Munka Update

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 02. 22.
16
20
V4 karakter
Mario Rawlings
LV karakter
Ryan Rawlings
V2 karakter
Nincs.
Szerintem a szerverre ráférne egy olyan Update hogy a munkák jobban fizetnek mivel a szerveren jóval drágábbak a dolgok mint PL: V3, és nem keres annyit PL: postás mint V3 on, ez nagy segítség lehetne a kezdő játékosok számára is, hogy nem 500 dollárt kap hanem 1500$-t PL, mivel sokkal drágábbak

Süti

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
394
2 521
23
V4 karakter
Brown Renner
LV karakter
Brown Renner
Szerintem jó ez így ahogy most van.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Aki ügyes, az így is elég sokat tud vele keresni. Nem kell emelés neki. Viszont az hogy V3on 1.500$ -t keres, az egy dolog.. De ott már csak egy telefon is drágább, nem hogy autó. Tehát nem csak a fizetés több ott, hanem az árak is. Tehát ott sincs semmivel több előnyöd kb..

2020. 02. 22.
16
20
V4 karakter
Mario Rawlings
LV karakter
Ryan Rawlings
V2 karakter
Nincs.
Szerintem nincs nagyobb előny v3 on, mivel lehet hogy a tárgyak drágábbak, viszont a munkák jobban keresnek, itt LV-n viszont 2 év alatt nem tudnánk egy drágább autót venni mivel nem tudnánk megkeresni azt a pénzt amiből megtudnánk venni.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Buszozol egy kört vagy mész pár percet postásként és $15.000 nyomja a zsebed.
Értem én, hogy $45.000 jobban esne, de ha 20 perc lenne a venomot farmolni, szerinted nem dőlne a világ össze?

• Tetszik
Reactions: dani26

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 427
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
V3-on teljesen más ár arány van mint LV-n. Nem kell a kettöt összehasonlítani

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 268
1 567
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Cantrell
Ígyis rengeteg pénzt össze lehet szedni kevés idő alatt. Szerintem nem egyből pénzből kell meggazdagodni, hanem rp tapasztalatból.

• Tetszik
Reactions: Reus Patrick

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Igazából, ha logukusan gazdálkodsz, akkor egy hét alatt, ha van időd dolgozni, meg még van egy farmod is alap hangon 200-300 ezret össze lehet szedni, szóval szerintem nem igazán szükséges növelni a fizetéseket, csak logikusan kell kigazdálkodni, hogy mire mennyit költesz és mit csinálsz abban az időben, amíg fent vagy a szerveren.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Felesleges a dolog, postás pont jól fizet, és a játékosok többsége a farmhoz fog nyúlni, abból meg mégtöbb pénzt lehet szerezni kevés idő alatt.

Josh Tomsson

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
98
52
V4 karakter
Anton_Genatsvale
LV karakter
Avery_Torres
V2 karakter
-
Mások az árak a két szerveren. Amíg nálunk pl egy 6 venomos f10 1-1.1 milio míg ott 5 milio akkor feltenném a kérdést hogy itt szerinted miért kerülnek többe a dolgok?Szerintem itt még mindig nagyobb értéke van a pénznek mit v3-on mert ott már lassan ott tartanak hogy vizet se lehet venni 100 dollárból. Így is eleget tudsz keresni a szerveren főleg ha meló mellett van farmodakár több is.
Feleslegesen ne kelljen már updatelni. Köszönöm azoknak akik végigolvasták.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.