Ertem-ertem.
1. Egy olyan teremrol beszelunk ami a lifttol nem teljesen belathato, nem tudhatjatok sehonnan sem hogy milyen fegyverekkel vagyunk bent, es hanyan. A kamerak ki voltak iktatva ha minden igaz. Ezen informaciok tudataban en ugy gondolom, hogy a realisztikus dontes az, hogy taktikus lepest kell bevetni a bent tartozkodo fegyveresek ellen. De ezt valojaban nektek jobban kell tudni, mint nekunk. Ha tenyleg ebben a helyzetben realis egy embert elorekuldeni hogy felaldozzatok akkor vedd ugy hogy nem szoltam, de szerintem ez nagyon-nagyon abszurd.
2. Az uzi ugyan ugy halalt okozhat, ha eltalalnak vele. Nem vagy serthetetlen, nem vagy Hulk, hiaba van rajtad a melleny. Raadasul ott allnak az arcodban. Ez abszolut nem befolyasol semmit. Sot, igazabol nagykaliberesek is voltak bent, nem is egy.
3. Ezer millio szazalekig biztos vagyok benne, hogy egyedul ilyet a valo eletben SOHA, SENKI nem csinal, mert ongyilkossag, igazabol 99% hogy meghalsz.. Ezen nincs is mit vitatni, nem egeszen ertem hogy te, ennyi jatektapasztalattal, hogy nem tudod ezt belatni. A tulero csupan nagyjabol 1 a 8-10 ellen volt.
En ugy gondolom hogy szabalyt szegtel, nem is kicsit, es nem ez az elso eset, es nem is a masodik. Ennel jobb peldat nem is nagyon tudnek mondani hoskodesre.
Csak hogy ne mondhasd, hogy hazudok, itt van megegy video tegnaprol, ahol szinten maganakciokban egyedul futottal be a gyarba, annak tudatan kivul hogy mennyi ember van bent, es milyen fegyverekkel. Szinten ongyilkossag.
Watch "SF Gyár" on Streamable.
streamable.com
Ui: Elnezest az ekezetekert, Dan billentyuzetet hasznalok.