Moses Richardson - Brownie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Rizzo

𝙈𝙞 𝙢𝙖𝙣𝙘𝙝𝙞
2021. 06. 20.
360
1 249
21
Mogyoród
twitter.com
V4 karakter
Moses Richardson
LV karakter
Akel Tekin
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Moses Richardson

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brownie

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Általuk küldött két videó:

elsovideo
masodikvideo

Megjegyzés:
Történt egy üldözés autókereskedés (itt vettem át az üldözést mert az egyedül üldöző földi egység ütközött) és Los Santos gyár közötti utakon, ahol a menekülő fél úgy döntött hogy megpróbálnak kilőni engem mivel egyedüli földi egységként üldöztem őket. Ez nem sikerült nekik, így ahelyett hogy ők elfordultak volna a kereszteződésben jól láthatóan utánam gyorsultak és elkezdtek kergetni. A kergetőzésnek hamar vége lett mivel a már majdnem TK-sra lőtt autóval jobbnak láttam megállni úgy hogy lövöldözés esetén legyen fedezékem, ez a videón úgy látszik hogy szándékosan keresztbe rakom előttük a kocsit hogy nekem jöhessenek, de úgy vélem jogosan gondoltam azt hogy nem fognak levadászni egy rendőrt, ahelyett hogy elmeneküljenek így nem számítottam arra hogy jönnek utánam. Nem mellesleg még úgy gondolom hogy magát az ütközést is elkerülhették volna ha fékeznek és kanyarodnak, ebből semelyik sem történt meg, az ütközés elött az utolsó utáni pillanatban kezdett el fékezni a sofőr annak ellenére hogy a járművem mozgásából kivehető volt hogy nem egyenesen haladok előre.

Az adminügy alatt csak a panaszt tevő fél tudott videós bizonyítékot felmutatni, mivel nekem egyszerűen nem volt bekapcsolva a visszamentési lehetőségem.
Ennek ellenére úgy vélem hogy a videós bizonyítékon amit ők küldtek be, jól látszik az hogy a menekülőknek lehetőségük volt a pullozás közben két irányba is fordulni, vagy az utcába beérve megfordulni hisz rajtam kívül senki nem volt ott, a második egység később ért oda, ők viszont inkább úgy döntöttek hogy utánam száguldanak és megpróbálnak elkapni mikor jól tudják hogy a 4 irányból ez az egyetlen irány ahol egy rendőr lesz, majdnem TK-s kocsival. Erre az admin elsőnek azt mondta hogy: [18:41] Admin 3 Brownie: (( Ha esélyt kaptok a menekülésre, akkor miért mentek utána ? )), később viszont állítása szerint nem tudtak elfordulni mert pulloztak rám, amit szintén nem értek hisz a sofőr nem tud pullozni, neki lett volna a dolga az hogy folytassa a menekülést és ne vegye fel az üldöző szerepét. ([18:48] Admin 3 Brownie: (( Igazából mivel közben pulloztak rád, nekik sem lett volna esélyük elkanyarodni. )) ), később meg azt írta hogy a reális cselekedet részükről az lett volna ha nem utánam jönnek hanem megfordulnak, ennek ellenére ezt a részét az ügynek nem gondolta szabálytalannak ([18:56] Admin 3 Brownie: (( Viszont, ha látjátok, hogy előttetek van, akkor nektek is óvatosabban kellett volna mennetek. )) [18:57] Admin 3 Brownie: (( Nyilván nem készülhettetek erre, viszont ha ő előre megy, akkor nektek reálisabb lett volna... )) [18:57] Admin 3 Brownie: (( ...megfordulni és nem követni őt. )).
Tudtommal menekülniük kellett volna nem pedig szerepet váltani és rendőrre vadászni. A menekülő felek azzal védekeztek az ellen hogy miért nem fordultak meg, hogy egységek voltak mögöttük, amit Brownie szintén maga erősített meg, mégpedig hogy a videón ő is csak engem lát mint egységet, senki mást.
[18:57] William Calder: (( de mögöttünk egység volt ))
[18:57] Eric Calder: (( helikopter minden ))
[18:58] Admin 3 Brownie: (( Én a videón csak ezt az egységet látom. )) )

Browniee

,,A lényegre testvérem”
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
648
1 020
V4 karakter
Chloe Cavanagh
V2 karakter
Camilla Roberts
Szia. IG többször is átrágtuk magunkat a dolgokon, én is többször megnéztem a videót, illetve meghallgattam az álláspontotokat. A kapott bizonyítékok alapján úgy ítéltem meg, hogy ugyan valóban mehettek volna más irányba, de a szituáció mégis így alakult, amiben éppenséggel nem láttam problémát, ahogy az általuk másik problémaként felvetett dologban sem, mely szerint te egyenesen mentél tovább.
Az elfordulásos dologra áttérve lehetséges, hogy nem tudtad mennyivel vannak mögötted az illegálosok, amely tudás hiányában fordultál el és valóban nem történt szándékosság részedről, viszont ahogy ezt te is említed, nem tudtad igazolni az állításodat, így az illegálosok szemszögét kelllett alapul vennem.

Rizzo

𝙈𝙞 𝙢𝙖𝙣𝙘𝙝𝙞
2021. 06. 20.
360
1 249
21
Mogyoród
twitter.com
V4 karakter
Moses Richardson
LV karakter
Akel Tekin
A válaszodban is leírtad hogy mehettek volna más irányba, azaz megvolt rá a lehetőségük hogy elmeneküljenek. Ennek ellenére jól láthatóan inkább utánam siettek, eldobva a menekülés lehetőségét azzal a céllal hogy megöljenek. Ebben nem láttál problémát, mert hát "így alakult".
Az ügy alatt ugyan ezt mondtad az én elfordulásomra is:
[18:59] Admin 3 Brownie: (( Összegezve a dolgokat, nem hinném, hogy Moses szándéka feltétlenül az ütközés generálása lett... ))
[19:00] Admin 3 Brownie: (( ...volna, ettől függetlenül sajnos így alakult, viszont itt nem várhatjátok el, hogy ne lőjön... ))

A cselekvésük ami "így alakult" és amúgy elvileg szabályszegés, és az egész negatív szituációt generálta nem volt probléma, és nem volt szankcionálva.
Ennek ellenére, az én "így alakult" megállásom mégis szankciót ért, egy olyan helyzetben aminek meg sem kellett volna történnie.
Nem egy sima üldözés közben vágtam eléjük mint üldöző, és 1m távolságból álltam el az útjukat azzal a céllal hogy véget vessek a menekülésüknek egy ütközéssel, hanem egy engem ért támadásból elmenekülve álltam meg a már majdnem totálkárra lőtt autómmal nem figyelve azt hogy a másik fél szabályt szeg-e és kerget engem.

Az én mozdulatomban nem láttál elvileg szándékot sem, de azt mégis szankcionáltad, a másik félnek pedig egyértelmű volt a szándéka, hisz senki nem rohanna egy rendőr után ha nem akarja megölni amikor a menekülésre megvan minden lehetősége anélkül hogy rendőrrel találkozzon, ezt valahogy mégsem gondoltad szabályszegésnek.

Matt_

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
877
3 404
V4 karakter
Jamie de Martel
Nem véletlen kértem el a napi logot, szerettem volna megnézni, hogy a kocsid leállt, lerobbant, TK-s lett a lövöldözésnél és ezért, de nem, nem volt benne semmi ilyen, elmeneteled után nem kellett beindítanod a kocsit, szóval végig ment.
Ezzel nem tudok mit kezdeni, ha tényleg lefulladtál volna, lerobbantál volna azt mondom oké legyen, de így nem találom normálisnak, hogy berántod a fegyveresek elé az autót akik lőnek avagy 5 másodperccel ezelőtt lőttek rád és nem nyomod inkább az autónak, hogy minél távolabb kerülj tőlük.
Nem tudom normálisnak vélni én se, a magyarázat nem győzött meg a fentebbiek miatt, így teljesen jogosan kaptad a megadott jailedet az ütközésért.

Moses amit te említesz, hogy az illegál utánad megy és nem elmenekül azért ezt ebbe a videóba ne próbáljuk meg belemagyarázni köze sem volt hozzá. A kereszteződés elején kezdtek el rád pullozni, majd amint átértetek akkor fejezték be a pullozást, onnantól kezdve meg mentek előre és kész, távol van ez attól amit beleakarsz látni ebbe.

Brownie azért voltak érdekes mondataid és érveid az ügy alatt, amit nem nagyon értek és amiket Moses is kiemelt, de legalább az adminügy vége helyes döntés lett. Keress fel TSen, hogy átbeszéljük ezt.

A PK jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.