Neved:
< Mustafa D Walker >
Panaszra tett Admin neve:
< Chef >
Panasz oka:
< Tegnap esete hajnal 1 tájékán, volt egy ügyem Chefel és 2 rendőrrel ami a hal leadónál történt , annyi volt hogy mi verekedtünk egy emberrel ic ki hívták a rendőröket akik ki is jöttek abból lett egy adminügy mert ic le köptem a rendőrt amikor a kocsiba ültem azt mondjak fel volt húzva az ablak pedig nem is volt ezért fel kellet menni ts re megbeszélni de abból nem lett semmi féle megbeszélés , Csak a rendőrök folyamatosan minősítettek és szidtak , Egyik folyamat annyit tudod mondani " cigány , cigány" Másik meg minősített ami videon is megvan csak az admin meg csúnyán mondva szart az egészre , Csak annyit tudod mondani hogy ami ts -en történik az csak ts-re köthető szerverre nem, max ts -re adhat bannt , de gondolom azt sem kapták meg mivel túl nagy volt a kivételezés! Én is vissza szóltam mivel úgy láttam admin semmit nem akar csak hülyíti az embert mondtam neki van video meg log , logot el is küldtem , videot meg mondtam haver fogja fel tölteni úgy tett hogy ő nem vár már annyit stb , és ez után szóltam vissza és ebből kaptam egy TS bann-t És egy szerver bannt is , persze ilyenkor már ki terjedő a ts beszélgetés a szerverre!
>
Bizonyíték (kép, videó, log):
< >
Megjegyzés:
< Váróm egy bíráló válaszát!>