remekül dolgozom csapatban is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi 3-4 órát simán, akár többet is.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
kép 2024 11 11 185738064 — Postimages
postimg.cc
kép 2024 11 11 185804836 — Postimages
postimg.cc
- Adaptív vagyok, könnyen alkalmazkodom bizonyos közegekhez, közösséghez. Célorientáltságom miatt nem könnyen adom fel ha kitűzök egy célt, ezek mellett Energikus és elszánt is.
- Néha türelmetlen vagyok, enervált illetve makacs is. De a rossz tulajdonságok, nem sokszor jönnek elő.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen igen. Kipróbálnám magam ebben a feladatkörben. Mivel rengeteg illegális tapasztalattal rendelkezem, így szinte minden szituációban maximálisan tudnék választ adni - bírálatot hozni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Szerverszabályzattal kezdeném, ami a szerver alap pillérjeit teszi, arra épül minden. Amennyiben teljesen új a szerepjáték világában, elmagyaráznám neki az alapvető cselekvés/történés (me/do) esetleg ame parancsok használatának menetét. Ezek után javasolnám neki, a Youtube-on fentlévő segítő videókat, amik alapján el tud indulni. Amennyiben ez nem opcionális, tanácsokkal látom el, hogyan tudná megfelelően elkezdeni a szervert, esetleg frakcióhoz csatlakozni.