Működő lámpa az autó csomagtartóján.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NinoBrown

Zöldfülű
2020. 03. 24.
176
231
LV karakter
Dubravko Rajkovic
Mint az alábbi képen is felfedezhető, az autónak nem funkcionál a hátsólámpák csomagtartón található része. Szerintem a realitáson növelne, ha ezt minden típusnál javítanák.

E3001.png

• Tetszik
Reactions: Dorsym

Aeon

ajejon
2019. 12. 25.
63
214
V4 karakter
-
LV karakter
Rannier Cole
V2 karakter
-
hát ez csak a maximalista nézetek kérdése, de lehet róla szó.

NinoBrown

Zöldfülű
2020. 03. 24.
176
231
LV karakter
Dubravko Rajkovic
Azért, hogy realisztikusabb legyen, mert egyáltalán nem szép az, hogy a lámpa egyik fele megy a másik meg nem. Ráadásul a pótféklámpa felkapcsolását is meg lehetne szüntetni a fényszóróval párhuzamosan.

• Tetszik
Reactions: Padawan180
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Szerintem nem képes a san andreas mozgó alkatrészen működő lámpát kezelni, de ha tévedek, úgy is kijavít valaki, aki jártasabb a témában.

Kale

Megmondtam már mikor vagyok csak térden!
2020. 03. 19.
114
223
V4 karakter
Matthew Stang
LV karakter
Alan Oneal
Nem lenne rossz ötlet! Kíváncsian várom hogy meg lesz-e valósítva!

Patesz

Fejlesztő
Fejlesztő
Modeller
2019. 01. 10.
308
1 995
21
V4 karakter
Marco Miller
LV karakter
Robert Cherro
Szerintem nem képes a san andreas mozgó alkatrészen működő lámpát kezelni, de ha tévedek, úgy is kijavít valaki, aki jártasabb a témában.
Csak a textúrára gondolt a srác, modellben lehet ezekkel játszadozni. Fél perces munka, csak ennyiért senki nem fog leülni és beimportálni akármilyen programba.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
A Mercedes E420 modelljének szerintem nagyobb bajai is vannak, mint az, hogy nem világít a csomagtartón a lámpa, gondolok itt olyanokra, hogy ha egy bizonyos szögből mézed az ablakot akkor fehér, nincs törésmodell, a csomagtartófedél papír vékony, (nincs mélysége) Szóval a modellt érdemes lenne átdolgozni, de akkor inkább komolyabban, mint a lámpákat.

• Tetszik
Reactions: Wexen

NinoBrown

Zöldfülű
2020. 03. 24.
176
231
LV karakter
Dubravko Rajkovic
A Mercedes E420 modelljének szerintem nagyobb bajai is vannak, mint az, hogy nem világít a csomagtartón a lámpa, gondolok itt olyanokra, hogy ha egy bizonyos szögből mézed az ablakot akkor fehér, nincs törésmodell, a csomagtartófedél papír vékony, (nincs mélysége) Szóval a modellt érdemes lenne átdolgozni, de akkor inkább komolyabban, mint a lámpákat.
Ebben teljesen igazad van, meg a borulékonysággal is lehetne kezdeni valami.

• Tetszik
Reactions: Wexen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.