Elfogadva Mohammed Abdul Akhmed Unban Kérelme (Thommas felé)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zoeka

Újonc
2019. 01. 25.
14
13
Érd
V4 karakter
Zoe Nayala
LV karakter
Mohammed Abdul Akhmed
V2 karakter
Jessica D Mendez
zoldlogo.png

Neved:
< Mohammed Abdul Akhmed >

A ban időpontja:
< 2018/12/28 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 (Permanent) >

Neve, aki bannolt:
< Thommas >

A ban oka:
< EMELTDÍJAS SMS-EL IDEGEN SZEMÉLY ÁTVERÉSE - TELEFON JOGTALAN ELTULAJDONÍTÁSA >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép Napot mindenkinek aki olvassa az én témámat. Nos hát igazából elég rég történt meg ez a dolog, lassan 2 éve 2 hónap hijján. Eléggé megbántam ezt a dolgomat, tudom, mindenki ezzel a szöveggel jön, de én valóban megbántam. Azért most irom ezt az UNBAN-t, azért lassan 2 év után, mivel irreálisnak tartottam/tartom azt a dolgot, hogy Thommas engem fél/egy, vagy netalántán másfél év után UNBAN-oljon. De 1,7 hónap telt el azóta, mindjárt 2. Nagy lendülettel, szerettetel, kiváncsisággal szeretnék visszatérni a SeeMTA LV szerverére. Szeretnék még egy esélyt kapni, és ez számomra egy elég nagy lecke volt, hogy nem kéne ilyet, és megtanitott arra, hogy inkább segitsem az embertársaimat. Tudom, elég rossz húzás volt tőlem ez az ok, amiért ki lettem tiltva, de azóta elég sok dolgon átmentem, és megtanultam hogy nem feltétlen a pénz számit mondjuk, vagy a pp, a vagyon, hanem az hogy nyilt, normális, humoros keretek között szimplán egy reggeli kávé mellett leülsz játszani a barátaiddal, elmentek horgászni, közbe jókat beszélgettek, akár a hétköznapjaitokról, mi történt veletek mostanság, mik a terveitek a jövőben, akármi. Tehát lefoglal maga a szerver, és nekem ez hiányzik, a SeeMTA. Remélem kapok még egy esélyt, és még egyszer elnézést. Nekem úgy is megfelelő az UNBAN, ha leülöm jail formájában. Ja, és persze a pp nullázás, ha kapok még egy esélyt, nullázátok a PrémiumPontjaimat, köszönöm! Huh, nos hát igen, a végére értél :D. Köszönöm hogy elolvastad, és időt szántál a témámra! További szép napot! Vigyázz magadra! >

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
A recovery miatt lekerült a kitiltás.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.