Mobiltelefon - repülő üzemmód

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Az új telefon rendszer nyújtotta lehetőségek kihasználása érdekében hasznosnak tartanám a repülő üzemmód lehetőségét.
A telefon felső állapotsávján 5. ikonként egy kis repülőgép jel kapna helyet, ezzel tudnánk a lehetőséget ki-be kapcsolni.

Működése: bekapcsolása a valóságra támaszkodva az alábbi változásokat eredményezné mobilhasználatunkban:
- nem tudunk hívást kezdeményezni, illetve fogadni. Természetesen névjegyeink, hívásnaplónk továbbra is hozzáférhető.
- nem tudunk SMS-t küldeni és fogadni, régi üzeneteinket azonban megtekinthetjük.
- mivel ebben a módban a mobilinternet és a wifi sem funkcionál, nem tudunk a hirdetések vagy a SeeNion alkalmazásba bejelentkezni
- hirdetéseknél a "jelenleg elérhető" jelző repülő üzemmódban lévő telefon esetén nem jelenik meg
- gps automatikusan kikapcsol és letiltásra kerül
- a kamera, beállítások, galéria, számológép természetesen korlátozás nélkül használható

Milyen pluszt adna ez a lehetőség: mivel lecsatlakozunk a hálózatról, a telefon nem küld és fogad rajta adatokat, nincsenek cellainformációk, a mobil nem kommunikál a külvilággal. Ezáltal a telefonszám logikus módon lenyomozhatatlanná válik, ameddig az eszköz repülő üzemmódban van.
Ha szeretnénk valamiért elbújni teljesen a figyelő szemek elől, két kattintással ezt megtehetnénk.

sCoolby

Kapucni van rajta, mert felette mindig esik 🌧️
2020. 01. 07.
1 450
1 014
Nyíregyháza
V4 karakter
Vincent Luchese
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem feltétlen értem hogy miért is szükséges ez? Lerakod a telefont és úgyanúgy ott vagy vele. "kamera, beállítások, galéria, számológép" ez mind az a funkció ami felesleges egy olyan embernek aki éppen el szeretne bújni.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Nem kell folyton rohangálni járműhöz, széfhez stb. hanem ott lehet nálad ugyanúgy.
Sokkal kényelmesebb.

• Imádom
Reactions: aDaw

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 942
4 497
26
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Csőő!

Értem az ötletet, viszont nem tudsz arról, hogy a /lenyomoz kapott egy hatalmas debuffot már így is. Mit értek az alatt?
- nem ad pontos helyszínt, nagyjából 1.5 háztömbnyi területet jelöl meg, ahol bárhol lehet a szám.
- nem mozog veled együtt a jelölés, fix helyen marad amit ad a script, hogy bárhol lehetsz.
- 30 másodperc után eltűnik a jelölés
- van rajta spam védelem, hogy milyen gyorsan lehet beméregetni valakit
- ha interiorban vagy, nem lehet bemérni, mert "túl gyenge a jel".
Ez az 5 dolog miatt már így is lényegesen kevesebbet van használva a script, ha bejönne ez, szinte teljesen értelmetlenné válna.

vagy ha bejön, akkor az egyensúly végett kövesse a mozgást, legyen pontosabb (ha nem mozog a jel), illetve működjön intiben.

A mostani szerintem ballance-os lett így v4-re.

Bolondmike

Újonc
2023. 06. 11.
53
81
25
Dunaújváros
V4 karakter
Olesya Cvetajeva
LV karakter
Madeleine Hartman
V2 karakter
Domino Rodrigez
Annyira nem rossz ötlet ez, de ha az előttem lévő úriember a frankót írta le, akkor nincsen annyira légfontosságú értelme.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Csőő!

Értem az ötletet, viszont nem tudsz arról, hogy a /lenyomoz kapott egy hatalmas debuffot már így is. Mit értek az alatt?
- nem ad pontos helyszínt, nagyjából 1.5 háztömbnyi területet jelöl meg, ahol bárhol lehet a szám.
- nem mozog veled együtt a jelölés, fix helyen marad amit ad a script, hogy bárhol lehetsz.
- 30 másodperc után eltűnik a jelölés
- van rajta spam védelem, hogy milyen gyorsan lehet beméregetni valakit
- ha interiorban vagy, nem lehet bemérni, mert "túl gyenge a jel".
Ez az 5 dolog miatt már így is lényegesen kevesebbet van használva a script, ha bejönne ez, szinte teljesen értelmetlenné válna.

vagy ha bejön, akkor az egyensúly végett kövesse a mozgást, legyen pontosabb (ha nem mozog a jel), illetve működjön intiben.

A mostani szerintem ballance-os lett így v4-re.
Szia!
Nagyjából tisztában vagyok vele, de külsősként a pontos részleteket nyilván nem tudtam.

Biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben követni fogja a mozgást, elnézve, hogy milyen scriptekkel rendelkezik a rendvédelem jelenleg, ez alapján is alkottam meg az ötletem.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Ivano