Mose Blanco -> Brad Ferro

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ALRight

La verdad está en lo sencillo.
2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mose Blanco.

Panaszra tett személy InGame neve:
Brad Ferro.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nagyon súlyos PG, Szerintem ezen nem nagyon van mit kifejteni.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://clipchamp.com/watch/jLyYSSUMGyQ

Megjegyzés:
Nincsen.

ALRight

La verdad está en lo sencillo.
2019. 01. 09.
30
105
Denmark
V4 karakter
Floyd Kearney
Ertem-ertem.

1. Egy olyan teremrol beszelunk ami a lifttol nem teljesen belathato, nem tudhatjatok sehonnan sem hogy milyen fegyverekkel vagyunk bent, es hanyan. A kamerak ki voltak iktatva ha minden igaz. Ezen informaciok tudataban en ugy gondolom, hogy a realisztikus dontes az, hogy taktikus lepest kell bevetni a bent tartozkodo fegyveresek ellen. De ezt valojaban nektek jobban kell tudni, mint nekunk. Ha tenyleg ebben a helyzetben realis egy embert elorekuldeni hogy felaldozzatok akkor vedd ugy hogy nem szoltam, de szerintem ez nagyon-nagyon abszurd.

2. Az uzi ugyan ugy halalt okozhat, ha eltalalnak vele. Nem vagy serthetetlen, nem vagy Hulk, hiaba van rajtad a melleny. Raadasul ott allnak az arcodban. Ez abszolut nem befolyasol semmit. Sot, igazabol nagykaliberesek is voltak bent, nem is egy.

3. Ezer millio szazalekig biztos vagyok benne, hogy egyedul ilyet a valo eletben SOHA, SENKI nem csinal, mert ongyilkossag, igazabol 99% hogy meghalsz.. Ezen nincs is mit vitatni, nem egeszen ertem hogy te, ennyi jatektapasztalattal, hogy nem tudod ezt belatni. A tulero csupan nagyjabol 1 a 8-10 ellen volt.

En ugy gondolom hogy szabalyt szegtel, nem is kicsit, es nem ez az elso eset, es nem is a masodik. Ennel jobb peldat nem is nagyon tudnek mondani hoskodesre.

Csak hogy ne mondhasd, hogy hazudok, itt van megegy video tegnaprol, ahol szinten maganakciokban egyedul futottal be a gyarba, annak tudatan kivul hogy mennyi ember van bent, es milyen fegyverekkel. Szinten ongyilkossag.

Ui: Elnezest az ekezetekert, Dan billentyuzetet hasznalok.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 890
14 776
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Ha sokat várnak az a baj, ha befut valaki az a baj. Ti is ugyanúgy futkoztok össze-vissza, elhiszem, hogy nem annyira vicces amikor ti eszitek meg amit főztetek. Ne haragudj meg, de ha ennyien nem tudtatok lelőni egy embert azon már mi sem tudunk segíteni.
A panasz jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.