Mito Delchev - Jurian Lijster [FalleN]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Mito Delchev

Panaszra tett személy InGame neve:
Jurian Lijster

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag RP, szereptévesztés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/kpzjuBZZ

Megjegyzés:

Logokból tisztán látszik, hogy nyitott voltam az RP-re, sőt vártam is, hogy értelmes kihallgatáson vegyek részt. Cserébe annyit nem derítettél ki, hogy mi a valódi nevem. Addig nem juttottál el az RP-ben, hogy egy személyit vagy valamit okiratot, esetleges forgalmit kivegyél a zsebemből ((vagy szereltetési számlát)) és identifikálj. Legelső globálon elvetted a fegyvereimet, majd természetesen bediktáltad a kiszabható maximum büntetést és mondtad is, hogy akkor mehetünk. (( ezt már a lognak a 28. sorában láthatjuk))

Magyarán, behoztatok egy lövöldözőt, akinek nem derült ki az indítéka, nem derült ki a személyazonossága, sőt az sem derült ki, hogy kikkel hajtotta végre az akciót, mit csinál, kikkel lehet esetlegesen párhuzamba vonni. OOC írtad, hogy a kihallgatás és az RP ilyen része az NNI dolga. Akkor az a dolgod, hogy sürgősségin odakéretsz egy kihallgató tisztet, ezt mellesleg IC kértem is, mert láttam rajtad, hogy fél várról veszed az ügyet. Téged IC nem érdekel semmi protokoll, sőt az se érdekel, hogy esetleg bepanaszollak, de ez még ahhoz is kevés, mert szerintem egy kiképzésen egy kadét levezényel legalább egy kihallgatást tisztességgel. Nem tudom hova tenni, hogy egy bűnszervezet tagjától nem kérsz semmi információt, nem hallgatod meg és nem kezdeményezel semmi komolyabbat, továbbá azt hogy a másik felet ennyire semmibe veszed.Legvégül ha azt mondod, hogy ez reális, mivel fent áll a lehetősége a panasznak fórumon és ezt az "RP"-t alkalmazzátok minden ilyen esetben, amikor elkaptok valakit, akkor erre valamit ki kell találni, mert ez semmi más csak visszaélés, mivel nem vállalsz semmilyen felelősséget semmiért, ha esetlegesen lesz panaszod, akkor meg kimagyarázod. ((ami persze a füstös szobákban történik)). A zero RP-t nem lehet kimagyarázni.... Az utolsó tömegmészárló pedofil bűnözőt is megilleti a jog, hogy hallgasson vagy vallomást tegyen, és egyéb körülményekre való tekintettel együttműködjön vagy sem. Ha ez most a trend a kihallgatásokon vagy egyéb közös helyzetekben, akkor nagyon meg vagyok botránkozva.

Még azt a szenáriót is tisztességgel elfogadnám, hogy kiderülne te Dandártábornak vagy Vezérőrnagy vagy és te IC megoldanád, hogy a panaszod semmis legyen, de őrmesterként vagy nem tudom nálatok most mi a bevett tisztség és beosztás, egyszerűen méltatlan és komolytalan.

Utolsó megjegyzés: Szerintem ameddig napi szinten ilyen hanyag, nemtörődöm mentalitást tapasztal az illegál a rendvédelem részéről, addig ne várjunk semmiféle javulást a két oldal közötti együttműködésről.

Utoljára szerkesztve:

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Attól, hogy valaki a TEK tagja, az nem ruházza fel semmi olyan szerepkörrel, hogy az alapvető jogaidat szisztematikusan semmibe vegye, ne hallgasson ki és semmibe nézzen téged.
Még ha olyan jóba lenne TEK vezetőkkel vagy egyéb tényezőkkel, akik elnézik neki a dolgot... DE --> Melyik lenne az a vezető, aki a kezeskedne egy olyan állománytagnak, aki kihallgatást nem vezet le, nem deríti ki, hogy a delikvensnek mi a neve stb. Szimplán fél várról veszi az eseményeket, nemtörődve semmi IC következményével.
Erre írtam az alsó sorokban, ha kiderül, hogy ő egy vezető tiszt vagy leader, akinek megvan a háttere ahhoz, hogy direktbe ezt megoldja és a szőnyeg alá söpörje az ügyet, onnantól kezdve én ettől a részétől eltekintek. De egy frissen bevett vagy szimpla kommandóstól ilyet látni elég érdekes vagy akkor ő a Steven Segal arcmása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.