Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Máté Bencének hívnak. 19 éves vagyok.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 43500>>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegédnek több feladata is van. Elsősorban egyszerűbb kérdésekre válaszolni és ezzel segíteni az Adminok munkáját. Esetleges szabálytalanság esetén szólni Adminnak.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mindig is szerettem segíteni játékostársaimnak. Ez álltal lehetőségem lenne újabb feladatot betölteni a szerver életében amit eddig nem próbáltam. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Napi szinten több órát tudok fentlenni. Szerintem helyt tudnék állni mert türelmes vagyok és segítőkész, valamint tudok csapatba is dolgozni és terhelhető vagyok.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Szerveren való fentlétem teljes idejét. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<<
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: türelmes vagyok, segítőkész, megbízható Negatív: néha önfejű vagyok, szókimondó vagyok, néha követek el hibákat >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, mert úgy többféle képpen tudnék segíteni játékostársaim. Nemvoltam még admin de szerintem helyttudnék állni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Hello, ez egy úgynevezett RP szerver, tehát roleplay magyarul szerepjáték. Úgy kell viselkedned mint a való életben, csak lehetőséged van kipróbállni olyanokat is amiket alapból nem. Szabályokhoz van kötve a szerver de ez amiatt van hogy ügyeljünk egymás élményére.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, ebben az ügyben nemtudok segíteni, esetleges bizonyítékkal kép/videóval keress fel egy admint.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia ez egy ic helyzet ebben nem tudok segíteni. Amennyiben bug miatt haltál volna meg keress fel egy admint aki szívesen fog segíteni.>>