Elutasítva Moe T Herfoker -> Goge

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pogchamp

Újonc
2020. 03. 14.
72
486
LV karakter
Toni Fontecchio
zoldlogo.png

InGame neved:
Moe T Herfoker

A ban időpontja:
2020-11-18 12:49:40

A ban időtartama:
2030-12-31 13:12:12

Admin neve, aki bannolt:
Goge

A ban oka:
Utolsó esély eljátszva (PG-vel)

Amiért szeretnéd az unbant:
Szeretnék újra a szerveren RP-zni, illetve nagyon várom a hamarosan érkező V4 újításait

Megjegyzés:
Az egész azzal kezdődött, hogy több nap után sikeresen leültem az UB fejében kapott 1000 perces jailemet. A városházáról elindultam a parkolóba ahol a járműveim álltak, ide egy jó hosszú séta után megérkeztem. Itt kicsit álldogáltam, éppen névváltást akartam intézni. Aztán megszólalt a kapucsengő, gondoltam gyorsan ajtót nyitok, 1-2 perc az egész. Mire visszaértem nagy meglepetésemre már egy fegyver volt fogva a parkolóban a fejemhez, és a pénzemet követelte a rabló. Nem éreztem jogosnak a helyzetet, mivel érzésem szerint forgalmas helyen is volt, illetve nem is volt időm lereagálni az egész helyzetet a jelenlétem hiányában. Rövid OOC eszmecsere után pár méterrel arrébb mentem, admint szerettem volna hívni, hogy elrendezzük az ügyet. Közben megérkezett Goge (nem neki írtam), ő szabályszerűnek véleményezte az esetet. Elfogadtam Goge döntését, így hajlottam volna arra, hogy folytassuk az RP-t, ezt meg is kezdtem azzal, hogy átadtam mind a 80 dollárt a rablónak, ami nálam volt. Aztán Goge megszakította az RP-t, jelezte, hogy utolsó esélyes vagyok. Az utolsó esélyemről ekkor hallottam előszőr, mint kiderült UCP-n a deaktiválás megjegyzésénél tudtam volna róla tájékozódni. Természetesen ez nem mentesít semmi alól, de még mindig rossz szájízzel viselem a kitiltást, hiszen hajlandó lettem volna folytatni az RP szituációt. Remélem lesz lehetőségem újra játszani a szerveren.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: LucasLV és PabloLV

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Utolsó esély az számunkra utolsó esély.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.