Elutasítva Morris Braswell ---> Daky

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bkornel

Újonc
2019. 11. 01.
1
1
V4 karakter
LV
zoldlogo.png

Neved:
< Morris Braswell >

A ban időpontja:
< 2019.10.30 >

A ban időtartama:
< 10 év >

Neve, aki bannolt:
< Daky >

A ban oka:
< Addminisztrátor átverése.[Járm?vel próbálta kijátszani a rendszert.] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretnék UnBant kapni, mivel egy félreértésről van szó, ugyanis inkább egy véletlen hiba, mint szándékosság áll az ügy hátterében. Az ügy úgy indult, hogy volt két járművem (egy motorkerékpár, és egy autó). Egy játékos hírdette, hogy autó érdekli, én felhívtam, és találkoztunk a városházán. Megegyeztünk egy árról és eladtam neki az autót. Itt követtem el a hibát, mely a figyelmetlenségemből ered. Véletlen a motort adtam el neki adásvételiben. És mivel ugyanúgy teljesen gyári tuning volt mint az autó ezért könnyen összetéveszthető volt. És igen, tudom, hogy írja az adásvételi szerződés az eladni kívánt jármű nevét, viszont én mint eladó, aki azt hiszi, hogy tudja mit ad el, nem figyeltem. Ezután, a vevő elfogadta az ajánlatom abban a tudatban, hogy az autót vette meg (egyébként az összeg 8.000 dollár volt). Ezt követően odaadtam neki az autó kulcsát, és elköszönt, majd távozott. Utána én meg a motorral távoztam a helyszínről, ami ugye már nem az én nevemet volt. Pár percre rá a motor eltűnt. Ekkor írtam ismerősömnek, hogy mit tudok tenni, mert nem vagyok még otthon az MTA világában. Ekkor tanácsolta, hogy szóljak adminnak, hisz a rendszer logol mindent, és ők meg tudják találni. Daky nevű adminisztrátorhoz fordúltam, aki azt hosszabb idő után az állapította meg, hogy én a motort egy barátomnak adtam oda, és azért írtam neki, hogy kapjak helyette egy másik motort. Természetesen lesokkolt ez az ítélet. Én megértem, hogy gyanús a szituáció, de én nem akartam rosszat, mint mondtam, csak egy véletlen hibáról van szó. Ártatlannak tartom magam, és ezt bármi áron be is szeretném bizonyítani. Az, hogy a haveromnak írtam át a motort tagadom, mint mondtam véletlenről volt szó, erre bizonyíték a log, hogy a kocsiról volt szó végig, és a kocsi kulcsát is adtam oda, valamint azzal is távozott. és nem a haverom, egyik logomban sem szerepel, hirdetésből hívtam fel. A másik bizonyíték a facebook üzeneteim, amit kétségbeesetségemben írtam a barátomnak, hogy mi is lehet a motorral. Én az igazam mellett bármi áron kiállok, még a facebookomba is beeengedem a bírálót, ha ezzel tudom bizonyítani az igazamat. Egyébként a szabályzatot mindig betartottam, csak egy kisebb jailem volt kis keveredés miatt. Az utóbbi időben sokat játszottam a szerveren és nagyon élveztem rajt a játékot. ezt szeretném folytatni.
Köszönöm szépen a kérelem birálójának, hogy időt szánt ennek elolvasására. bármi is legyen a döntése. Én csak annyit kérek, hogy nézzen az ügy mögé, és lásson. További szép estét.
>

• Tetszik
Reactions: eddy
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.