Modpanel ötlet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Sziasztok!
Igazából annyi lenne a felvetésem, hogy ha nem használom az új modpanellel bekerült dinamikus betöltést, akkor minden egyes felcsatlakozásnál ne kellljen arra várni, hogy betöltse az engedélyezett modokat. Ezt esetleg lehetne úgy kivitelezni, hogy a felcsatlakozás közben töltsön be, addig kelljen kivárni az időt.

Miért lenne ez jobb?

Ha esetleg egy forgalmas parkolóban, garázsban vagy frakció telepen lépsz ki, nagy FPS esést jelent. Igen, van az az opció is, hogy használhatjuk a dinamikus mod betöltést, viszont én személy szerint nem szeretem, ha az orrom előtt töltenek be a járművek és eddig se volt problémám az FPS-el, most sincsen, azt leszámítva, hogy felcsatlakozás után leesik, mikor azt a sok engedélyezett modot betölti.

Köszönöm, hogy elolvastátok, várom a véleményeteket komment formájában.

OctaneLV

Zöldfülű
2019. 01. 12.
212
205
Szlovákia
LV karakter
Aleena Octane
A videó magáért beszél. Több percig kell várni amíg betöltenek a modok, és az én észrevételem szerint mindig azok a modok töltenek be a legkésőbb, amik hozzád közel vannak.
Azt még megjegyezném hogy amikor ez történik, akkor nem lehet kanyarodni az autóval. Szóval ha éppen kanyarban tölt be a mod, akkor szopó.

• Tetszik
Reactions: Lesko és Nomis

HuoTheOne

Barangoló
2019. 01. 10.
93
311
30
Cyprus
V4 karakter
Jurgen Vans
LV karakter
Hugo Cabret
V2 karakter
Nincs
A videó magáért beszél. Több percig kell várni amíg betöltenek a modok, és az én észrevételem szerint mindig azok a modok töltenek be a legkésőbb, amik hozzád közel vannak.
Azt még megjegyezném hogy amikor ez történik, akkor nem lehet kanyarodni az autóval. Szóval ha éppen kanyarban tölt be a mod, akkor szopó.
Itt látszik hogy nem működik a rendszer. Bevan pipálva hogy beszállásnál töltse be azt a modot amiben ülsz, ennek ellenére majdnem utolsónak töltötte be a 97 modbol..

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nem releváns már, mert nincs modpanel egy ideje

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.