Moises Jacobs jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benito12

Újonc
2024. 07. 27.
15
4
V4 karakter
Moises jacobs

fix-log-NM.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Hány éves vagy?
~ 18 éves vagyok ~

Mi az Account ID-d?
~ 203153 ~

Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~4 éven keresztül kisebb nagyobb kihagyással ~

Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ 2020. 06. 20. 15:05 kor regisztráltam. 55.673 játszott percem van a szerveren.~

Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ napi minimum 3 maximum 5 órát ezt mindent fix duty idő.~

Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~termeszetesen tudom teljesíteni a szabályzatban leírt feltételeket. ~

Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~nem voltam még frakcióban ~

Van-e ismeretséged a frakción belül?
~nincs ismeretségem a frakción belül. ~

Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~

Már több éve játszom GTA roleplay szervereken, és jól ismerem a játék mechanikáját és a szerelői szerepkört.
Mindig igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani, és szívesen segítek más játékosoknak is.
Jól tudok kommunikálni másokkal, ami elengedhetetlen a csapatmunkához és a hatékony problémamegoldáshoz.
Szeretek új megoldásokat kitalálni és kreatívan megközelíteni a feladatokat, ami különösen hasznos lehet a szerelői munkában.

Hallottam, hogy a szervezetetek közössége nagyon barátságos és támogató, és szeretnék ennek a részese lenni.
Úgy érzem, hogy itt lehetőségem lenne tovább fejlődni és új dolgokat tanulni, ami mindig motivál.
A GTA roleplay számomra egy nagyszerű kikapcsolódási forma, és úgy gondolom, hogy a szerveretek különösen izgalmas és szórakoztató.
Szeretnék aktívan hozzájárulni a szerver életéhez és segíteni abban, hogy még jobbá váljon.
Remélem, hogy ezek a válaszok meggyőzőek, és lehetőségem lesz csatlakozni hozzátok! 😊 ~

Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ igen rendelkezem. ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.

Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!

Neve:
~Moises Jacobs ~

Születési helye, ideje:
~ Las Vegas 2000.03.01.~

Édesanyja leánykori neve:
~ Chloe Walsh ~

Bejelentett állandó lakcím:
~Jump Street 22.~

Legmagasabb iskolai végzettség:
~technikusi végzettség.
Alternatív járműhajtási technikus.~

Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ igen rendelkezem. ~

Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~

Szeretek műszaki problémákat megoldani és új kihívásokkal szembenézni. Egy szerelőtelepen mindig van valami új és izgalmas feladat.
Lehetőségem lenne új technikákat és módszereket elsajátítani, ami segítene a szakmai fejlődésemben.
Egy szerelőtelepen dolgozni lehetőséget ad arra, hogy egy összetartó csapat tagja legyek, ahol közösen dolgozunk a célok eléréséért.
Szeretnék aktívan hozzájárulni a telep működéséhez és segíteni abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk az ügyfeleknek.
Mindig is érdekelt a szerelés és a gépek működése, így ez a munka nemcsak kihívást jelentene, hanem örömet is okozna.
Remélem, hogy ezek a válaszok segítenek megérteni, miért szeretnék csatlakozni egy szerelőtelephez! 😊 ~

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ van némi jellegű tapasztalat.~

Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~

Úgy gondolom, hogy engem érdemes választani, mert:

Mindig a legjobb teljesítményre törekszem, és szívesen vállalok felelősséget a munkámért.
Gyorsan és hatékonyan tudok megoldani műszaki problémákat, ami elengedhetetlen egy szerelőtelepen.

Képes vagyok alkalmazkodni a változó körülményekhez és gyorsan reagálni a váratlan helyzetekre.
Jól tudok együttműködni másokkal, és hiszek abban, hogy a közös munka eredménye mindig jobb.
Szeretek új megoldásokat kitalálni és kreatívan megközelíteni a feladatokat, ami különösen hasznos lehet a szerelői munkában.

Mélyreható ismeretekkel rendelkezem a gépek és berendezések karbantartásában és javításában, ami biztosítja, hogy hatékonyan tudom végezni a munkámat.
Nagyon motivált vagyok, hogy folyamatosan fejlődjek és új dolgokat tanuljak, ami hosszú távon is előnyös lehet a telep számára.
Mindig az ügyfelek elégedettségét tartom szem előtt, és igyekszem a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani.
Remélem, hogy ezek a válaszok meggyőzőek, és lehetőségem lesz csatlakozni a szerelőtelephez! 😊 ~

Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)

~

Név: Moises Jacobs
Cím: Los Santos Jump Street 22
Telefon: +38 76 1172343
Email:Moises.Jacobs@gmail.com

Szakmai Összegzés:
Tapasztalt autószerelő vagyok, több mint 8 éves szakmai tapasztalattal a gépjármű-karbantartás és -javítás területén. Kiváló problémamegoldó készségekkel rendelkezem, és elkötelezett vagyok a minőségi munkavégzés iránt.

Szakmai tapasztalatok:

Gépjárművek diagnosztikája és javítása
Rendszeres karbantartási munkák elvégzése
Ügyfelekkel való kapcsolattartás és tanácsadás
Autószerelő
Gyorsszerviz.kft New York
2016 - 2018

Motorok és váltók javítása
Elektromos rendszerek diagnosztikája és javítása
Alkatrészek beszerzése és cseréje
Oktatás
Autószerelő Szakképzés
Washingtonban Műszaki Szakközépiskola
2018 - 2020

Készségek:
Diagnosztikai eszközök használata
Mechanikai és elektromos rendszerek javítása
Ügyfélkapcsolatok kezelése
Csapatmunka és kommunikáció

Nyelvtudás:
Mexikói (középszintű)
Angol (anyanyelvi)
~

• Fire
Reactions: ekszoo

ekszoo

Újonc
Támogató
2019. 10. 27.
65
45
V4 karakter
Rasmus Hellqvist
fix-log-NM.png

Fix & Drive Mechanic Shop

✉ fixanddrive@seemail.hu

A jelentkezési lapját a Fix & Drive Mechanic Shop vezetősége átolvasta, elemezte és egyben döntést hozott.

ELFOGADVA
Gratulálunk! Várjuk önt egy személyes elbeszélgetésen ((TS)) az adott időpontban!

Megjegyzés:
Részletek a kiemelt topicban!

Robert De Quinlan
Fix & Drive Mechanic Shop - HR Manager & Oktató

Aláírás:
Robert De Quinlan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.