- 2019. 01. 10.
- 371
- 592
- 21
- LV karakter
- timetric whitaker
Neved:
< Myron R Davis >
A ban időpontja:
< 2019-02-26 20:21:09 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Lole >
A ban oka:
< Vagyonátruházás >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szeretnék újra a közösséghez tartozni, s az általam megismert MTA-s barátaimmal újra játszani, s átélni mindazt amit nekünk együtt nyújtott a szerver.
Átakarom élni újra azt a játék nyújtotta adrenalint amit már akkor is adott nekünk ez a játék, szerver.
Nem tudom ez idők alatt mi minden ment át a szerveren, csak amit a Facebook oldalon látok időről-időre, azonban átszeretném újra élni ennek a varázsát.
Körülbelül 10 hónapja Loleval beszéltem privátban itt Fórumon, azt mondta egyelőre még nem ad unbant.
Maga a történet úgy kezdődött, hogy egy srác bejött hozzám LV tsen beszélgetni, pár napig beszélgettünk/haverkodtunk, majd egyszer feljött a téma, hogy nincs kocsim és ő felajánlotta nekem azt, hogy ideadja a kocsiját pár napra míg nem lesz aktív, és utána vissza adom neki. (ekkor nem tudtam, hogy ez is szabálysértésnek minősül) Miután kölcsön adta a kocsit rá 2 napra ki lettem bannolva vagyonátruházás végett, fel kerestem Lole-t tsen, de ő azt mondta, hogy ehhez kell a másik srác jelenléte is, viszont amiért én nem ismertem csak tsről, így szinte lehetetlen volt elérni. >