Mona Gasca - Zhihao Honghuin, Yang Kai [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

csibszi

505
2019. 01. 12.
498
1 578
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mona Gasca

Panaszra tett személy InGame neve:
Zhihao Honghuin, Yang Kai

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG, IC-OOC keverés

Zhihao Honghuin a haverja OOC nevét írja IC -> "locskai" -> Yang Kai
Yang Kai a haverja OOC nevét írja IC -> "kotii." -> Lian Kai

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
image__2_.png
image.png
image.png

Megjegyzés:
szükség esetén elküldöm a bírálónak a videót is

Hoolofist

Újonc
2019. 04. 27.
28
90
V4 karakter
Mirowslaw Shostakovich
LV karakter
Alvydas Ashok
V2 karakter
no
Szia, levolt rp-zve hogy így hívhatjuk magunkat. :) Nem kell mindenbe ahol tudsz megpróbálni belekötni, mivel ez a kormányráhúzásos is elég szép művelet volt részedről.
Semmi közöd nincs ahhoz, hogy mi hogy becézzük egymást, csak szankciót akarsz ránk.
az adminnak lett elkuldve a video aki neked elküldte és te megkeresed a kiskapukat, hogy kiszúrj velünk mert már volt összetűzésünk korábban, az összes hozzánk és a "csapatunkhoz" tartozó forum posztot röhögőzöd ésatöbbi.
Edit: lounz melyik napi logot szeretnéd? a mait? vagy amikor levolt ez rp-zve?

2024-03-27 23:31:38] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Hijatok locskainak
[2024-03-27 23:31:52] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Eleg
[2024-03-27 23:32:03] [Output] : [R1] Zhihao Luli mondja: Engem amúgy nyugodtan hívjatok durk-nak.
[2024-03-27 23:32:09] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Tugyuk
[2024-03-27 23:32:20] [Output] : [R1] Chelios Alios mondja: Ha már téged durk-nek, akkor engem koti-nak.
[2024-03-27 23:32:23] [Output] : [R1] Ilda Yumi mondja: Engem nyugodtan hívhattok Cinkének
[2024-03-27 23:32:39] [Output] : [R1] Touhan Khagan mondja: Engem is hívhattok nyugodtan Nagai-nak.
[2024-03-27 23:32:39] [Output] : [R1] Zhihao Honghuin mondja: Engem hivjatok domingonak

csibszi

505
2019. 01. 12.
498
1 578
V4 karakter
Keira Luera
Nem kell mindenbe ahol tudsz megpróbálni belekötni, mivel ez a kormányráhúzásos is elég szép művelet volt részedről.
Haverotok rámhívta az admint, hogy direkt neki mentem, holott magáról a videóról levehető a szinkron, mert egyáltalán nem szándékos volt.
csak szankciót akarsz ránk.
Nem tudom te mit vársz azok után, hogy semmi hátránya nem származott egy szinkronhibából. Szerintem itt kettőnk közül egyedül ti vagytok a rosszindulatúak bármely panaszotokkal, amiket az utóbbi időben kitettetek. Ez az adminnak panaszkodás pedig csak egyszerűen szánalmas, jobb szó nincs rá.
2024-03-27 23:31:38] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Hijatok locskainak
[2024-03-27 23:31:52] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Eleg
[2024-03-27 23:32:03] [Output] : [R1] Zhihao Luli mondja: Engem amúgy nyugodtan hívjatok durk-nak.
[2024-03-27 23:32:09] [Output] : [R1] Yang Kai mondja: Tugyuk
[2024-03-27 23:32:20] [Output] : [R1] Chelios Alios mondja: Ha már téged durk-nek, akkor engem koti-nak.
[2024-03-27 23:32:23] [Output] : [R1] Ilda Yumi mondja: Engem nyugodtan hívhattok Cinkének
[2024-03-27 23:32:39] [Output] : [R1] Touhan Khagan mondja: Engem is hívhattok nyugodtan Nagai-nak.
[2024-03-27 23:32:39] [Output] : [R1] Zhihao Honghuin mondja: Engem hivjatok domingonak
A beszélgetés komolyságáról szerintem az emberek többségének egyből leesik, hogy csak funoltok rádióban, egyszerűen nem lehet komolyan venni ami ebben a logban elhangzik.

Mielőtt felmerülne a kérdés azért nem IG intéztem ezt Gerlassal, mert csak elküldte a videót és már maga is mondta, hogy nem volt szándékos a kilökés és ezt én is nyomatékosítottam aztán el is ment. Reportot már nem szerettem volna nyitni, itt könnyebben el lehet intézni.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 476
4 485
V4 karakter
Mesa Varela
Amilyen rádiózásokat láttam a logjaidban lenyűgözött, be kell ismerjem...

Abszolút nem tudom elfogadni azt amit fentebb csatoltál, tekintve az előtte történt sorokat amiből elindult ez az egész. Elhangzottak olyan nevek, hogy "Boti", "Gergő" és "Noel" is. Ezek után kezdtetek bele abba, hogy engem hívjál ennek meg annak, érdekes módon már előtte is OOC nevekkel szólítottátok meg egymást. A folyamatos helytelenül gépelésekről ne is beszéljünk, alig találtam egy értelmesen összerakott mondatot a napilogokban. Random xdzések odarakva mondatok végére, "idk" válasz képpen kérdésekre meg még sorolhatnám.

Reggel mindenkinek kiosztom a megfelelő szankcióját. Erősen ajánlom, hogy azonnal változtassatok a rádión képviselt magatartásotokon mert ez nem állapot.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 476
4 485
V4 karakter
Mesa Varela
Átolvastam a napilogok javát, maradjunk annyiban, hogy ha nagyon szigorú akartam volna lenni akkor mindenkit jailbe tudtam volna rakni. Bízok a javulásban, ezért az olyan emberek kaptak szankciót akiket rengetegszer láttam a logban vagy esetlegesen direkt rájátszanak az OOC rádiózás folytatására.

Leszeretném szögezni azt, hogy alapvetően nem lenne probléma azzal, ha az OOC felhasználóneveteken szólítjátok egymást (pl: Nagai, viszont a Boti meg ilyenek felejtősek) megfelelő előrpvel és megfelelő indokkal (ami nyilván nem rádión keresztül történik mert ott az 5-6 ember közül meg nem mondod, hogy ki beszélt), viszont ahogyan ti véghez vittétek meg ahogyan szóba is jött az nem volt elfogadható. A rádiózásotokat nézve ilyennel egyáltalán nem lehet titeket megbízni, szóval ezt nálatok megtiltom. Vagy kitalál a karakterére mindenki egy új becenevet és az alapján szólítjátok egymást, vagy szimplán az IG nevetek szerint. Nálatok nem szeretném meglátni mégegyszer akár a "locskai"-t vagy a többiek OOC felhasználónevét rádión leírva.

[OfflineJail]: Admin 5 lounz bebörtönözte Yang Kai játékost 150 percre.
[OfflineJail]: Indok: IC-OOC keverés - Panaszkönyv.

[OfflineJail]: Admin 5 lounz bebörtönözte Lian Kai játékost 150 percre.

[OfflineJail]: Admin 5 lounz bebörtönözte Zhihao Honghuin játékost 90 percre.

[OfflineJail]: Admin 5 lounz bebörtönözte Zhihao Luli játékost 90 percre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.