Mustafa D Walker-Chef

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Covington

Újonc
2023. 05. 18.
11
27
Budapest
V4 karakter
Saffo Stasi
LV karakter
Mustafa D Walker
V2 karakter
Broon Eugenio
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Mustafa D Walker >

Panaszra tett Admin neve:
<
Chef >

Panasz oka:
<
Tegnap esete hajnal 1 tájékán, volt egy ügyem Chefel és 2 rendőrrel ami a hal leadónál történt , annyi volt hogy mi verekedtünk egy emberrel ic ki hívták a rendőröket akik ki is jöttek abból lett egy adminügy mert ic le köptem a rendőrt amikor a kocsiba ültem azt mondjak fel volt húzva az ablak pedig nem is volt ezért fel kellet menni ts re megbeszélni de abból nem lett semmi féle megbeszélés , Csak a rendőrök folyamatosan minősítettek és szidtak , Egyik folyamat annyit tudod mondani " cigány , cigány" Másik meg minősített ami videon is megvan csak az admin meg csúnyán mondva szart az egészre , Csak annyit tudod mondani hogy ami ts -en történik az csak ts-re köthető szerverre nem, max ts -re adhat bannt , de gondolom azt sem kapták meg mivel túl nagy volt a kivételezés! Én is vissza szóltam mivel úgy láttam admin semmit nem akar csak hülyíti az embert mondtam neki van video meg log , logot el is küldtem , videot meg mondtam haver fogja fel tölteni úgy tett hogy ő nem vár már annyit stb , és ez után szóltam vissza és ebből kaptam egy TS bann-t És egy szerver bannt is , persze ilyenkor már ki terjedő a ts beszélgetés a szerverre!
>

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Váróm egy bíráló válaszát!>

Tilhoff

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
68
88
21
Pécs
V4 karakter
erayon skender
LV karakter
morgan crane
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - rajna
Tudom - tudom, a bíráló adminisztrátor válaszára vársz, sajnos az nem ez a válasz le, DE.

Végtelen módon undorítónak tartom azt, hogy az egész ügy alatt lekezelő stílussal kommunikáltál, mind velünk, mind az Adminisztrátorral. Mindezek után, hogy 100%-ig jogosan megkaptad a szankciódat a ingame, azt követően kifakadtál magadból és végtelen undorító szavakkal szidalmaztad az adminisztrátort, illetve bennünket - ez nonszensz. Ezt persze már nem sikerült publikálnod, így az egész szituációt beállítva úgy, hogy Te magad vagy az eset elszenvedője. Ez felfoghatatlan a számomra. Te egyszerűen nem vagy közösségbe illő karakter, ezt az ingame és a teamspeaken tanusított magatartásoddal bizonyítottad be. Ezt az egészet csak az tudja alátámasztani, hogy a TS "beszélgetés" után megkaptad a kitiltásodat a TeamSpeak és a játékszerverről is egyaránt.

Nem gondolom azt, hogy ez a panasz megállja a helyét mindazok után, hogy az egész ügy alatt folyamatosan feszültségkeltő megnyilvánulásokat tettél. A szócsata is elkerülhető lett volna, ha nem az "én vagyok a helyi menőgyerek" stílussal kezdesz bele.

Chef az ügy alatt (ha jól rémlik) kétszer tett szóbeli figyelmeztetést (egyszer biztosan), ami után Mi (a videóban Trenton Wade és Morgan Crane) befejeztük a szócsatát, viszont Te ennek ellenére is folytattad a lekezelő stílusodat.

Valamint ismételten ki kell hangsúlyoznom azt, hogy kifejezetten gáz és elfogadhatatlan az, hogy a szankciód után Chef-et konkrétan elküldöd onnan ahonnan jött. (Szerintem mindenki eltudja képzelni azokat a szavakat, nem kell részleteznem, hiszen kitiltást is kapott érte az illető)

[2024-02-07 01:20:58] [Output] : [SeeMTA - Ban]: Mustafa D Walker ki lett tiltva a szerverről Vigil által. (örökre)
[2024-02-07 01:20:58] [Output] : [SeeMTA - Ban]: Indok: Adminszidás @ Chef
(ugyan ezt kapta TS-ről is a srác...)

Ez a panasz csupán csak a bosszú végett született meg, ez vitathatatlan.

Utoljára szerkesztve:

Covington

Újonc
2023. 05. 18.
11
27
Budapest
V4 karakter
Saffo Stasi
LV karakter
Mustafa D Walker
V2 karakter
Broon Eugenio
Tudom - tudom, a bíráló adminisztrátor válaszára vársz, sajnos az nem ez a válasz le, DE.

Végtelen módon undorítónak tartom azt, hogy az egész ügy alatt lekezelő stílussal kommunikáltál, mind velünk, mind az Adminisztrátorral. Mindezek után, hogy 100%-ig jogosan megkaptad a szankciódat a ingame, azt követően kifakadtál magadból is végtelen undorító szavakkal szidalmaztad az adminisztrátort, illetve bennünket. Ezt persze már nem sikerült publikálnod, így az egész szituációt beállítva úgy, hogy Te magad vagy az eset elszenvedője. Ez felfoghatatlan a számomra. Te egyszerűen nem vagy közösségbe illő karakter, ezt az ingame és a teamspeaken tanusított magatartásoddal bizonyítottad be. Ezt az egészet csak az tudja alátámasztani, hogy a TS "beszélgetés" után megkaptad a kitiltásodat a TeamSpeak és a játékszerverről is egyaránt.

Nem gondolom azt, hogy ez a panasz megállja a helyét mindazok után, hogy az egész ügy alatt folyamatosan feszültségkeltő megnyilvánulásokat tettél. A szócsata is elkerülhető lett volna, ha nem az "én vagyok a helyi menőgyerek" stílussal kezdesz bele.

Chef az ügy alatt (ha jól rémlik) kétszer tett szóbeli figyelmeztetést (egyszer biztosan), ami után Mi (a videóban Trenton Wade és Morgan Crane) befejeztük a szócsatát, viszont Te ennek ellenére is folytattad a lekezelő stílusodat.

Valamint ismételten ki kell hangsúlyoznom azt, hogy kifejezetten gáz és elfogadhatatlan az, hogy a szankciód után Chef-et konkrétan elküldöd onnan ahonnan jött. (Szerintem mindenki eltudja képzelni azokat a szavakat, nem kell részleteznem, hiszen kitiltást is kapott érte az illető)
Te miről beszélsz legalább ne hazudnál, Gondolom te vagy az aki el kezdett minősíteni és még van képed ide írni?
Ne vicceljünk már, szerinted az reális hogy, haveroddal hülyének nézitek az ember , vagy mit gondolsz?
Haverod meg végig cigányozott admin meg semmibe vette az egészet még annyit nem mondott volna neki hogy hagyd abba vagy bármi.
De persze én vissza szólok akkor már egyből baj, nem tudom ti mit hisztek magatokról azt csináltok amit akartok, mert nagyon úgy jön le.
Mindegy ehhez a kommentedhez ennyit szeretem volna hozzá fűzni.
Illetve annyit szeretnék még kérdezni hogy ők meg kapták TS ban-t? De gondolom 100% nem mivel , nagyon nagy volt a kivételezés. És én egy szóval sem mondtam hogy nem szóltam vissza nektek, persze hogy vissza szóltam nem olyan ember vagyok aki hagyja magát főleg úgy hogy az adminnak nem volt gond amikor cigányoztak ő csak úgy nyugodtan folytatta az adminügyet , úgye ahogy mondtam amikor admin rá kérdeztem nekik nem adsz semmi féle szankciót ő ezt felelte: Miért adna ez TS beszélgetés maximum TS bant adhat!
Én meg egyből megkaptam mindenhol a kitiltást. A BÍRÁLÓT váróm! Nem mást.

Utoljára szerkesztve:

Marcus

Modern Verne
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 399
1 376
V4 karakter
Milford Vondrasek
LV karakter
Marcos Deliano
V2 karakter
Milford Vondrasek
Sziasztok.

Várom @aChef válaszát.
Logokat + képeket/ videót ( ha vannak ) az ügyről, lehetőleg privátban küld el nekem.

Kakasviadalt és az ujjal mutogatást be lehet fejezni, ahogy látom mind a 2 fél tagjai közül beálltak abba a bizonyos " sorba ".

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.