Elutasítva Myatlev Yurievich unban kérelme Jhnny [5] felé.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Marcee

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
516
Budapest
forum.see-game.com
V4 karakter
Giovanni Scarpulla
LV karakter
Myatlev Yurievich
V2 karakter
Cordell Horton
zoldlogo.png

Neved:
< Myatlev Yurievich >

A ban időpontja:
< 2019-08-03 11:11:33 >

A ban időtartama:
< Perma//Örök ban. (2030-01-01 01:00:00) >

Neve, aki bannolt:
< Jhnny >

A ban oka:
< Vagyonátruházás [ Lobanov Borisovich OOC Kereskedelemb?l szerzett dolgokat adta át ] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdvözlök minden olvasót, első sorban Jhnny-t. Mint, ahogy a bannomba is benne van, "jóbarátom" OOC kereskedelmet vitt végbe, és közölte velem, hogy eljön értem, rámírja a cuccokat (ezeket discordon mondta). De ez mindegy is, nem tartozik nagyon ide. Az unban kérelem tudom, hogy nagyon korai még, viszont nagyon hiányoznak az ottani haverok, barátok már most, igen, már most, és nagyon szeretnék visszamenni erre a szerverre. Csomó minden dolgot ott hagytam (nem, nem a vagyonomra gondolok, amire később rá is térek) és nem szeretném ilyen könnyen elveszíteni. Például a frakciót, amibe voltam, oda most jött a fejlesztési kérelem elfogadása, berakása. Egyszerűen ez a szerver az, amire rendesen feltudok menni kikapcsolódni egy rosszabb/jobb napom után. A vagyonomat még én kérem, hogy nullázva legyen, mivel nem tisztességes módon szereztem meg. Jhnny, tudom, hogy korai még ez, viszont én nagyon szeretnék a szerveren játszani. Köszönöm, ha szántál egy kis időt kérelmem elolvasására, remélem sikerrel járok! >

• Szomorú
Reactions: Kojo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.