Murad Walter Jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Murad

Elhivatott lélek
2021. 08. 13.
41
56
Magyarország
V4 karakter
Murad Valdez
LV karakter
Murad Cain
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Ádám a becsületes nevem (játékos közösségekben a Muradot, mint becenevet használom.). IG mint, Murad Walter. Jelenleg a 16. életévem első felében járok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenpillanatban 15070 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Saját gondolataim szerint, az SGH a szerver egyik fontos pillérje. A legjobb tudásuk szerint mindent elkövetnek, hogy segítsék az Adminok munkáját, legyen szó kisebb kérdések megválaszolásáról, vagy akár a nagyobb adminisztrátorok eléréséről. Ha elakadnak a játék során a kezdő, vagy akár "haladó" játékosok, a legjobb belátásuknak megfelelően segíteniük kell nekik, hogy a probléma megoldódhasson. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is szerettem a játékosok segítését, legyen szó itt kisebb vagy akár nagyobb problémákról is egyaránt. Úgy érzem jelenleg, hogy minden adott körülöttem ahhoz, hogy belevághassak egy ilyen feladatkörbe.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Töltöttem már be máshol, hasonló feladatkört rövidebb, valamint hosszabb távon is, így kellően tapasztaltnak érzem magam. Valamint az ügyintézésekhez segítőkész, rugalmas és pontosnak tartom magam. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Szünetektől, hétvégéktől teljesen változó. Átlagban, kiemelni, olyan 3-4 órát tudnék. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
image.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
image.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív
- Nehezen bízom az emberekben. -

- Haragtartó. -
- Esetenként lusta. -
Pozitív
- Segítőkész. -
- Türelmes. -
- Terhelhető. -
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem titkolt szándékomban áll, természetesen amennyiben erre lehetőség adódik. Úgy gondolom, hogyha adminisztrátor lehetek, akkor már SGH ként megálltam a helyem, s ezzel bizonyítottam mind magamnak, mint pedig az erre kijelölt vezetőségnek. Ahogy már fentebb említettem, szeretek segíteni másoknak és ez ezzel a pozícióval még jobban "kitágul". Mint adminisztrátor rendelkezem annyi tapasztalattal, hogy az alapvető emberi hibák mértékével a lehető legjobban döntsek a szituációkban. Valamint szeretnék aktívabban részt venni a szerverközösség "segítésében" (Gondolok itt a szabályzat betartatására, hasonlókra..). >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A "Roleplay" mint fogalom egy összetett dolog. Véleményem szerint, egy kisebb útbaigazítás után a legjobb, ha maga tapasztalja meg a dolgokat. Alapjáraton azzal kezdeném, hogy mi is, illetve mire is épül ez a szerver. Elmondanám neki, hogy a valós életet szeretné a lehető legjobban átadni, mint egy amolyan második élet. Itt is, akárcsak a valóságban felelősséggel tartozik minden cselekedetéért/döntéséért. Az elején "leszögezném", hogy vannak bizonyos szabálypontok amiket a saját, és játékostársainak játékélménye miatt be kell tartania, ezzel együtt irányítanám a "Szerver Szabályzat"-hoz. Hiszen itt megtalál minden ilyen dolgot. Második lépésben elmagyaráznám neki, hogy az előbb említett szabályok betartásával, gyakorlatilag bármit csinálhat, bármi lehet a szerveren. Legyen itt szó legális, vagy akár illegális cselekedetekről. Bemutatnék neki néhány fontosabb helyszínt[pl: -városháza; -benzinkutak; -autósiskola.], elmagyaráznám a munkák fontosságát/szerepét. Tudtára adnám, hogy az "F1" lenyomásával rengeteg, főleg kezdőknek szóló tartalmat elér. Azzal engedném "útjára", hogy amennyiben elakad, vagy bármilyen kérdése merülne fel a játéksorán, forduljon bizalommal hozzám, vagy bármelyik SGH társamhoz. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< A válaszom a következő lenne: "Szia. Jelenleg én, mint SGH (Adminsegéd) vagyok jelen a szerveren, és erre nincs jogosultságom. Keress fel egy minimum 1-es adminisztrátort, valamint az fejtsd ki neki, hogy miért is szeretnéd a vhspawnt.">>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< A válaszom az alábbi lenne: "Szia. A szabályzatban nincs meghatározva, hogy a rablónak hányas szintűnek kell legyen. A szidalmazás pedig teljes mértékben IC ügy, hiszen ott történt.">>

Utoljára szerkesztve:

bencx.

Az év moderátora 2023 V4
2019. 01. 17.
1 143
6 504
20
Pécs
www.twitch.tv
V4 karakter
lina.g.escobar🔨
LV karakter
lina.sparaco🤠
V2 karakter
lina.gonzalez🔫
Szia! Szerintem nagyon szép lap lett, az UCP-d is teljesen rendben van. A játszott perceidet próbáld szaporítani a bírálásig de ezen kívül tényleg nagyon szép. Sok sikert kívánok!

• Imádom
Reactions: Murad

_Foxii_

🕊 Ami nem öl meg, az megerősít. 🕊
2020. 11. 24.
282
1 041
V4 karakter
Marcos Luchese
Cső! A lapod elég szép lett, perced egy kicsit kevés de lehet rajta javítani még, ha TS moderátor megy akkor ez sem lesz neked akadály. Sok sikert hozzá!

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Gidus és Murad

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: justcody és Murad
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.