Mitévő legyek?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NoFear

Újonc
2019. 01. 11.
25
17
V4 karakter
Oliver Scott Sykes
LV karakter
Oliver Scott Sykes
Sziasztok!

Kb két hete béreltem egy autót, aminek 03.01-én, azaz Pénteken járt le a bérleti ideje. Nekem a bérlés megkötése után pár nappal, vasárnap este kioffolt a gépem, azóta nem is tudom működésre bírni. Próbálkozással addig jutottam, hogy a tápom nem működik megfelelően. Ma este, vagy holnap fogom kicserélni, viszont egész eddig fórumon próbáltam megkeresni a hely tulajdonosát, a hely nevét, akármit, hogy feltudjam venni vele a kapcsolatot de sikertelenül. Már vártam, hogy PK-ra tegyen az illető, mert fórumon is csak a Fix-el szembeni autóbérlő tulaját találtam meg. :/
Nemtudom biztosra venni, hogy az új táppal minden rendben lesz majd, valszeg nem csak az lesz a probléma. Egy adminon keresztül megoldható lenne, hogy a kulcsot átrakják az én inventorymból az autóbérlő tulajának?

7000 percem van a szerverben, egyszer sem voltam jail vagy bann közelben, és nem is tervezem. Szeretnék valami megoldást találni erre az egészre :/

Alvire

Újonc
Támogató
2019. 01. 13.
7
9
22
Szombathely
V4 karakter
Igor Stakhanov Golubev
LV karakter
-
V2 karakter
-
Igazából haveromnál is volt hasonló eset csak vontatóval. Adminoknak van egy olyan parancsa, hogy /changelock és ezzel képesek megváltoztatni az adott kocsihoz tartozó kulcsot "átszerkesztik" (jobban nem tudtam megfogalmazni). Tehát akkor a te inventorydból eltűnik, és a tulajnak pedig visszaszolgáltatják a kocsi kulcsát.

• Tetszik
Reactions: NoFear

NoFear

Újonc
2019. 01. 11.
25
17
V4 karakter
Oliver Scott Sykes
LV karakter
Oliver Scott Sykes
Ilyesmire gondoltam, ha nemsikerül megoldanom holapig a gépet felveszem a kapcsolatot egy adminnal. Köszi!

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
911
7 891
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Ha SF-ben van és nem a TLB akkor CrushAir lesz az, azzal meg Crushert keresd!

• Tetszik
Reactions: Eyestone

Cross

Ching Chong
2019. 01. 09.
142
49
LV karakter
Tycen Hill
Ilyenkor általában nem szokott ebből PK lenni. A tulaj felkeres egy főadmint, aki tud"/changelock"-ozni és már is van új kulcsa a kocsihoz és te már nem tudod kinyitni. Felesleges ezen stresszelni, majd a kocsi tulaja megoldja. ;)

• Tetszik
Reactions: Crusher

NoFear

Újonc
2019. 01. 11.
25
17
V4 karakter
Oliver Scott Sykes
LV karakter
Oliver Scott Sykes
Ha SF-ben van és nem a TLB akkor CrushAir lesz az, azzal meg Crushert keresd!
Crusher! Ő lesz , emlékszem a kocsik rendszámáról így már. Esetleg fórum profilját tudod? :/

Crusher

Boxter Mechanic Shop - Főleader
Támogató
2019. 01. 09.
1 532
581
V4 karakter
Crusher F Brasco
LV karakter
Crusher F Brasco
Ohh egy igazan aggódó ügyfél :) ezen nem kell stresszelj, vissza geteljük és lecseréljük a zárat, de igazán szimpatikus, hogy ennyire a lelkedre vetted. A gépedhez meg sok szerencsét. A kocsival meg ne törődj megvan oldva :)

• Imádom
Reactions: Danesz és NoFear
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.