Elutasítva Morgen Crane - Vigil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tilhoff

Újonc
Támogató
2019. 02. 05.
68
88
21
Pécs
V4 karakter
erayon skender
LV karakter
morgan crane
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Morgan Crane >

Kitiltás időpontja:
<
2024.02.11. 15:14 >

Kitiltás időtartama:
<
Perma >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<
Korrupció >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Úgy gondolom, hogy a mi ( @norbo ) esetünk eléggé egyedi és kétoldalú. A ban után is több alkalommal volt kivizsigálva az eset, ebben érintett volt Főadmin és Szuperadmin is, valamint az akkor még 5-ös admin Vigil és a Frakció vezetőink is (Sheriffség). A rengeteg TS megbeszélések, logok átnézése során FőAdmin állítása szerint semmi arra utalót nem talált, hogy valóban korrupció történt volna. Ennek ellenére Vigil nem akart minket feloldani, helyette azt mondogatta folyamatosan, hogy térjünk vissza rá nyáron. Sajnos nem tudtunk mit csinálni, hiszen annak ellenére, hogy bizonyítva lett az ártatlanásgunk sajnos Vigil nem hajtotta a fejét a kitiltásunk feloldása felé, így elfogadtuk a tényt, hogy nyárig várnunk kell vele. Ez így is történt, kivártuk a sorunkat és a maga idejében felkerestem Vigilt. Napra pontosan nem emlékszem, hogy mikor volt, viszont arra igen, hogy amikor elsőnek felkerestem annyi választ kaptam tőle, hogy várjak pár napot. Pár nap elteltével felkerestem és rávágta az üznetemre, hogy erre nem tud adni unbannt. (Ez egy Ts3 beszélgetés volt) >

Jhnny

-
FőAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 832
2 884
LV karakter
barry.reynolds
Szia,

Tudom, hogy mi történt, elmondtuk akkor mit kellett volna csinálnotok, hogy ez elkerülhető legyen.
Marad a kitiltás.

• Tetszik
Reactions: Snoopi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.