Munka szint behozatala.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DenielLV

~ Diplomás érdekfeszítő ~
2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Ötletem csupán a következő lenne:

1. XY munkát ha felveszed a városházán és elkezded, akkor legyen egy szint, amit a dashboard-ban lehetne számon tartani és minél többet dolgozol azzal az adott munkával, az egyre jobban növekedne a szinted. (Pl: postás munkába levelenként kapnál egy adott XP mennyiséget és azzal tudnál szintet fejlődni, ami az elején könnyen menne, de utána egyre nehezebben)
2. A szinted növekedésével nőne a fizetésed (Mondjuk: egy levél nem 500$ lenne, hanem 2 es szinten már 510$), és lenne egy utolsó szint is beállítva, aminél feljebb már nem lehetne fejlődni és így motivációt szerezve a munka végzésére és egyben pedig reális is lenne, hisz amit IRL dolgozol azért se ugyan annyit fogsz kapni 2 év múlva, hanem mindig egyre többet és többet.

sn0wLV

csak igy van
2020. 02. 13.
268
548
Budapest
V4 karakter
-
LV karakter
Cesar Alcaraz
V2 karakter
-
Hanó.
Szerintem teljesen felesleges ez az ötlet.
Hogy @Vinny. szavaival éljek, rengeteget lehet keresni az új munkával és az új farmmal.
Nem támogatom!

• Tetszik
Reactions: szarkajany

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
hisz amit IRL dolgozol azért se ugyan annyit fogsz kapni 2 év múlva, hanem mindig egyre többet és többet.
Na most, sok dologtól eltér a szeró és az "IRL", ezt szögezzük le. Első, és a talán legzavaróbb, hogy nem elég érett a közösség 60%-a, hogy felfogják a szerver lényegét, és, hogy miről is szól (ez csak egy példa, a sok közül.) Aztán, ugyebár a fizetések se ilyen cifrák IRL ilyen munkahelyeknél. Egy gyártósori munkás RL minimálbérért/nagyon kevés pénzért dolgozik. Na, most itt a szerveren eléggé szép összeget tudhatsz magadnak, ha gyártósoriztál egy órát. Úgy vélem, hogy nem növelni kellene a fizetéseket, hanem drasztikusan csökkenteni, mert a magas fizuk eléggé sokat hozzá tettek a pénz elértéktelenedéséhez.

DenielLV

2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Úgy vélem, hogy nem növelni kellene a fizetéseket, hanem drasztikusan csökkenteni, mert a magas fizuk eléggé sokat hozzá tettek a pénz elértéktelenedéséhez.
A mondani valódba ennek az egy mondatnak van egyedül értelme, mert te most magyarán mondva leszóltad a playereket, hogy nem tudnak felfogni egy olyan szervert ami ,,IRL"-ra alapúl.. :D Ha a fizetéseket nézzük, akkor nem is lehet IRL-re alapuló béreket behozni.. de nem állok le ezzel vitatkozni, viszont eléggé butaságot írtál le..
Szerintem nem lenne rossz, lenne cél amiért lehet hajtani. Viszont nem a jelenlegi fizetésekkel, egy idő után elérjük a v3 szintjét.
Teljes mértékben egyet értek ezzel!

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
de nem állok le ezzel vitatkozni, viszont eléggé butaságot írtál le..
Ezt a bizonyos merchantokra (üzletemberek, kereskedők) értettem, egekbe repítik az árakat, holott RL nemtom mikor adsz el egy nap 6 autót, random embereknek. Ráadásul, oda írtam, hogy "Ez csak egy példa". Nem volt szándékom leszólni senkit, csak kifejtettem azt, amit gondoltam.

• Tetszik
Reactions: DenielLV

DenielLV

2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Ezt a bizonyos merchantokra (üzletemberek, kereskedők) értettem, egekbe repítik az árakat, holott RL nemtom mikor adsz el egy nap 6 autót, random embereknek. Ráadásul, oda írtam, hogy "Ez csak egy példa". Nem volt szándékom leszólni senkit, csak kifejtettem azt, amit gondoltam.
Na így már egy kicsikét máshogy hangzik..

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Maga az elgondolás nem lenne rossz ötlet; nekem kifejezetten tetszik. Viszont erre a szerverre nem lenne jó dolog behozni. A pénz értéke így is a béka feneke alatt van és attól tartok, még rosszabbodna a helyzet.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Maga az ötlet nem rossz, és tényleg lenne motiváció dolgozni, de a szervernek nem pont az a lényege hogy reggeltől estig csak melóz.
A másik része amit többen is írtak hogy a pénz értéke már így is kezd a béka segge alatt lenni, vagyis ha az új rendszer fizetés csökkenést is hozz magával és a legmagasabb szinten lennének a mostani bérek akkor mehet.
Meg az is előny elenne ha minden munka nagyjából ugyan annyit keresne óránként.

DenielLV

2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Maga az elgondolás nem lenne rossz ötlet; nekem kifejezetten tetszik. Viszont erre a szerverre nem lenne jó dolog behozni. A pénz értéke így is a béka feneke alatt van és attól tartok, még rosszabbodna a helyzet.
Maga az ötlet nem rossz, és tényleg lenne motiváció dolgozni, de a szervernek nem pont az a lényege hogy reggeltől estig csak melóz.
A másik része amit többen is írtak hogy a pénz értéke már így is kezd a béka segge alatt lenni, vagyis ha az új rendszer fizetés csökkenést is hozz magával és a legmagasabb szinten lennének a mostani bérek akkor mehet.
Meg az is előny elenne ha minden munka nagyjából ugyan annyit keresne óránként.
Megértem a magyarázatotokat és jobban belegondolva tényleg így van, csak hát nagyon jobb ötletem nem lenne erre. Maximum az, hogy akkor pár munkát balance-olni kellene, mert van bent pár munka, amit szívesen csinálnák, csak hát azok eléggé levannak maradva a nagyker futártól, mint pl a pizza boy-os.. magával a fizetéssel nem lenne baj, ha más motor lenne bent, ami gyorsabb meg kicsit pacekabb..

• Tetszik
Reactions: Morozno és Ryo

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Ha több fizetést szeretnél, szerezz egy parazeldumot és azzal dolgozz. Előnye hogy még nem is kell sokat dolgozni és + fizud van.

• Tetszik
Reactions: Pulisz

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Hello!

Nem nagyon látom ennek az értelmét, de ha bekerül akkor a mostani fizetés legyen a maximum szinten, ígyis elég jól lehet keresni...

• Tetszik
Reactions: Pulisz

Strand

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 26.
294
923
19
www.etsy.com
V4 karakter
Quentin Strand
LV karakter
Quentin Strand
Szerintem ennek akkor volna értelme ha fizetés helyett egyéb juttatásokat kapnánk pl: (Gyorsabb jármű, Nagyobb feladatok stb...)
Viszont minden munkához egy fajta jármű van rendelve (ha van jármű), és így is kellő képen meglehet szedni magad a jelenlegi fizetéssekkel.
Így inkább
passzolom.

Morozno

Klaviatúra gyilkos
2020. 01. 03.
680
2 917
Zalaegerszeg
LV karakter
Jarell Moore
Az egy új drog a játékban, aztán elméletileg valamennyire megemeli a fizetést, de ezt nem tudom pontosan.

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Szia!
@Vinny. véleményével abszolút egyet értek vele. Így rommá lehet magad keresni. Véleményem szerint egy nap, ha nem is folyamatosan csinálod 100.000-150.000$-t simán ki lehet farmolni. Nem támogatom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.