Panasztevő InGame neve:
► Moses Richardson ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Brownie ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Általuk küldött két videó:
elsovideo
masodikvideo
◄
Megjegyzés:
► Történt egy üldözés autókereskedés (itt vettem át az üldözést mert az egyedül üldöző földi egység ütközött) és Los Santos gyár közötti utakon, ahol a menekülő fél úgy döntött hogy megpróbálnak kilőni engem mivel egyedüli földi egységként üldöztem őket. Ez nem sikerült nekik, így ahelyett hogy ők elfordultak volna a kereszteződésben jól láthatóan utánam gyorsultak és elkezdtek kergetni. A kergetőzésnek hamar vége lett mivel a már majdnem TK-sra lőtt autóval jobbnak láttam megállni úgy hogy lövöldözés esetén legyen fedezékem, ez a videón úgy látszik hogy szándékosan keresztbe rakom előttük a kocsit hogy nekem jöhessenek, de úgy vélem jogosan gondoltam azt hogy nem fognak levadászni egy rendőrt, ahelyett hogy elmeneküljenek így nem számítottam arra hogy jönnek utánam. Nem mellesleg még úgy gondolom hogy magát az ütközést is elkerülhették volna ha fékeznek és kanyarodnak, ebből semelyik sem történt meg, az ütközés elött az utolsó utáni pillanatban kezdett el fékezni a sofőr annak ellenére hogy a járművem mozgásából kivehető volt hogy nem egyenesen haladok előre.
Az adminügy alatt csak a panaszt tevő fél tudott videós bizonyítékot felmutatni, mivel nekem egyszerűen nem volt bekapcsolva a visszamentési lehetőségem.
Ennek ellenére úgy vélem hogy a videós bizonyítékon amit ők küldtek be, jól látszik az hogy a menekülőknek lehetőségük volt a pullozás közben két irányba is fordulni, vagy az utcába beérve megfordulni hisz rajtam kívül senki nem volt ott, a második egység később ért oda, ők viszont inkább úgy döntöttek hogy utánam száguldanak és megpróbálnak elkapni mikor jól tudják hogy a 4 irányból ez az egyetlen irány ahol egy rendőr lesz, majdnem TK-s kocsival. Erre az admin elsőnek azt mondta hogy: [18:41] Admin 3 Brownie: (( Ha esélyt kaptok a menekülésre, akkor miért mentek utána ? )), később viszont állítása szerint nem tudtak elfordulni mert pulloztak rám, amit szintén nem értek hisz a sofőr nem tud pullozni, neki lett volna a dolga az hogy folytassa a menekülést és ne vegye fel az üldöző szerepét. ([18:48] Admin 3 Brownie: (( Igazából mivel közben pulloztak rád, nekik sem lett volna esélyük elkanyarodni. )) ), később meg azt írta hogy a reális cselekedet részükről az lett volna ha nem utánam jönnek hanem megfordulnak, ennek ellenére ezt a részét az ügynek nem gondolta szabálytalannak ([18:56] Admin 3 Brownie: (( Viszont, ha látjátok, hogy előttetek van, akkor nektek is óvatosabban kellett volna mennetek. )) [18:57] Admin 3 Brownie: (( Nyilván nem készülhettetek erre, viszont ha ő előre megy, akkor nektek reálisabb lett volna... )) [18:57] Admin 3 Brownie: (( ...megfordulni és nem követni őt. )).
Tudtommal menekülniük kellett volna nem pedig szerepet váltani és rendőrre vadászni. A menekülő felek azzal védekeztek az ellen hogy miért nem fordultak meg, hogy egységek voltak mögöttük, amit Brownie szintén maga erősített meg, mégpedig hogy a videón ő is csak engem lát mint egységet, senki mást.
[18:57] William Calder: (( de mögöttünk egység volt ))
[18:57] Eric Calder: (( helikopter minden ))
[18:58] Admin 3 Brownie: (( Én a videón csak ezt az egységet látom. )) )
◄