Mya Gessati jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dave a becenevem, Mya Gessati az ig nevem, jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 132512 percel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Kisebb kérdések megválaszolása ezzel segítve az adminok munkáját. A kezdő játékosok eligazítása. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Már elég régóta szeretnék SGH lenni de csak most jutottam el arra a szintre mikor elég időm és elszántságom lenne hozzá, mellesleg ez az opció amivel késöbb lehetőségem lenne adminnak lenni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Már elég régóta tevékenykedem a szerveren ezért elég sok tapasztalatot gyüjtöttem az évek során. Aktív vagyok ez mellett szeretek segíteni a playereknek. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 óra/nap, hétvégen pedig 7-8 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam, félreértésből. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: szókimondó, néha lusta, haragtartó
Pozitív: tisztelettudó, segítőkész, türelmes >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha eljönne az a pillanat mikor lehetőségem nyílna rá akkor igen. Ahogy már mondtam szeretek segíteni és fogalalkozni a játékosokkal. Ezzel is rengeteg tapasztalatot szereznék a szerveren. Benne lennék egy összetartó csapatba ez által új embereket ismernék meg. Úgy gondolom hogy bírnám azt a terhet amit egy admin kap. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsőnek is elmagyaráznám neki az alapfogalmakat és a működésüket. Amennyiben ezután sem érti hogy mi a szerver lényege akkor újból átnézném vele, ha sikerült megérteni akkor megkérném hogy 1-2x nézze át a szerver szabályzatot, ha ez megvolt akkor kérdeznék tőle párat hogy biztos érti-e. Amennyiben megértette a dolgokat elengedném, ha a késöbbiekben kell neki segítség keressen fel. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném hogy miért kell neki a vhspawn, ha van normális indoka és bizonyítéka akkor szólnék egy adminnak. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia, a szerverszabályzat nem szabja meg hogy hányas szintől mehet rabolni egy játékos, a szidás pedig ic történt ezért ez sem ütközik szerverszabályzatba. >>

• Vicces
Reactions: monkeyzsolt

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.