Motoros Index.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

itsme6B9

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 07. 25.
246
133
LV karakter
Bennett Huxley
V2 karakter
Dylen de Martel
Sziasztok. Nekem egy ötletem lenne,ami a motoros index lenne. Hamár van egy motorunk pl.: Ducati FCR-900,Suzuki Hayabusa, Robogó. Mivel ezzeken van index et mutató kis rész. Erre gondolok pontosabban: https://imgur.com/a/h5ib9jK Oda meg lehessen csinálni azt hogy ott minimum egy sárga pont ott legyen.

Amiért én ezt jó dolognak tartom, velem volt rengeteg szituáció hogy férre állitanak hogy indexet használjam. Használtam is csak nem látszik.

Flash

Újonc
2019. 05. 26.
17
40
LV karakter
Tommy Howard
Helló! Legjobb tudomásom szerint az ehhez hasonló kidolgozott rendszerek, szándékosan kilettek véve teljesítmény és FPS növelés érdekében.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: Norby és Morozno

AWalner

Barangoló
2019. 02. 01.
92
137
LV karakter
Arnold Walner
Helló! Legjobb tudomásom szerint az ehhez hasonló kidolgozott rendszerek, szándékosan kilettek véve teljesítmény és FPS növelés érdekében.
Nem lehetne esetleg ki/bekapcsolhatóvá tenni? Nekem is pl. tetszene,de nyilván nem szeretném,hogy más emiatt veszítsen FPS-t.

Small Town Hero

Fórum betyár
2019. 01. 12.
1 010
9 521
18
LV karakter
Jared Blackburn
Jópofa ötlet, jól is néz ki, de személy szerint én nem látom az értelmét. Az autók esetében sem használják olyan sokan az irányjelzőt, így szerintem ebben az esetben sem lenne ez másképp.

• Tetszik
Reactions: potyogteto

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
Az autók esetében sem használják olyan sokan az irányjelzőt
Én személy szerint szívesen használnám, ha X számú indexelés után nem buggolna be, és égne ki 3 lámpám. Viszont 20 percenként sem szeretnék szerelőhöz járni, emiatt inkább hanyagolom, csak ne égjen ki.

• Tetszik
Reactions: itsme6B9

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Felesleges,márcsak az index bug miatt is. Autón is elég,nem kell motorra is. a kapcsolgatásnak értelme nincs,mert ha valaki kikapcsolja,úgy sem látja hogy index-elsz e,vagy sem.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Aműgy fullos lenne de szerintem csak akkor ha a jó régi markeres index van :LOL:

• Vicces
Reactions: Tuya

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Egyébként szerintem is jól jönne, ha a motoron is lehetne indexelni. Bár igen az is igaz, hogy elég sokan nem használják azt.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Felesleges. Ritkán használtam az irányjelzőt autóban is. Az RP-hez nem ad semmit.

• Tetszik
Reactions: ezittanikoo

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.