Mustafa Basturk - Tazwell Froy [Kian]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bar_of_soap

Újonc
2023. 11. 23.
2
1
V4 karakter
Mustafa Basturk
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mustafa Basturk

Panaszra tett személy InGame neve:
Tazwell Froy

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A játékos szándékosan elszakította mindenki damilját, miközben simán kikerülhette volna őket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs

Kian

Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
571
1 025
18
V4 karakter
Kian Wells
Várom Tazwell válaszát.

2023. 07. 15.
1
1
LV karakter
Amaranta Lios
szia már itt volt eggy admin azóta amióta fent voltam admin neve :öregember , és ő elfogadta az indokomat ,,,

az történt hogy nem vettem észre a damil szárakat és azért mentem a part szélére hogy a barátaimnak dudáljak akik horgásznak ,sajnálom hogy el szakÍtottam a damilt és ezzel tönkre tettem a játékélményét természetesen ezzel minden felelősséget magamra vállalok és Ígérem hogy nem fordul elő többet. 😃

ui : viszaveszem a damilt ha szükséges

• Tetszik
Reactions: ChipZ

Öregember

Az öreg
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 12.
223
342
Székesfehérvár
V4 karakter
Dr Richard Claymore
Kedves @kiss sándor12333,

Teljes mértékben el vagy tévedve, én nem erre az ügyre mondtam bármit is, egy másikra reflektáltam, amit el is küldtem neked, ahol teljes mértékben látható volt, hogy szándékosság nem lehetséges, azonban ez egy másik ügy/másik videó.

Tehát ne hivatkozz rám úgy, hogy ezek szerint a másik videót meg sem nézted. Ott is elmondtam, hogy nem kellene egy olyan helyen közlekedni, ahol tudod, hogy teli van horgásszal és szándékosan vagy nem szándékosan elszakítód a damilt mindenkinek(Ezt csak te tudod megmondani, nem fogjuk tudni megmondani hogy tényleg szándékos volt vagy sem.), azonban véleményem szerint ez már teljes mértékben a többi játékossal való kicseszés volt, így innentől kezdve @Kian dönti el, hogy milyen kimenetelű lesz ez a panaszkönyv!

Kian

Globális Moderátor
v4
2021. 02. 20.
571
1 025
18
V4 karakter
Kian Wells
Az a probléma itt, ahogyan előttem is leírták, hogy egy nagyon népszerű horgász helyen mentél közel a parthoz a hajóddal. Szerintem lehetett volna sejtened, hogy nem csak úgy ott állnak az emberek, hanem pecáznak. A videón az látszik, hogy legalább három ember damilját szakítod el, mert te elviekben csak dudálni szerettél volna a barátaidnak. Máskor figyelj jobban, kaptál erre 60 perc tanító jellegű jailt kis szintedre nézve.

Jogos a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.