Mózes S.G.H. jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mózes

Újonc
2019. 01. 18.
3
3
Budapest
V4 karakter
Trent Hirokazu
LV karakter
Arkadiy Pashenko
V2 karakter
Moses F Pashenko
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?

A valódi nevem Kenyéri Adolf (InGame Trent Hirokazu), tegnap töltöttem a 26-ot.

Hány játszott perccel rendelkezel?
A lap írásakor a pontos játszott időm 78.090 perc.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok szerverrel kapcsolatos azon technikai, működési kérdéseinek megválaszolása mely nem igényel admin általi beavatkozást.
Miért szeretnél SGH tag lenni?

Korábban is vállaltam S.G.H. pozíciót, alapvetően szeretném fenntartani a játékosbázis érdeklődését a SeeMTA-val kapcsolatban, ennek talán a leginkább értékelhető módja, ha adminsegédként segítek a kezdő/haladó játékosoknak amennyiben bármilyen játékmenettel kapcsolatos kérdésük felmerül.

Miért pont téged válasszunk?
Azért érdemes engem választanotok mivel ahogy a múltban, úgy a jelenben is a megfelelő hozzáállással kezelném a beérkező kérdéseket/játékosok segítségkérését, 2013-ban kezdtem a szerveren a pályafutásomat, ugyan nagyon régen, de annó adminként is segítettem a szerver működését (az admin nevem még látható az UCP-n is), emellett a V3 kezdeti időszakában, mikor külön szerverként létrejött a v2-es verzió, ott Fő Globális Moderátorként segédkeztem a fórumon is, ugyan az utóbbi nem feltétlen kapcsolódik gyakorlatban az S.G.H.-hoz, de arra rávilágít hogy megbízhatóan, legjobb tudásom szerint végzem el a rám kiszabott feladatot.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Számszerűsítve az előírt heti/havi elvárást elég könnyen, talán többet is, bár ez munkafüggő.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még kitiltva.
KATT

Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam még adminjailben.
KATT

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Célratörő, türelmes, és segítőkész vagyok véleményem szerint, ugyanakkor nehezen engedem el a saját véleményemet (igazamat), szókimondó személyiségnek tartom magam, amit inkább a negatív attitűdök közé sorolnék, illetőleg hosszútávon elég feledékeny vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?

Szívesen visszatérnék a későbbiekben akár adminként is, ugyan az adminokkal kapcsolatos scriptek egy része megváltozott mióta nem vettem részt aktívan a szerver életében, viszont nyilván előlről kezdve egyszerűen elsajátítható, tanulható a jelenlegi rendszer is. Annó is nagyon szerettem adminként jelen lenni a szerveren, a konfliktusok kezelését, a játékosok zavartalan játékélményének elősegítését.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első lépésként az RP szerver lényegét magyaráznám el, laikus nyelven ez egy második élet, ugyanúgy korlátoznak a realitás szabályai mint a való életben, természetesen ajánlanám neki a szerver szabályzat áttanulmányozását, ez a kettő alapvetően erősen iránymutató hogy hogyan is kell eljárni a szerveren játékosként, a technikai kérdéseket pedig részletesen prezentálnám neki, ezzel is megkönnyítve az elmélyülést a játékban.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: lounz. és original

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
661
2 410
23
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: marcy.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.