Moldovan Szilard Jelentkezése a Katasztrófavédelemhez.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DeRbY11

Újonc
2019. 08. 20.
1
0
V4 karakter
Moldovan Szilard

cpgun4d.png

Első paragrafus: Out Of Character (OOC) játékon kívüli adatok összegzése

Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal/a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Pl. ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válaszod" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod.

Mi az IRL neved?
~ Moldován Szilárd ~

Hány éves vagy?
~ 18 éves vagyok ~

Mennyi játszott perced van?
~ kb 390.De ezen kivül még játszodtam csak más karakterrel. ~

Mennyi ideje játszol a SeeMTA v3 szerverén?
~ Kb. 6 éve ~

Voltál már AdminJail-ben? Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ Még nem. (https://imgur.com/a/TijJKor) ~

Voltál már bannolva? Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ Nem voltam. (https://imgur.com/a/34gS9xm) ~

Mik voltak az előző neveid?(Ha volt) Képpel támaszd alá az állításod! [UCP]
~ Volt. Más felhasználóval és azóta már más gépem van. Igy nem tudok belépni azokkal(https://imgur.com/a/TijJKor) ~

Rendelkezel mikrofonnal és TeamSpeak 3 klienssel?
~ Igen rendelkezem. Csak annyit tudni kell rollam,hogy születési hibám van vagyis beszéd hiba. Pár betüt nem tudok kimondani. ~

Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Részletezd, hogy meddig jutottál (rang), meddig voltál ott és miért hagytad ott!
~ Börtön ör voltam. Kadét rangban. Nagyon szerettem ott dolgozni csak sajnos megszünt. (Más karakterrel voltam nem ezzel.) ~

Milyen OOC(!!!) indokokból szeretnél a Tűzoltóság tagja lenni? Minimum 3 mondat!
~ Szeretnek egy jó társaságban játszani. Irl-ben is érdekel nagyon ez a munka mert báttyám is tűzoltó és az unokatesóm is Önkéntes tűzoltó.Szeretnék végre jókat RP-ni. ~

Hány jelentkezési lapot írtál ezzel együtt a Tűzoltósághoz?
~ Ez az első lapom ezen kivül nincs egyse. ~

Értékeld RP tudásod 1-10-es skálán, illetve ezt érvekkel támaszd alá!
~ 8/10. Nagyon szeretek Rp-zni a barátaimmal és a baratnőmmel. Persze van még mit fejlödjek. ~

Bármi egyéb mondanivaló?

~ Esetleg ha tudnátok segiteni abban,hogy küldjek képet küldök. ~

QRd_FKH8.png

Második paragrafus: In Character (IC) játékon belüli adatok összegzése, szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj! Miután bő mondatokban kifejtetted a válaszaidat a kérdésekre egy újabb kategóriát tárunk eléd: a különböző káreseményekkel kapcsolatos szituációkat. Ezekre a kérdésekre kötelező több mondaton át kifejtened a válaszod. A szituációk helyes megoldására több lehetséges válasz is létezhet, ezért többször gondold át az esetet és próbáld meg mind a két oldal helyzetébe beleélni magad. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. A ,,Válaszod" sorok HELYÉRE kell írnod a saját válaszod. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

A jelentkező személyes adatai:
~ Neve: Moldovan Szilard ~
~ Kora: 23 ~
~ Születési helye: Los Santos ~
~ Lakcíme: Los Santos. Tó utca 22. ~
~ Telefonszáma: 38761120164467 ~

Miért szeretne Tűzoltó lenni?[Minimum 3 mondat!]
~ Egyszer kiskoromban meggyult a házunk és nagyon fájt az,hogy akár mennyire akartam segiteni nem tudtam sinte semmiben mert nem értettem hozzá. Megfogadtam magamnak,hogy tüzoltó leszek mikor felnövök. Ez az egyik ok és a másik, hogy nagyon szeretnék Segiteni a bajbajutott embereken. ~

Volt már korábban bármilyen cég, szerv tagja? Ha igen, hol, milyen rangon és mennyi ideig dolgozott itt? Mi volt a távozásának az oka?
~ Nem voltam, nem is szeretnék más cégnél dolgozni. ~

Tény és való, hogy minden ember egyéniség. Maga miben különbözik a többi jelentkezőtől? Pozitívumokat és negatívumokat is próbáljon írni!
~ Körülbelül 2 éve még cigaretáztam, de sikerült leszoknom. Én ezt pozitivumnak tartom. Negativum,hogy szeretek bulizni,inni. Persze ha munkárol van szó akkor nem iszok semmit. ~

Milyen beosztást illetve feladatokat képzel el magának, mint tűzoltó? Soroljon fel párat és részletezze, ha szükséges! (Röviden, általánosságban)
~ Én sofőrnek szeretném tudni magam. Aki vezeti a helyszinre a tüzoltó kocsit. Ahogy jönne egy hivás szolgálati ruhában lennék és vezetnék a helyszinre. Persze nekem megfelel más feladat is. ~

Mi lenne a feladata az állományban Próbaidős Tűzoltóként?! Mondatokba szedve!
~ Segiteni a feletesemnek, tanulni tölle és figyelni ahogy dolgozik. Ezáltal nagyobb rangba jutni es sikeres tüzoltó lenni. ~

Ön szerint milyen eszközökkel van felszerelve egy tűzoltóautó?[Minimum 5 db!]
~ Generátorral, Erövágoval, egy balasetben kifesziteni az ajtot vagy akár levágni a jármü tetejét, fény és megkülömböztető hangjelzések, Tömlövel au utcan található tüzcsapokra és a tüzoltó kocsira, gázmaszkkal ami megszüri a levegöt egy égő házban, oxigén tartályal,Külőn kisebb létrával és olyan tüzoltó kamion ami felvan szerelve létrával,baltával, láncfürésszel. ~

Próbaidős Tűzoltóként mi lenne az Ön feladata egy 2-es kiemelt riasztás helyszínén?
~ Várni a parancsra és ha kiadták megcsinálni azt. ~

Ön szerint mit jelent a tűzoltóságban a csapat fogalma, miért fontos az összetartás kimondottan a vonulás állományban?
~ Szerintem a legfontosabb fogalom ez. Azért mert egyedül nem megyünk semmire nem lehet egyedül eloltani egy tüzet sem kiszabaditani időben a sérült személyt egy sérült jármüböl. ~

Az Ön társa egy égő házban civileket ment, mentés közben egy égő gerenda a lábára zuhan. Az épület látszólagosan is bármelyik percben összedőlhet. Hogyan reagál az esetre?
~ Azonnal hivok erösitést.Mentöt is hivunk mert lehet égési sérülés a kollega lábán vagy akár törés. Amig a kollégák oltják a tüzet és mentik ki a civileket, mi addig bemehetünk ,hogy kiszabaditjuk a kollégát az égő gerenda alól. ~

Los Santos-ban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia,
illetve egy gázpalack van a gáztűzhelyre rákötve a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet? [Minimum 5 mondat!]

~ Több egységet kihivni. Az egyik kimenti a kisfiut a mások oltja a tüzet és megprobálja kihozni a gázpalackot, ha ez nem lehetséges akkor minél jobban öntözni vizzel, hogy ne melegedjen fel. ~

Hogyan oltunk elektromos tűzet?
~ Áramtalanitjuk a házat és poroltóval meg homokkal oltjuk a tüzet. Vizet elektromos eredetü tüznél TILOS használni. ~

Mik az égés feltételei? Soroljon fel 3-at!
~ Nagy hömérséklet, vagyis gyulladási hömérséklet. Oxigén, és éghető anyag. ~

Ki a Tűzoltók védőszentje és mikor ünnepeljük ezt?
~ Szent Flórián és május 4-én. ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!

~ Moldovan Szilard a nevem 23 éves vagyok. Los Santosban születtem. Négyen éltünk egy házban. Azonban 10 éves koromban leéget az egész ház. Ezután tömbházba költöztünk és ott élünk máig. Báttyám tüzoltó Las Venturasban. Az unokatesóm meg önkéntes tüzoltó egy kis faluban. Ezért nagyon szeretnék tüzoltó lenni én is, nagyon remélem,hogy sikerül. Apám kamionsofőr, édesanyám peddig varonő. Vezetni nagyon szeretek és tudok is. Hat éves korom ota Mottokroszozok mai napig nagyon szereten ezt a hobbit. Nagyon szeretnék a See City tüzoltóság tagja lenni, segiteni az ártatlan embereken. ~

7_D0_Tw_Ey.png

Harmadik paragrafus: Hitelesítés

A jelentkezés során az igazat és csak az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg az enyémbe belecsempészni.
((A válasz helyére, a SAJÁT NEVEDET kell írni!!))

Moldovan Szilard
Aláírás

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.