Mustafa Basturk - Kaydron Tate [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bar_of_soap

Újonc
2023. 11. 23.
2
1
V4 karakter
Mustafa Basturk
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mustafa Basturk

Panaszra tett személy InGame neve:
Kaydron Tate

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Derbi - Nem akartam kifizetni a kárt amit, nem én okoztam, ezután utánnam jött és szándékossan belém ütközött.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
oregember tanácsára írtam meg a panaszt, mivel Kaydron már nem volt fenn a szerveren.

• Fájdalmas
Reactions: Leviii810

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Szép estét kívánok Mindenkinek.

Az ütközések, és az abból adódó károk rendezésének semmilyen formában nem ez a módja. Legális életvitelt élve azért nem, mert nyilván helytelen rárángatni a kormányt, és kergetni a másik félt, akivel ütköztünk, azért hogy beverje az ablakodat (pláne ilyen minőségben, ahogy Kaydron Tate tette) az élet árnyoldalán RP-zve pedig főleg nem, mert az ember abban az esetben nem keresi a figyelmet az ilyen feleslegesen kialakított, durva ütközés generálásokkal azok után, hogy történt egy baleset.
Elég baj már maga az, hogy két ember össze ütközik, még utána szándékosan kergetni, kitolni, és még nagyobb kárt okozni benne, és magunkban, abszolút non-szensz.

[OfflineJail]: Admin 3 Negan bebörtönözte Crane Troy játékost 60 percre.
[OfflineJail]: Indok: Derby #PK
[OfflineJail]: Admin 3 Negan bebörtönözte Kaydron Tate játékost 120 percre.
[OfflineJail]: Indok: Derby #PK

Crane Troy ugyan nem nevezett a panaszban, azonban a videón Ő is látszik, ahogy beléd hajt hátulról, ezért az Ő tettét egy óra adminjaillel szankcionáltam, Kaydron Tate két óra adminbörtönt kapott.

A panasz jogos, zárom, köszönöm az illetékes Fórum Moderátornak a téma áthelyezését.

További kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek a szerveren!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.