Elutasítva Mustafa D Walker ---->Chef [ szankcionált Vigil]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Covington

Újonc
2023. 05. 18.
11
27
Budapest
V4 karakter
Saffo Stasi
LV karakter
Mustafa D Walker
V2 karakter
Broon Eugenio
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Mustafa D Walker >

Kitiltás időpontja:
<
2024.02.07. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Chef [ szankcionált Vigil] >

A kitiltás indoka:
<
adminszidás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Azért szeretnék unbant kérni, mivel előzőleg volt egy panaszkönyvem Chef-re, ami félig-meddig jogos is lett, azért is kezdődött ez az egész, ahogy letöltöttem és beértem TS-re, elkezdtük beszélni az ügyet, az elején már más stílusban beszéltek azok, akikkel volt az aügy. Folyamatossan bele vágtak a szavamba, cig@nyoztak, minősítettek, stb, egyszer be is lett küldve a videó panaszba, amin hallatszódott. Én szóltam Chef-nek, hogy ezekkel nem akarsz-e valamit kezdeni, mert engem ezek kezdenek idegesíteni, hogy engem ezek folyamatosan minősítenek, és idegesítenek, erre az volt a válasza: "Ami TS szerveren elhangzik, az a szerverre nem terjed ki!" Ugyan úgy folytatódott a hergelés, én meg nem olyan ember vagyok, aki hagyja magát, azért vannak határok! Én meg úgy gondoltam, hogy nem fogom eztet hallgatni, én is vissza szoltam, mivel úgy voltam vele, hogy max kapok egy TS kitiltást. Addig elfajult a dolog, hogy már kicsit átcsúsztam Chef-re is, mivel végig szinte csak hallgatta azt, hogy szidalmaznak engem, és ő semmit nem tett ez ügyben. Ha nem provokáltak volna az egész adminügy alatt, normálisan lement volna az adminügy, és nem lett volna ez az egész.
Admin PK: https://forum.see-game.com/threads/mustafa-d-walker-chef.420830/ >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: theHulio
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.